Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghostxxx

Znacie może jakies naprawde dobre balsamy ujędrniające?

Polecane posty

Gość ghostxxx

A może jakies sposoby na ujędrnienie ciała?mam 20 lat i zwiotczałą skórę,jak ja bede wygladac za pare lat?

Gość PROSZE BARDZOOOO
domowy bardzo skuteczny sposób to w czasie mycia nacierac skórę fusami kawy... skóra po jakims czasie stosowania tego codziennie ma ładniejszy kolor i staje się jedrniejsza no i zimne prysznice na ciało.... a fajny balsam to np garnier żółty(pachnie cytrusami ale nie pamietam nazwy) pozdrawiam

Gość 6uyt6uj
zolty garnier jest beznadzijeny niepolecam :d na ujedrnianie czu celulit polecam czarna serie ziaji

Gość PROSZE BARDZOOOO
WIDOCZNIE NA KAŻDEGO DZIAŁA INACZEJ JA GO POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM

Gość PROSZE BARDZOOOO
trzeba zalać kilka łyzeczek kawy np w filiżance lub kubeczku poczekac az sie zaparzy i ostygnie i odlac wode a zostawic fusy i nacierac tym ciało.... kawa jest tłusta granulki jej działają jak piling.... po wszystkim zmyć to wodą z prysznica ciepłą ale nie gorącą... dobrze zrobic tez prysznic zimny i ciepły na zmiane... również można robić sobie taki piling na twarzy.... twarz się staje delikatniejsza i nabiera ładniejszej barwy.... spróbujcie same i zobaczycie super efekty :)

Gość Lu.Iza
Fusy do kawy zaprzonej tez polecam. Cudownie działąją szczególnie z płynem do mycia ciała żurawinowym lub cynamonowym. Zapach to czysty orgazm:) Łazienka pachnie jak niebo. Żurawina i cynamon działają cudnie na skórę. Jak ktoś nie może znależć (nawet najtańszy może być), to do najzwyklejszego bezzapachowego dodać cynamonu i fusów zaparzonej kawy i będzie super.