Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Co lepsze? Architektura czy Budownictwo?

Polecane posty

Gość popierniczyło cie/
a co ty kobieto chcesz robic po budownictwie?? iśc na budowe?/

No to się cieszę że na mojej jest inaczej :P Matmę chciałam zdawac na maturze ale nie można było zdawać tylu przedmiotów 😭

Będę chodzić po budowie w różowym kasku i kamaszach i rozkazywać samcom co mają robić :P::P:P:P:D:D:D:D:D:D:D

zanim ktos sie bedzie ciebie sluchal to minie troche czasu :P

87 . Na maturze można było wtedy zdawać max 6 przedmiotów. Ja zdawałam właśnie 6...

no tak, pol, jezyk, zostaja 4 przedmioty w tym pewnie pisalas bio chem i fiz to daje 5 przedmiotow, co ejszcze pisalas?

Historię sztuki :D:D:D:P Chciałam iść na ASP... Ale w końcu zrezygnowałam

jakas niezdecydowana bylas :P pamietaj ze zanim po budow ma sie dobre pieniadze tzreba jeszcze zrobic uprawnienia

Uprawienia ? A co to? Oj bo właśnie nie wiem co chcę robić w życiu :O I to jest najgorsze :O Będę zdawać na psychologię i budownictwo :D

ech, i chcesz isc na budow nie wiedzac co i jak?:D masz 22 lata zanim zrobisz mgr to bedzie 5 lat, kolejne 2/3 to uprawnienia bez ktorych niewiele mozesz robic a co za tym idzie kaska niewielka

Gość popierniczyło cie/
nie idx na psychologie już wystarczy ze masz jeden papierek po którym nie masz pracy ja zrobiła inzyniera z technologii zywnosci i nie poszłam juz na mgr i bardzo dobrze zrobiłam bo to studia po których nie ma zadnej pracy teraz chce iśc na studia ekonomiczne specjalizacja rachunkowosc potem moze sie w czyms wyspecjalizuje sa różne kursy psychologia Ci nic nie da

A jak się zrobi tylko inż to trudno z pracą? :P Bo nie wiem czy tak prędko zrobię tego mgr

Gość
Dzięki Złoty Może mi je pozyczysz Liliuś Kochanie miałem telefon ana komórkę :o :o Oczywiście ze pożyczę nie ma problemu dam wszystkie materiały 👄 Nawet popytam znajomych co kończyli budownictwo 👄 A serduszko to chyba raczej lekarz bada Ja Ci mogę ewentualnie zastrzyka dać albo krew wyssać Tak, zbadasz mi serduszko, wyssasz krew i dasz w pupeczkę zastrzyki :P ;) ❤️

Zastanawiałam się nad psychologią bo ten kierunek łączyłby się z moim aktualnym, a budownictwo to wogóle :O

biorac pod uwage ze ejsli mlodzi ludzie koncza budow to juz mgr czyli beda miec wyzsze wyksztalcenie niz ty, kolejna sprawa to to ze ty chces zrobic rownolegle pielegniarstwo czyli czasu na praktyki czy jakakowliek prace w trakcie nie ebdziesz miec czasu. pracodawca wybierze pewnie kogos z mgr a nie z samym inz :P

Gość
Uprawienia ? A co to? możesz podbić pieczątkę pod projektem :) :) inż. Pani Liliuś ❤️ Oj bo właśnie nie wiem co chcę robić w życiu I to jest najgorsze Będę zdawać na psychologię i budownictwo psychologii to nie znam :o A jak się zrobi tylko inż to trudno z pracą? Bo nie wiem czy tak prędko zrobię tego mgr będzie ok :P ;) znam kogo trzeba :P ❤️

Spieprzyłam sobie życie :O:O:O:O:O:O

Gość
17:02 [zgłoś do usunięcia] Lily* Będę chodzić po budowie w różowym kasku i kamaszach i rozkazywać samcom co mają robić : wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr JESTEŚ KOCHANA RÓŻOWA LILIUŚ ❤️ ❤️

Gość
[zgłoś do usunięcia] Lily* Spieprzyłam sobie życie czemu :o :( nie mów tak :o :( JESTEŚ WSPANIAŁA ❤️

wiesz, gdybys miala jakis zawod z ktorego mozesz zyc to moglabys studiowac zaocznie np ja jak skoncze studia to pojde na to budow. bo choc chcialam to ich nie wybralam ale jakos tak chodza za man intensywnie ale nie wiem w ktorym zwodzie bede pracowac pozniej :D

Hahahaha :D:D:D Tylko gdzie dostać ten różowy kask? :D A tak na poważnie to kompletnie nie wiem co mam robić. Nie chcę skończyć tylko samego pielęgniarstwa. Z budownictwem tez mnie nastraszyliście, że dużo zajęć, praktyk, trudno z pracą bez magisterki

jak masz znajomosci to nie ebdzie problemu :P studia nie sa baaaardzo trudne, ale tzreba posciwcic sporo czasu na projekty i nauke bo jest sporo materialu

Będę miała pewny zawód. Po piel zawsze znajdzie się pracę. Słyszałam poza tym że na budownictwie zaocznym nie jest tak ciężko. W sumie to zaoczny mgr z bud to nie byłby taki zły pomysł :)

o ile wiem to na dypolmie nie ma informacji w jakim trybie sie studia skonczylo :P

Nie mam znajomości żadnych :P:P:DF:D Tylko Złotego z kafe :):):) 👄 , 🌼

No to postanowione :D:D:D Będę studiować bud o ile się dostanę :P A potem zrobię zaocznie magistra No chyba że poznam męża milionera i zostanę kurą domową :P:P:P:D

Gość
Z budownictwem tez mnie nastraszyliście, że dużo zajęć, praktyk, trudno z pracą bez magisterki Liliuś kochanie nie martw się ❤️ 👄 coś się wymyśli 👄 ❤️

Gość
PK ma to do siebie ze jest dużo projektów :o :o :)