Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerolejkaaaaa

do facetów- obrzezany członek

Polecane posty

Gość zaraz ze smiechu
opluje monitor!!!!:P:P:P:P:P "żalosny jestes prawda jest taka ze dla kobiet obrzezany czlonek jest duzo bardziej atrakcyjniejszy niz z napletkiem same plusy dla kobiety 1 atrakcyjny wygląd 2 jest lepszy w samku 3 kobieta uprawijająca sex z takim ma duzo mniejsze prawdopodobiensto ze zarazi sie jakims syfem typu hiv,grzybicąitp 4 obrzezany facet dluzej moze baraszkowac w lozku" ile jest tak glupich polek jak Fajna30ska?????? 1 atrakcyjny wyglad??? pewnie z twarzy ladniej wyglada-idiotka 2 jest lepsz w smaku??? taaak,zwlaszcza po sexsie analnym-idiotka 3....bez komentarza-idiotka do potegi!!!! 4 ....brak slow..... jest jeszcze opcja ze to pisze wszystko uncle faka..... blazenada

jaki to by mialo sens ?? akurat tak sie sklada ze sram na twoją opinie ;) Pozdr. dla fajnej30stki czy tam 30ski;)

Gość nie pozdrawiaj samego siebie

teraz juz na 100% wiem kim jestes --------> Wacek_Strażacki slynny podszywacz ;)

Gość wiola_z_wawy
to ja też głosuję za napletkiem - u mojego Misia tak cudnie suwa się na sterczącym kutasku, uwielbiam to :)

Gość realna
fajnie to wygląda - ciekawiej powiedzmy :)

Gość wiola_z_wawy
ładnie wygląda a i mojej rączce milej go targac ;)

Gość realna
wioluuu :) chodzilo mi o obrzezanego ze ciekawiej wygląda

Gość józia ruzia
lubie ssac obrzezane kutaski

Kolejne powielanie mitów że obrzezanie miedzy innymi dla higieny. Nie ma to nic do rzeczy jak się facet myje pod napletkiem to jest tak samo czysty. Także trzeba się regularnie myć a nie kurwa obrzezać by się kąpać raz na dwa dni.

Gość wiola_z_wawy
Obrzezane są paskudne. Byłam na wakacjach w Egipcie i powiem wam, że sprawdziłam dokładnie - nie dość, że wyglądają brzydko to jeszcze nie są tak milusie we mnie jak fiutek mojego obecnego Misia, obcierają za bardzo.

Gość On_32
Powiem tak. Dostarczam za pieniądze kobietą rozkosz i po obrzezaniu się zaóważam zdecydowanie, że kowiet wolą obrzezanych. Na 100% większe doznania, a do tego dochodzi psychika. Jedna dośc bogata i nieazmężna sam nie wiem dlaczego dziewczyna, bardzo atrakcyjna fizycznie, która odwiedzam prawie systematycznie 2 - 3 razy w miesiącu po tym jak zobaczyła mnie obrzezanego dostała orgazmu zanim ją dotknąłem. Polecam obrzezanie !!!

Gość piotreek
a czy ten zabieg boli. ? :pp

Gość onawi
chlopie ze wzgledow higienicznych 90% amerykanow tak to prawda ....a prawda jest rowniez to: w USA coraz więcej występuje kampanii przeciwko obrzezaniu, naprawdę jest to mega okaleczenie, tak sie sklada ze mieszkam w usa i juz w telewizji pokazuja sztuczne napletki dl mezczyzn,wiec chyba tak radosni to nie sa ci amerykanie,po za tym rozmawialam z niejedna dziewczyna i kazda sie zalila ze jej chlopak nie chce sexu czesciej jak raz w tyg co u zdrowego normalnego polaka jest to niemozliwe.....sama mialam sex z obrzezanym i wielka porazka bo nie dosc ze nie mogl sie spuscic to jeszcze mu opadal.....tak ze te wszystkie zachwalania to pic na wode,sama mam dwoch synow ,jeden rodzony w ameryce i jak lekarz spytal po porodzie czy obrtzezac odpowiedzialam kategorycznie nie ze nie zrobie z dziecka inwalidy to,spojrzal jak na waryjatke......

Gość ertutruj
Racja. Już nie tylko w Stanach protestuje się przeciwko obrzezaniu. Coraz częściej lekarze odmawiają przeprowadzenia tego zabiegu: http://www.tvn24.pl/12691,1735480,0,1,obrzezanie-to-napasc-lekarze-chca-zakazu,wiadomosc.html http://www.bibula.com/?p=34377 http://www.bibula.com/?p=37277 To pierwsze z brzegu linki. Dodam, że bardzo ładnie rozwija się przemysł produkujący sztuczne napletki. Nie wiem, czy lobby promujące tu ten zabieg to mężczyźni, którzy dali się okaleczyć i chętnie zobaczą inne ofiary (a dlaczego mają się męczyć sami); idiotki, którym w głowie kolebie się wielki ptak miast mózgu; "szemracze" gabinetów nastawionych na zarabianie właśnie takimi z zabiegami; "szemracze" firm produkujących sztuczne napletki, dbających o napływ świeżej klienteli... Nie wiem, ale moda jest śmieszna i bardzo głupia 🖐️

Ja przyłączam się do zachwytów nad obrzezaniem. Potwierdzam, że ma to wiele zalet. Taki członek po prostu lepiej wygląda (przeprowadziłam małą ankietę śród znajomych i wszystkie dziewczyny po obejrzeniu zdjęć w necie przyznały, że zdecydowanie lepiej :)) Łatwiej zachować higienę (bez obrzezania też można, ale niektórym się nie chce)a tym samym ryzyko zarażenia jakimś HPV, który prowadzi do raka szyjki macicy jest dużo mniejsze. Seks trwa dłużej (przypominam, że dla kobiet to zaleta) Mój facet nie narzeka na żadne dolegliwości z tym związane i jest zdecydowanie dumny z tego jak wygląda.

Gość nieobrzezany
zastanawiam się po co wycinać sobie napletek. jeśli komuś pasuje chodzenie bez napletka to wystarczy skórkę ściągnąć, po jakimś czasie skóra dopasuje się do tego i nie trzeba będzie jej wycinać.

Gość pzeeek
hehehe no wlasnie tez mam tę sytuację , że napletek mam cały czas zwinięty za główką penisa... tylko że ja go nie odciągałem tylko się z czasem sam skurczył jakos tak... :):) doznania są super z żołędzią na wierzchu :)

Gość Ryfka      Goldman
🖐️