Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna wrona

tak sobie piszę

Polecane posty

Gość czarna wrona

zakochałam się, on jest wspaniały. ma nieziemski głos... wyglada tak męsko, najbardziej podoba mi sie jak ubrany jest elegancko w garnitur. Ma piękne czarne włosy, a kiedy sie uśmiecha jego oczy swieca jak iskierki a na policzkach widac małe dołeczki. Ma piękne dłonie i boskie koski... uwielbiam takie meskie dlonie z wyraznymi kostkami:) jest idealny a jak pachnie... juz tesknie za nim... nie moge sie dozekac az on dotknie mojej dloni, poczuje jego zapach, dotkne jego wlosow i uslysze jego glos... czy mi sie to sni?

Gość czarna wrona
usycham bez niego a pmyslec ze na poczatku wydawal mi sie taki... grzeczny, malo meski. jestem taka szczesliwa, ze on chce byc ze mna, ze jestem dla niego najwazniejsza i ze potrafi mi to okazac. nie moge spac bo mysle wciaz o nim, nie moge jest bo mysle o nim, nie moge sie skupic na niczym. uwielbiam patrzec na niego, obserwowac jego ruchy kiedy robi mi kanapke kiedy jestem glodna, uwielbiam jego wzrok kiedy patrzy na mnie i widze, ze nie jest to dla niego byle jaki widok;) lubie gdy bawi sie z moim psem (swoja droga moj pies go tez uwielbia) Szkoda tylko ze moj najdrozszy nie potrafi tak cudownie tanczyc ale przeciez tego jeszcze da sie nauczyc:) czy ktos jeszcze sie tak czuje jak ja?

Gość krzys po prostu krzys
bierz połowę, albo zmień dilera...

Gość czarna wrona
naprawde myslisz ze to nierealne tak czuc??

Gość to tylko tak na początku
potem spadną ci rózowe okulary :)

Gość czarna wrona
a niby dlaczego? zycie nie moze byc aztak szare

Gość czarna wrona
ja mam zamiar byc z nim szczesliwa i bede!! chocby sie walilo i palilo!!

Gość czarna wrona
a dziś uwielbiam go bardziej niż wczoraj i już za kilka chwil się spotkamy. w końcu bo już umierałam z tęsknoty :)

Gość czarna wrona
w końcu znalazłam to forum, gdzieś i się zawieruszyło i nic nie mogłam napisać tutaj. wspaniały weekend spedziłam z moim ukochany miśkiem. on jest boski:) w przyszłym tygodniu planuje jakąś niespodzinkę dla mnie:) juz dzis nie moge sie doczekać. szkoda, ze zadna z was nie chce tu nic napisac do mnie. troche mie to dziwi bo jesli ktos narzeka, ze chce poellnic samobojstwo to od razu mostwo ludzi pisze rozne komentarze a jak ktos pisze ze jest szczesliwy to usto, czy to zzazdrocI??

Gość kukimonster
ja tam sie ciesze ze Ci dobrze ;)