Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IKOVAMPIROSAMILUSKOWOZIELONA

Kaferetyjny PRZEGRANIEC !!!!!!!!!!

Polecane posty

ulecz moze tch ktorzy szukaja pomocy, tutaj twoja energia to strata czasu :P

ale co mam odpuszczac ? Ty i tak przegrałas swoje zycie :) wiec moja postac tutaj nie ma najmniejszego znaczenia

masz swoją racje pomarańczo :) więc bądź mi tam jest wszystko jedno jedna pomarańcza w te czy we wte :)

ej w końcu ktoś wymienił mnie w pierwszej kolejności;) Autorko na przyszłośc - ja całe życie byłem tym drugim :) tak jak w "Nic śmiesznego" :P:P teraz tu będę siedział 30 h na dzień, aby nie stracić pozycji:P:P:P Nie mogę sobie znaleźc laski? hmmm za mocno przeżywam swoją ex więc narazie daję sobie czas na odwyk, co nie znaczy nie poznaja nowych kobiet;) I dziwię się zcemu? Ależ ja się wccale nie dziwię:P

zielona a gdzieś coś zasugerowałam ???:D

vampire netowe kobiety tez nie sa złe ;) ike ten topik nie jest po to by robic ci na złosc czy tez umoralniac cie tudzież sprowadzac na dobra droge ? To topik po to by sie zastanowic nad własnym zyciem i strata czasu na siedzeniem przed ekranem.Topik o przegrywaniu zycia ?! ps.wyobraz sobie ze siedzisz na krzesle i wpatrujesz sie w sciane :P Masz cos z tego ? jakies korzysci , stajesz sie spelniona ? To samo jest z ekranem od kompa ;) tylko bardziej kolorowo pozdrawiam :D🖐️ ulatniam sie do zywych ludzi kwestia do rozkiminienia we własnej makówce :P

zielona a gdzieś coś zasugerowałam ??? Ike - nie - ale coraz czesciej piszemy to samo :P :D

JA chce siedzieć na krześle i patrzeć w ścianę caałe zycie:) niezły czad jest z tego i jaka schiza:P - ściana musi być na mur beton biała:P bez rys:P idealna płaszczyzna:P kręci mnie to:P

no tak:) w sumie swój limit bywania tu raz na tydzień dawno wyczerpałaś :) pomarańczo- ale przecież to NIE JEST topik o mnie:) ja ponoć zostałam pominięta:)

IKOVAMPIROSAMILUSKOWOZIELONA , widac ze ty o sensie zycia niewiele wiesz :) uciekanie do zywych , rzucanie sie w jego wir - to tez tylko ucieczka przed samym soba :) radzilabym ci sie zastanowic nad tym , ludziom ktorym udaje sie z usmiechem na twarzy przesiedziec caly dzien na stolku i wpatrywac sie w sciane - to chyba ci najbardzie swiadomi sensu zycia :)

.wyobraz sobie ze siedzisz na krzesle i wpatrujesz sie w sciane" musze wtracic swoje 12 gr;) odnosnie tej sciany .... ja mam ekran zawieszony na scianie ? wiec nie kumam co ty stosujesz za porównania ? ja sie w nia wpatruje !!! :P a co do czestotliwosci przebywania na kaffe , to jak ktos tutaj ładnie zauwazył ( bodajze sami) jest nie mozliwoscia bys siedziala tutaj tylko raz w tygodniu :P za dużo masz informacji o pewnych osobach by moc sobie tutaj wpajać banialuki o swoim rzadkim przebywaniu na forum

Gość jania papier do podcierania

Gość zdecydowanie to
IKE