Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
WywalamJaja

Łowca ryb i mamutów

Polecane posty

2 minuty temu, Toya napisał:

Tak. Jestem bardzo wstydliwy, ale nie tutaj.

Mój boniu. 

2 minuty temu, Lelum polelum napisał:

I o ch** Ty się rzucasz? Bo chyba sama już nie wiesz o co? Latami pisałaś tu o 40 kg  lub 40+, czyli w domyśle 40-45 czyż nie? Cieszyłaś się z własnej niedowagi, a osoby z prawidłową, szczupłą wagą nazywałaś grubymi. Takie są fakty, i dodaniem czy odjęciem kilku kg niczego nie zmienisz.

A ty na huy tutaj przylazles?

2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Mąż mnie nigdy tak nie nazwał. Czy ktoś odpowiedział, dlaczego ścierwok wynurzył się znowu z szamba? Jak napisałam, stawiam, że poleciał do "friend zona", gdy łona jeż poznała przygłupa z obrączką na nodze i popłynęła bardziej ku Chwiluni wyraźnie 😎

Najdalej w tym tygodniu jeszcze nie raz nazwie cię płaską, a później się dziwisz że inni też nazywają cię płaską. 😅

To twój tata jest w ogóle i może z racji podeszłego wieku nie czai ni uja nic🤔😅

1 minutę temu, Exit 8 napisał:

A to często jest że nawet skrinów nie trzeba robić, bo typ zawsze narobi jej siary i nawet sobie z tego sprawy nie zdaje 😅

To śmieszne, że nazywa ciebie patolą, podczas gdy Chlapcio chwalił się narkoholowymi ekscesami i przypadkowym seksem z typiarą, którą obracał na zmianę z bratem, na którą na trzeźwo go na wymioty zbierało. Ponadto nazywał swoją córkę buldogiem i dziś pisał, że podnieca go podduszanie i kontrola oddechu. SO.. 

Przed chwilą, GlitterGlock napisał:

To śmieszne, że nazywa ciebie patolą, podczas gdy Chlapcio chwalił się narkoholowymi ekscesami i przypadkowym seksem z typiarą, którą obracał na zmianę z bratem, na którą na trzeźwo go na wymioty zbierało. Ponadto nazywał swoją córkę buldogiem i dziś pisał, że podnieca go podduszanie i kontrola oddechu. SO.. 

Głębiej mu wsadz ozor w odbyt. Jara cię widmus kryminalista? XD rimming piękny. Oddech złap bo się zapowietrzasz kuternogo

1 minutę temu, WywalamJaja napisał:

Jeża już wyrwałeś na bedboja z więzienna biżuteria. Teraz gjene próbujesz wyrwać na swój wajb gita? Zwyrol yebany xD

Większego zwyrola od ciebie tutaj nie ma , bo nawet nie potrafisz normalnie rozmawiać, tylko rzucasz mięsem jak pijana patola😅

Powiedzcie mi, jak można być takim wioskowym przygłupem, żeby narobić jakiejś śmiesznej drobnicy przestępczej i jeszcze dać się złapać? ;D Łona jeż musiała paść, jak zobaczyła to zaobrączkowane chuchro na tle dziurawej chałupy;) 

14 minut temu, WiłaCzerwcowa_ napisał:

Jak to robisz, że umiesz to jakoś ogarnąć i olewać? Przecież oni tworzą po prostu Proces Kafki tutaj. Codziennie. 

wila czerwcowa wijesz sie w czerwcu ??

Jeszcze zyeba z birkinem przytakującego brakuje do kolekcji pokemonów 

Pozwolisz?

Ale ją zaoraliście. Brawo! Tak trzymać.

2 minuty temu, GlitterGlock napisał:

A to się zamiecie pod dywan i będą udawać życie usiane różami 😅

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Mój boniu. 

Mam tak przy obcych ludziach. Potrzebuję czasu, żeby czuć się dobrze i być sobą, a wtedy to już 🔥😅

Przed chwilą, Exit 8 napisał:

Większego zwyrola od ciebie tutaj nie ma , bo nawet nie potrafisz normalnie rozmawiać, tylko rzucasz mięsem jak pijana patola😅

Ta emota idealnie obrazuje stan twojego umysłu. Spod celu wróciłeś i jesteś z tego dumny. Moze byc coś gorszego niż taki zyeb? Całkiem cie odkleiło plastickowy amatorze dewiacji z kaloryferem. Może gjenia cie do mowu chce zabrać.

• Haha 1

4 minuty temu, Toya napisał:

A ty na huy tutaj przylazles?

Idź lepiej podniecaj się dalej zabaweczką, infantylny -prawie- 40-latku i napij się, jak masz w zwyczaju.

Edytowano przez Lelum polelum

A to się zamiecie pod dywan i będą udawać życie usiane różami 😅

Usiany to ty jesteś trądzikiem, gołowąsie pod 40.

Powiedzcie mi, jak można być takim wioskowym przygłupem, żeby narobić jakiejś śmiesznej drobnicy przestępczej i jeszcze dać się złapać? ;D Łona jeż musiała paść, jak zobaczyła to zaobrączkowane chuchro na tle dziurawej chałupy;) 

Zazwyczaj dają się złapać ci mniej inteligentni

• Like 1

Kim trzeba być żeby wymagać opiekuna i sponsora 😅

Odpowiedź brzmi…. Nikim haahahahaa. 🫶🏻

Taka rola mężczyzny na tym świecie. Idz ukradnij jakieś felgi dla nowej lubej. One lubię takie bajery 

• Haha 2

2 minuty temu, Toya napisał:

Mam tak przy obcych ludziach. Potrzebuję czasu, żeby czuć się dobrze i być sobą, a wtedy to już 🔥😅

Łogień mówisz, no ciekawe ciekawe 

Ta emota idealnie obrazuje stan twojego umysłu. Spod celu wróciłeś i jesteś z tego dumny. Moze byc coś gorszego niż taki zyeb? Całkiem cie odkleiło plastickowy amatorze dewiacji z kaloryferem. Może gjenia cie do mowu chce zabrać.

Tego typu tanie manipulacje chyba tylko na płaską działają, bo każdy widzi co ty sobą reprezentujesz i jaką patologię 😅

Kryminalistą pod okiem strażnika, na wikcie z podatków społeczeństwa?

• Haha 2

Przed chwilą, GlitterGlock napisał:

A kim jest coś co wylizuje odbyt widmokowi? Haha zal mi cie kaleko bo widać że postać weszła ci na dekiel na maksa 

1 minutę temu, GlitterGlock napisał:

Przecież to niepełnosprawną osobą trzeba być i toto chce uchodzić za jakiś autorytet😅

1 minutę temu, Lelum polelum napisał:

Idź lepiej podniecaj się dalej zabaweczką, infantylny -prawie- 40-latku i napij się, jak masz w zwyczaju.

Mam w huyu twoje zdanie i czy to jest infantylne, albo męskie czaisz? Będę sobie wstawiał co będę chciał i to jest mój syn, a nie zabaweczka. Picie już mnie nie kręci, tylko ogarnianie reala i cieszenie się życiem.

Tego typu tanie manipulacje chyba tylko na płaską działają, bo każdy widzi co ty sobą reprezentujesz i jaką patologię 😅

Aaa zapomniałam że tu manipuluje pisząc o twojej patoli. No tak. Manipulacje i stalking. I próby wystawienia cie na próbę za kamienico do walki wręcz z łobuzami.

2 minuty temu, WywalamJaja napisał:

Taka rola mężczyzny na tym świecie. Idz ukradnij jakieś felgi dla nowej lubej. One lubię takie bajery 

To znajdź sobie sponsora skoro taka to rola 😅

2 minuty temu, WywalamJaja napisał:

A kim jest coś co wylizuje odbyt widmokowi? Haha zal mi cie kaleko bo widać że postać weszła ci na dekiel na maksa 

Zostawiam cię samą z twoimi fetyszami, jesteś obleśna. 

7 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

Pozwolisz?

Ale ją zaoraliście. Brawo! Tak trzymać.

caryca pieprzowa pieprzys sie z carem ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się