Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagotowany

Czy 12 cm penisa to powód do dumy czy tomały ptaszek?

Polecane posty

Gość ewelina1977
Onaa867, nawet najzmyślniejsza technika nie pomoże, jak urodzisz 2 dzieci i szparka będzie sporo luźniesza niż przed dziećmi. Nie będziesz czuła tak małego penisa w sobie, przez co ani Tobie ani jemu sex nie będzie sprawiał przyjemnośći. BTW ile Tobie pacą z reklamowanie produktów?

Gość gość
Moj chlopak ma tez malego ale za nie bym nie zamienila za innego

Gość chudzieleec
Małego tzn. ?

Gość gość
Ja mam 18 To chyba niezle I jest gruby I zylasty Jak moja dziewczyna go ssie to czasami dlawi sie

Gość ententa1
mnie mogą zadowolić takie powyżej 20 cm i grubaśne, mam już 46 lat, 180 cm wzrostu i małą nadwagę, trochę się postarałam ale znalazłam, mój facet jest dobrze wyposazony

Gość ententa1
jako paroletnia masażystka mogę powiedzieć że 17-18 cm to srednia krajowa, rzadko kiedy zdarzają się wieksze, 12 cm to dobre dla 13-latka,

He z tym 13latkiem to zes z******a, az mi sie glupio zrobilo ;p Moja wizja na sprawe jest taka: duzy, maly, wlochaty czy tez nie ;) to zawsze palka... ;) Jesli da rade splodzic nim dziecko, to wszystko jest ok ;) a bawic sie mozna na 1000 roznych sposobow... (choc niestety to tylko moj poglad) Panny na ogol maja hmmm nieco inny ;p hehe jedyna dobra rada ;> zainwestuj w umiejetnosci jezykowe ;p a i wracajac do tematu, wstydu i kolezanki przedmowczyni ;> wstydem bardziej jest miec p**de jak wiadro niz malego fiuta ;)

Gość gość
ja mam 13cm w linii prostej ;) jest lekko zakrzywiony w lewo, gdyby był prosty to by miał 15cm ale laski mówią że lepiej czują takiego lekko wygiętego bo mocniej ociera o ścianki :D Jeżeli masz kompleksy to nie potrzebnie, i nie słuchaj ludzi którzy mówią że 12 czy nawet niech będzie 10 to porażka bo to są komentarze ludzi którzy nigdy nie doprowadzili kobiety do orgazmu i teraz się wyżywają na forach ;) ważne by był sprawny i wygolony ;) o kompleksach i problemach można pisać gdy ma się mikro penisa czyli takiego 2-4cm, to jest choroba którą można leczyć. ale jak masz więcej niż 10cm to niczym się nie przejmuj i posuwaj panienki, na pewno będą zadowolone ;) Pozdrawiam internetowych onanistów którzy się tu złośliwie wypowiadają by ulżyć własnym kompleksom ;)

Gość gość
a co to za odswiezanie martwego juz tematu? :)

Gość gość
No zbyt chojnie to nie jestes obdarzony. Szału nie ma. Dziewuchy wola te raczej z górnej półki minimum 19cm. Ale na pocieszenie ci powiem że ja bym się z tobą chętnie zamienił. Mój pindol w szczycie swoich możliwości ma ledwo 10,5 cm. To jest dopiero tragedia chłopie. Tak więc głowa do góry. Może ci sie któraś mniej wymagająca nastawi.

Gość gość
jest wielki

Gość mały k***sek
do wszystkich pan z syndromem murzyna ja mam małego 12 13 cm i pytanie bo jestem wysoki 182 cm wzrostu i lekko otyły i przystojny czy jeśli bym się wam spodobał a po ściągnięciu bokserek taka niespodzianka to co śmiech i w*******laj a ja bym nie wyp******ił a wp******ił wam konkretnie w sensie pobił i małym k***skiem przeorał po spuchniętej buzi i poobijany ciałku w sińce a na koniec wepchał nogę w gardło jedna i druga i c****o pięścią rozepchał jedna potem druga a i jeszcze ząbki wybił i ogolił na łyso i cycuszki odcia nożem ana koniec wyśmiał jaka ty piękna jesteś po mojej kuracji i wypatroszyć z cipki i co wy na to fajny sex

Gość gość
mój ma 12-13cm i radzimy sobie ale ja zawsze preferowałam pobudzanie łechtaczki palcami lub lizanko i dlatego potrafiliśmy się zgrać.

Gość Ggjjkm

Powiem ci że sam raz sam mam 12 cm nie martw się stary

Gość Ggjjkm

Powiem ci że sam raz sam mam 12 cm nie martw się stary