Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysia291980

ledwo oddycham

Polecane posty

Gość gabrysia291980

Moj narzeczony sponiewieral mnie slowami jakie tylko moglam wyobrazić sobie w najgorszym barze z piwem..uzyl takich slow ze az glupio mi pisac....a wszystko w dniu gdy podpisalismy umowe z zespolem i pare dni po sali....Nie

Zdarza się. Jeśli t był tylko taki jednorazowy wybryk i był zdenerwowany lub pod wpływem stresu to możesz jemu wybaczyć :P

Zdarza się? To brak szacunku, żadne nerwy tego nie usprawiedliwiają ;) Jeżeli teraz jest do tego zdolny co będzie potem? Przez całe życie na kogoś \"kurwy\" słać to nie tak dobrze ;) I wcale się nie zdarza.

Kopnij dziada w dupe, teraz jest taki, póxniej będzie jeszcze gorszy!

Gość gabrysia291980
dodam ze nie byl to pierwszy raz w ostatnim czasie

Gość juz to pisalas
wczoraj albo przedwczoraj codziennie ci to robi?

Pierwszy raz w ostatnim czasie? Czyli już coś takiego miało miejsce? Skoro wcześniej Ci to tak bardzo nie przeszkadzało, to co się martwisz? Nie będzie Ci przeszkadzać przez następne lata w małżeństwie ;) Najwidoczniej on już od dawna nie ma dla Ciebie szacunku. ;)

Gość gabrysia291980
Nie, stalo sie tak niedawno od jakis 3 tyg tak jest....wiem ze ma powazne problemy w rodzinie-jego ojciec byly alkoholik napil sie....

Według mnie nic go nie tłumaczy, to, ze ma problemy, nie powinien ich odreagowywać na Tobie. Palant

Gość gabrycia299890
A co moge zrobic aby byl jak dawniej a zeby od razu radykalnie nie podejmowac decyzji o rozstaniu?od razu mowie ze rozmowa sama w sobie nie wchodzi w gre bo poglebia tylko beznadzieje sytuacji