Toya 158 Napisano 1 godzinę temu Już postanowiłem i nie ma odwrotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 164 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Toya napisał: Już postanowiłem i nie ma odwrotu. Ooo, dzięki za pomysł na obiad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu Jak w dobrej cenie to nawet dwa worki. Uwaga powtarzam dwa worki bobu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2081 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Toya napisał: Już postanowiłem i nie ma odwrotu. Fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Fuj Oj, bo się pogniewamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu Nie będę brał reklamówki, tylko będę niósł w rękach. Zrobię jeszcze spacer po mieście, a co, niech ludzie widzą, że na biednego nie trafiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 55 Napisano 1 godzinę temu Ogarnij swojego krasza papjerzak bo szaleje i się miota jak platery po kipiszu w celi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 164 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Toya napisał: Jak w dobrej cenie to nawet dwa worki. Uwaga powtarzam dwa worki bobu! Czy to więcej niż za 3 kinderjajka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 71 Napisano 1 godzinę temu Jarasz się tym bobem jak jakiś dzieciak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 53 Napisano 1 godzinę temu pół kilo w Dino za 26 2 tyg wstecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 10 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Toya napisał: Już postanowiłem i nie ma odwrotu. Ile kosztuje bòb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Viavia napisał: Ile kosztuje bòb? Tydzień temu na promce w aldi 14 zł, a teraz nie wiem, chyba koło 20 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Toya napisał: Tydzień temu na promce w aldi 14 zł, a teraz nie wiem, chyba koło 20 zł To jak z truskawkami w markecie były po 10 zł. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Czy to więcej niż za 3 kinderjajka? Zdecydowanie 4 minuty temu, GlitterGlock napisał: Jarasz się tym bobem jak jakiś dzieciak. Bo go uwielbiam. Kukurydzę taka samo, a nie jakieś truskawki, albo czereśnie. W czym pani dorosła ma problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2081 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Toya napisał: Oj, bo się pogniewamy Nie lubię i mam nadzieję że szop też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 71 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Toya napisał: Zdecydowanie Bo go uwielbiam. Kukurydzę taka samo, a nie jakieś truskawki, albo czereśnie. W czym pani dorosła ma problem? To się idzie do sklepu i kupuje. A nie podnieca i przeżywa jego cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, GlitterGlock napisał: To się idzie do sklepu i kupuje. A nie podnieca i przeżywa jego cenę. Jedni się podniecają rzeczami, które im sprawiają przyjemność, a drudzy wagą innych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, GlitterGlock napisał: To się idzie do sklepu i kupuje. A nie podnieca i przeżywa jego cenę. 34 minuty temu, Toya napisał: Już postanowiłem i nie ma odwrotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nie lubię i mam nadzieję że szop też nie I tu cię muszę zmartwić, bo niedaleko jabłko pada od jabłoni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 55 Napisano 1 godzinę temu Zasponsoruj mi kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 71 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Toya napisał: Jedni się podniecają rzeczami, które im sprawiają przyjemność, a drudzy wagą innych Ja mam to w poważaniu, tylko wyśmiałam kłamstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2081 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Toya napisał: I tu cię muszę zmartwić, bo niedaleko jabłko pada od jabłoni Ale szop był raczej adoptowany więc woli fasolkę szparagową 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WywalamJaja napisał: Zasponsoruj mi kilo Chyba cię posrało. Kup se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 55 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: Chyba cię posrało. Kup se A to spjerdalaj chacie utrzymanku elzbietu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, GlitterGlock napisał: Ja mam to w poważaniu, tylko wyśmiałam kłamstwa. Jakie kłamstwa? Nie mam sily do was. Żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywalamJaja napisał: A to spjerdalaj chacie utrzymanku elzbietu O ty huyju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 55 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: O ty huyju Zgłoszone i zapamiętane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 71 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Toya napisał: Jakie kłamstwa? Nie mam sily do was. Żegnam Srakie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywalamJaja napisał: Zgłoszone i zapamiętane Taaak???? W takim razie ja też nie omieszkam zgłosić. Wykończycie mnie. Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, GlitterGlock napisał: Srakie. Ta też myślałem dżini. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach