Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoOoniiCzka

Biust nie chce mi rosnąć

Polecane posty

Gość MoOoniiCzka

Hej. Jestem Monika i mam skończone 13 lat. (od 4.04.09) W tym roku (2009) kończę 6 klasę. Ale to nie ważne. Piszę tutaj , bo biust w ogóle nie chce mi rosnąć. Wszystkie moje koleżanki mają już biust , a kiedy wkładam stanik wyśmiewają się ze mnie , że nie mam na co go wkładać. Jestem niska - mam zaledwie 150cm i dość chuda - czy to jest przyczyną ? Nie mam jeszcze miesiączki , ale chciałabym się dowiedzieć czemu wszystkie moje koleżanki mają już biust, a ja nic. Jak dziecko 6-letnie. :( Proszę o pomoc i o odpowiedzi.

Droga Moniczko, nie masz co się przejmować jak na razie. To, że Twoje koleżanki rozpoczęły już dojrzewanie, to nie znaczy, że Ty też musisz. Każdy rozwija się w swoim tempie i na Ciebie też przyjdzie czas:)

Gość MoOoniiCzka
Dzięki wam

Gość MoOoniiCzka
A można coś zrobić , żeby szybciej rosnął ?

Raczej nic z tym nie zrobisz. Ale zobaczysz, czas mija szybciej niż się wydaje;p No dla mnie już nic zrobić nie można. Mam 20 lat i płaska jestem jak deska;/

Gość tiriririri
mi zaczął rosnąc w 2 gim a yteraz mam juz D;/

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no w tym wieku to jakies piersi juz powinna miec...

Gość taka jedna z uik
mialam tak samo, a potem tak mi urosl ze mialam 3 najwiekszy biust w klasie ( te dwie dziewczyny mialy wiekszy bo byly grube) ..... a zaczely mi rosnac tak leciutenko pod koniec 6 klasy ,a potem juz po 1 gimnzajum mialam widoczny biust.

Gość nie przeeejmuuj się
Młodziutka jesteś, poczekaj jeszcze trochę :) ja w Twoim wieku nie miałam biustu ani okresu, a teraz mam cyyyyyce, że hej :D ;)