Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olekk

Waże pytanie do dziewczyn.

Polecane posty

Gość olekk

Jestem od 3 miesięcy z nową dziewczyną i chciałbym jej zrobić przyjemność, a dokładniej minetkę. Mam takie pytanie bo nieraz jest tak, że ona korzysta wcześniej z toalety i jest mi głupio bo z jednej strony chciałbym to zrobić ale obawiam się nie przyjemnego zapachu moczu głupio tak jej powiedzieć w trakcie pieszczot żeby się podmyła tzn nie twierdzę że brzydko pachnie bo jeszcze tego nie robiliśmy ale mam obawy jak to rozwiązać??

Gość olekk
Jeśli któraś dziewczyna chciała by coś sensownego doradzić niech napiszę...czy ona sama powinna wiedzieć po toalecie, że ma się podmyć?? Ale jak ma to w sumie zrobić nie wchodząc do wanny? Siedzi w toalecie krótko tylko tyle żeby się wysikać wiec z tego wnioskuje, że tego nie robi. Ja po sikaniu zawsze myje żołądz jak jestem z nią bo nigdy nic nie wiadomo. Czy dziewczyny nie mają podobnych zachowań.

Gość ja sie zawsze podmywam
ale to niedelikatne tak mówic... wiec moze zachęc ją do wspolnej kąpieli. Moja rada jest taka, żeby nie negować ale chwalić. Np jak sie razem wykąpiecie powiedz jej ze uwielbiasz jak jest taka czysta i pachnąca. Powinno zadziałać.

Gość Lolitkaa
Zgadzam się z Panem Olkiem . Dziewczyna powinna sama się domyślić . Gdy się jest obok swojego partnera , i dochodzi do pieszczot czy nawet do czegoś wiecej powinno się o tym pamiętać . To jest jej ciało , ale myśle że powinieneś z nia o tym porozmawiać !

tez mysle ze dziewczyna sama o tym powinna pamietac, dla jej wlasnego komfortu.

Gość Lolitkaa
Dziewczyny raczej dbają o siebie . Chociaż zdarzają się wyjątki ;) ale myśle że nie jest chyba z nią aż tak źle .

Gość Nie badz glupi
Matko jedyna pod ZADNYM pozorem jej tego nie mow!!!! Nie znam dziewczyny, ktora by sie za to nie obrazila:) Raczej zaproponuj wspolny prysznic-szybki:) potem bez problemu mozesz przejsc do rzeczy bez obaw o jej higiene:p

Gość olekk
Bo wiecie tu raczej nie ma mowy o wspólnej kąpieli bo spotykamy się w soboty jedziemy do mnie na mieszkanko i potem muszę ją odwieźć do domku, także razem nie śpimy i ona zawsze jest wykąpana jak się ze mną spotyka więc to by było bez sensu namawiać ja na kąpiel. Tylko właśnie w trakcie tego naszego pobytu wspólnie np. pijemy herbatkę lub sok i ona potem idzie się załatwić i wtedy jest problem, bo nie wiem czy ona wogóle zdaje sobie sprawę z tego że chciałbym ją popieścić tam i że powinna być czysta... ciężko jest coś takiego rozwiązać i o tym porozmawiać... Co innego gdybyśmy razem mieszkali spali wtedy to wiadomo jest kąpiel a potem igraszki, ale co w takiej sytuacji jak ja opisuje??

Gość po jejejjuuu
moze nosi ze soba torebke do lazienki? jesli tak to jest szansa ze ma ze soba husteczki do higieny intymnej...;) :D

Gość olekk
Pytam,bo miałem kiedyś bardzo przykre zdarzenie,na którym niestety ucierpiała cała moja rodzina :( Od kilku tygodni spotykałem się z fajną dziewczyną,nie wiedząc,że jest to córka prezesa,u którego w firmie pracował mój ojciec. Kiedyś przyjechała do mnie,jak miałem wolną chatę,zrobiłem klimacik...Spotkanie zmierzało w jednym kierunku.Namiętne pocałunki,wzajemne dotykanie i pomyślałem,że zrobię jej dobrze językiem.Zacząłem ją rozbierać i kiedy zanurkowałem między jej uda...myślałem że puszcze pawia.Już nie chodzi o to,że była nie ogolona,ale o ten smród!!!Nie mogłem się przełamać,żeby ją polizać,zrobiło mi się niedobrze,ale żeby wyjść z twarzą,postanowiłem zrobić jej palcówkę.Dotknąłem palcem,a tam jakoś tak dziwnie i nie myśląc wiele,podniosłem rękę i powąchałem palec.I wtedy katastrofa.Pobiegłem puścić pawia.Palec miałem jakiś biały i śliski i okropnie śmierdzący.Ona strzeliła focha,a mój stary stracił pracę.Ciekawe czego nafadała swojemu ojcu.mój ojciec do dzisiaj nie wie,że wyleciał przez śmierdzącą cipkę córki prezesa...

Gość olekk
Powyżej podszyw!! Nie zabiera torebki wogóle jej wtedy nie posiada. Wydaję mi się, że sika i podciera się papieram i tyle:/

Gość po jejejjuuu
bo sie widocznie wstydzi z korzystac z Twojej lazienki.... moze ja uswiadom, ze moze z niej korzystac tak jak by byla u Siebie?...

Gość hmmuje
ale jak nie sprawdzisz, to nie zobaczysz cipka,nawet brudna, sie nie zatrujesz mozesz zreszta zrobic najpierw "wywiad" zacznij ja piescic i włoż jej delikatnie palec do srodka troszke a potem powąchaj i zobaczysz czy smierdzi, przy okajzi zobaczysz, czy da sie wymacac po cipie, czy nie, wiec bedziesz wiedział czy mozna o minecie myslec oczywiscie dyskretnie powachaj ;p

Gość ja zawsze nosze chusteczki do
higieny intymnej jeśli jesteś blisko ze swoją dziewczyną to jej powiedz o tym co czujesz i ze wolałbyś aby takich chusteczek używała. Ja miałam podobną sytuację z facetem i powiedziałam mu wprost i bardzo mile byłam zaskoczona jak sie okazało że takie chusteczki nosił zawsze w swojej kieszeni i jak szedł sie wysiusiać to potem ich używał

Gość olekk
Nie wiem co tam sobie myśli ale wydaje mi sie, że nie zwraca na to uwagi tzn rozmaiałem z nią i ona chce pieszczot ale zauważyłem że chyba nie zdaje sobie z tego spary, że nawet jak jest umyta i raz sie wysika to zapach i smak pozostaje:/ naprawdę może to głupie ale ciężko jest z tego wybrnąć...

Gość olekk
Może i z tym palcem masz rację żeby sprawdzić ale jeśli stwierdzę że brzydko pachnie to co mi z tego co zaprzestanę pieszczot jak już będzę rozgrzana, a powiedziec jej nie mogę idz się podmyj bo przecież jak dziwczyny piszą nie wypada.

Gość hmmuje
nie chce bys niemiły, ale sam nie wiesz czego chcesz... raz sie zraziłeś bo jakas dziewczyna była brudasem kompletnym i teraz będziesz potrzebował laboratoryjnych warunków do minety :/ wyluzuj moze troche... cipka to cipka, jak chcesz to ja wyliż, jak masz sie tak jebutac z tym, to lepiej odpuść. albo, lepiej, przydyb ją zanim sie wysika ;p skoro przychodzi wykąpana, to zanim sie wysika bedzi czysta...

Gość hmmuje
no to jak stwierdzisz ze smierdzi palcem, to skoncz palcówka, nie minetką i tyle

Gość olekk
Niby tak ale wiesz normalna sprawa, że najpierw ją muszę czym ugościć przecież jej nie powiem nie dostaniesz pić bo będziesz sikać hehe... ja nie mam obrzydzenia do cipki jak do tej pory z poprzednimi było zawsze czysto ale to były inne warunki bo poprzednia u mnie spała wiec była kąpiel przed spanie i dopiero wtedy igraszki teraz jest inaczej, ona jest młodsza i muszę odowzić ją do domu na noc.

Gość dzieeewczynka
wiesz co, ty jestes jakis dziwny. przeciez jak sie dziewczyna wysika, a myla sie kilka godzin wczesniej, to nic nie poczujesz! nie ma to zadnego smaku ani zapachu! ja sikam po kilka razy i moj chlopak mowi, ze uwielbia moja cipke, ze pieknie pachnie i smakuje! tak samo ja nie mam zadnych oporow przed takimi pieszczotami, gdy on sie nie myje po wyjsciu z toalety.

Gość Lolitkaa
Gdy mój chłopak Idzie do łazienki w czasie pieszczot , zupełnie mi to nie przeszkadza ! Smakuje i pachnie dobrze .. Myślę że nie masz się czego obawiać lub tak jak to powiedzieliście dyskretnie sprawdzić.... Masz nie miłe spotkanie z córką byłego szefa taty i dlatego teraz się po prostu boisz !! . . Ale tamta dziewczyna pewnie o siebie nie dbała zupełnie . Jak twoja się kąpie przed wyjściem do Ciebie to znaczy że dba o siebie co?? ;)

Gość ludzie nauczcie sie czytać
do cholery! Autor wyraźnie napisał że ten wpis o córce szefa to podszyw!

Gość olekk
Dokładnie o córce szefa to podszyw!! już jestem przyzywczajony że na kfae zawsze ktoś sobie jaja robi!! Jak to nic nie czyuć mocz ma taki specyficzny zapach że nie ma takiej możliwości że po sikaniu bedze ok!! A u dziewczyn tym bardziej bo chcąc nie chcąć dostaje się na wargi sromowe i w okolice ujścia pochwy. Trudno spróbuje to zrobić, a jak bedzie coś nie tak powiem jej jakoś delikatnie może zrozumie wkońcu to ona powina o tym myśleć a nie ja!!

Gość dzieeewczynka
czlowieku, nic nie poczujesz! a jesli myslisz, ze tak, to moze jestes na cos chory, jesli ci sie wydaje, ze np.twoj mocz smierdzi, albo jesli wczesniej miales takie sytuacje z dziewczynami, to moze one byly chore! ja nigdy w takiej sytuacji nie czulam niemilego zapachu czy smaku, wiec nie przejmuj sie tym, nie ma sie czego brzydzic i bac!

heh, dopóki nie przeczytałam,że poprzednia dziewczyna u Ciebie spała, myślałam,że prawiczkiem jesteś. Z takim podejściem i "filozofowaniem"nie zdziwiłabym się ,gdybyś był ciągle na etapie zastanawiania się... Gdzie tu miejsce na spontan? A \"spontanicznie\" nie możesz zaciągnąć jej do wanny, mówiąc że marzysz o tym? I potem napomknąć,że lubisz ją taką czystą i pachącą?

Gość jak czytam to
to ciesze sie, ze nie mam faceta. tyle z tym zabiegow logistycznych, ze bym sie tyko wkoorwiala:O

Gość _F

ja wiem, że moja dziewczyna zawsze po sikaniu się podmywa. nawet wtedy gdy ma ograniczone ku temu możliwości to po prostu bierze, moczy w wodzie papier toaletowy i w ten sposób podciera cipke. a cipka i tak po jakimś czasie zaczyna \"fajnie\" pachnieć. może jak facet jest podniecony to mu się to podoba ale mi zdecydowanie nie. także autorze lepiej wybadaj teren palcem. bo jak ja kiedyś powąchałem cipke chorą na grzybice to już miałem cofkę. jeszcze dosłownie chwila i pusciłbym pawia.

Gość pitolisz jak połamany
robiłeś już kiedykolwiek minetkę ? Coś mi wygląda dziwnie twoje podejście do tego.Cipka to cipka,czego się spodziewasz ? chanel nr.5 ? Piszesz jak małolat, który nigdy tego nie robił, a książki do szkoły na jutro masz przygotowane ?

Gość olekk
ale wam jest ciężko przemówić...mi zapach pochwy nie przeszkadza, śluzu itp. wręcz mnie on podnieca, nie mogę znieść tylko smaku i zapachu moczu dlatego mam taki z tym problem, dziewczyny też nie lubią brać do ust obsikanego penisa i sie im nie dziwie dlaczego ja mam się męczyć.