Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie mi prosze

19letnia panna z dzieckiem. Gorsza?

Polecane posty

W liceum zakumplowalam sie z Natalia. Jeszcze od gimnazjum miala ona chlopaka - 3 lata starszego, byl przystojny, dowcipny i bardzo fajny z charakteru. Stanowili super pare. W 2 liceum Nata wpadla:/ Chlopak ja dostawil, a ona zostala sama z brzuchem. Cala nasza klasa pomagala jej jak mogla w nauce, ale niestety Natalia nie byla w stanie pogodzic obowiazkow matki i uczennicy. Natalina urodzila Zuzie - sliczna i przekochana dziewczynke, ktora teraz ma rok. Nata mowi ze nie zaluje mimo tego ze musiala przerwac edukacje na jakis czas i ze dostala sama z dziekiem. Widze jednak ze jej zalezy na tym zeby ktos ja pokochal. Ma 19 lat, jest mloda, pragnie milosci i bliskosci. Jest sliczna i bardzo fajna dziewczyna, jednak chlopaki unikaja jej jak ognia, przez to ze ma dzidzie. Ostatnio mimo jej zaprzeczen zauwazylismy ze Natalia zakochala sie w naszym koledze z klasy. Niestety on powiedzial do nas ze widzi ze ona cos do niego czuje, ze moze jej pomagac, jednak nie chce z nia byc. POwiedzcie mi dlaczego mloda dziewczyna z dzieckiem jest uwazana za gorsza? Przeciez jesli chlopak pokocha ja i jej coreczke, od razu bedzie mial 2 bliskie osoby, kochajace go calym sercem...

Gość taaaak wychowywać
czyjegoś bękarta , daruj sobie , chłopak w wieku 20-23 lat ma na siebie brać cudze dziecko ? wolne żarty

Gość SZALONA WANDZIA
Pewnie trudniej kogos znaleźć, ale na pewno łatwiej znaleźć kogos w młodym wieku i z dzieckiem niż w starszym wieku i z dzieckiem

Ale ona nie chce aby ktos wychowywal jej dziecko tylko zeby ja pokochal, byl przy niej w trudnych chwilach!

Gość kaśanka
taaaa, dzieciak to wydatek - nie wiedziałaś o tym ? jak się przeziębi to w aptece zostawiasz 200 zł ,nie mówiąc o innych rzeczach chłopak będzie utrzymywał owoc kolesia który się z nią zabawił ? no chyba nie woli brzydszą,głupszą ale bez dziecka

Gość SZALONA WANDZIA
Poza tym gdzie jest napisane, że kazdy facet, w którym sieczłowiek zabuja, od razu ma obowiazek odwzajemnic to uczucie? Ja , mimo że bez dziecka, dobrych parę razy byłam zakochana w gosciach, którzy nawet na mnie nie spojrzeli. Cierpliwosci trochę. Moja kolezanka zaszła w ciażę w maturalnej klasie, miała bliźniaki. Facet ją zostawił, a po paru latach widziałam ją z jednym facetem, potem sie rozstali, potem z kolejnym i z tym sa teraz małżeństwem. Wcale nie jest skazana na samotność. Ale nie wszystko naraz i nie na zawołanie

a ty bys wziela faceta z dzieckiem ktory cie kocha a ty jego nie? :o dziewczyna ma 19 lat i cale zycie przed soba a ty tu mowqisz ze ejst gorsza bo jakis dzieciak z klasy nie chce sie z nia spotykac?

Gość taaaak wychowywać
i co mam ja pokochać i zapomnieć o jej dziecku , widać ,że macie po 19 lat 🖐️

Ja nie mowie ze jest gorsza, tylko mowie ze tak wlasnie jest traktowana nieslusznie zreszta:( Czy taka mala istotka moze komus przeszkadzac?

Gość pupa77
Na pewno ktoś taki się znajdzie, tylko przecież nie wśród rówieśników. Jak będzie starsza, może też z dzieckiem, albo stery kawaler. Tacy młodzi chłopacy patrzą na laski bez dzieci. Sama wolałabyś przecież kolegę wolnego, czy z dzieckiem?

Ale czy jesli sie kogos pokocha ma znaczenie czy on ma dziecko czy go nie ma?

Gość taaaak wychowywać
będą szczęśliwie w trójkę spacerować po parku :D życie to nie "m jak miłość" :o

Gość SZALONA WANDZIA
A dziwisz się? Dziewiętnastolatek ma inna koncepcje randki niż spacer z dzieckiem po parku. Dziewietnastolatek nie chce jakiejś istotki, co go bedzie kochac ani nie szuka żony, tylko hormony mu buzują i jest nastawiony przede wszystkim na radosny seks.

Gość SZALONA WANDZIA
no ale on jej chyba nie kocha , nie? dlaczego ty go chcesz przekonac, ze ma sie w niej zakochac?

Gość ommmmmega
przykre to jest kurwa autorko, że teraz jak coś się koleżance nie powiedzie tzn winne jest dziecko palnijcie sie w łeb facet jej nie chce----przez dziecko nie ma edukacji------przez dziecko mało kasy ----- rzez dziecko itd ja też byłam oskarżana o wszystko przez swoją matke która mnie młodo urodziła

Gość G5z
"rzeciez jesli chlopak pokocha ja i jej coreczke, od razu bedzie mial 2 bliskie osoby," a to dobre :D🖐️ to mogla napisac tylko baba

Gość a co kolega z klasy ma
się w nienzakochać, bo ona się w nim zakochała czy jak? ma zostać ojcem, bo ona tak chce? ha ha

Gość ona musi poczekać
Śmiech mnie ogarnia, jak czytam te cyniczne komentarze gimnazjalistów-prawiczków powyżej :D Racja, życie to nie telenowela, ale koleżanka ma szansę na to, że znajdzie kogoś kto pokocha ją i jej córeczkę. Musi być tylko otwarta na ludzi. Niektóre dziewczyny w takich sytuacjach gorzknieją, dziwaczeją, ale ja znam osobiście panny z dziećmi, które są w szczęśliwych związkach. Nie każdy facet myśli jak typowy kafeteryjny zj.eb: "Nieswojego bachora nie będę niańczył". Trzymam kciuki za Twoją koleżankę :)

Gość taaaak wychowywać
taaaaaaaaka biedna ta twoja koleżanka , niech zmieni target docelowy z chłopaków w jej wieku na 30 letnich sponsorów , będą ją kochać ile wlezie jeszcze dorobi :D

Gość a ta twoja koleżanka to
nie za czesto się zakochuje? Jak tak dalej będzie, to po każdym zakochaniu nowe dziecko!

Dzieki. Ja tez mam taka nadzieje ze sie jej powiedzie;) I ona nie oskarza o nic dziecka! Napisalam przeciez ze ona nie zaluje...

Gość niech zajmie się dzieckiem
i nauką, bo kochanie jej nie wychodzi na dobre

Gość ona musi poczekać
Twoja koleżanka to jeszcze młoda dziewczyna, pewnie mimo macierzyństwa nie do końca dojrzała. Czas jest jedynym lekarstwem. Pewnie,łatwo powiedzieć, każdy pragnie czułości, miłości i oparcia, ale w tych sprawach pośpiech nie jest wskazany. Moja koleżanka była w podobnej sytuacji i nawet sobie nie wyobrażacie, że życie bywa czasem o wiele ciekawsze od przesłodzonych telenowel :P tak czy tak, cierpliwość to jedyna rada.

"le czy jesli sie kogos pokocha ma znaczenie czy on ma dziecko czy go nie ma?" tylko żeby kogoś pokochać to ten ktoś musi spełniać twoje wymagania a dokładniej w większości podświadome wymagania. No i być dla ciebie atrakcyjny fizycznie 🖐️ Nie ma tak, że kocha tylko pomimo.... kocha się za 🖐️

Gość Znajdzie
Twoja koleżanka jest bardzo młoda,tak jak i Ty ,ale uwierz mi że znajdzie chłopaka który pokocha i ją i jej córeczke!!! Brat mojego męża pokochał i poslubił dziewczynę z dzieckiem,są szczęśliwi,teraz jest ich już czworo,a moja znajoma owdowiała w wieku 27lat,została z dwójka małych dzieci .Teraz po paru latach żyje szczęśliwie z nowym partnerem :).Tak że głowa do góry!!!! Szkołę trzeba skończyc,zawód zdobyc,a odpowiedzialny chłopak się znajdzie na pewno!!!!

Gość punkt widzenia faceta
Prawda jest taka, że jeśli jakis facet jest naprawdę fajny, to w kwestii dziewczyn ma jakiś tam wybór. A mając do wyboru fajną bez dziecka i fajną z dzieckiem musiałby mieć nasrane we łbie żeby wziąć tę z dzieckiem. Autorka pyta czy "mała istotka tak przeszkadza" - teoretycznie, nie. Ale patrząc pod kątem ewentualnego związku - po kiego miałbym wychowywać cudze dziecko, skoro mogę mieć swoje? Przykro mi, ale koleżanka autorko najprawdopodobniej będzie musiała "brać co dają", bo o przebieraniu w facetach może zapomnieć. Samo życie :)

upup

Gość pupa77
Z doświadczenia wiem tez, że cholernie rzadko zdarza się taka miłosc w obie strony, prawie zawsze ona kocha jednego, ten jeden - inną, itp. Nic nadzwyczajnego. Po co w ogóle staracie się ją na siłę wyswatac? Przecież nie jest w wieku na małżeństwo...