Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten sam co kiedyś

Jeździcie swoimi autami czasami bez celu?

Polecane posty

Gość ten sam co kiedyś

Często jeżdzę swoimi autami bez celu po Warszawie od tak żeby się zrelaksować w nim.Najczesciej jezdze poza godzinami szczytu .Prosze o odpowiedz.

Gość dsaasd
. Bez celu to wole jezdzic rowerem , bo spala tluszcz..

Gość ten sam co kiedyś
Ja mam na gaz wiec za 13zł robie 100km dziennie robie jakies 50km co przy swiatłach Warszawskich oznacza kilkugodzinna jazde:)

Gość wiosenny powiew
na co dzień dużo czasu spędzam za kierownicą w konkretnych celach wiec jak tylko mogę to nie wsiadam z kółko bo mam dość a już jeździć bez celu dla mnie szkoda czasu mam inne zajęcia :)

Gość ten sam co kiedyś
No to widze ze nie jestem sam:) Przy okazji mozna na fajne dziewczyny popatrzec co jest dla mezczyzn bardzo przyjemne:)

nigdy nie jeżdżę bez celu, auto jest dla mnie rzeczą do przemieszczania i załatwiania interesów a nie rozrywką

Gość melissa02
Popatrzeć można, ale może lepiej wysiąść i zgadać a nie odjeżdżać z piskiem już na żółtym? :P

Gość ten sam co kiedyś
Ja zagaduje jak skoncze juz jazde . Ja nie zdzieram opon piszczeniem , staram sie łagodnie jezdzic i mysle ze mi to wychodzi choc czasem jak mnie wkurza jakis gosc no niema sily zeby sie nie scigać.Mysle ze kazdy ma sposob na spedzanie wolnego czasu ja na dzien dzisiejszy wlasnie taki mam, moze za kilka lat mi sie odmieni kto wie:)

Gość melissa02
Napisałam tak dlatego, że czasem czuje jak fajny chłopak na mnie patrzy ale nic nie zrobi. Po prostu nic. Więcej odwagi panowie! Dziewczyny nie gryzą :)

Gość ten sam co kiedyś
Mellisa ja mam odwagę i na 100procent jestem pewny ze niektore panny a raczej wiekszosc z nich gryzą ale to moze dla tego ze to ja jestem Potworkiem :)

ja tak jezdzilam bez celu,jak sie z facetem poklocilam,zarypalam mu kluczyki od autka i jezdzilam w nocy prawie 4 godziny:)

hehe śmieszy mnie to jak idę ulicą i jakiś samochód dokładnie przy mnie zwalnia, w środku siedzi koleś w okularkach (cwaniaczek) i centralnie się na mnie gapi, a jak już mnie minie to widać jak mnie obserwuje w lusterku.... nie lubie tego- peszy a zarazem śmieszy mnie to :P Na co taki koleś liczy? Myśli, że jeśli jedzie fajnym samochodem to ja zaraz za nim pobiegnę? Albo to trąbienie i krzyczenie z samochodu: "ej laska, daj mi swój numer telefonu". Żałosne to jest :o

Gość ten sam co kiedyś
Poprostu taki koleś liczy że w ten sposób Cię poderwie.To jest jeden z kilkunastu sposobów , jednym sie on podoba innym juz troche mniej .Tobie najwyrazniej nie przypadł do gustu:)

Gość a ja siedze i siedze
ja tez nie lubie jak trabia jak przechodze przez pasy albo sie gapia, zazwyczaj takie cos mozna zaobserwowac jak kilku kolesi siedzi w aucie, gwizdza, krzycza no jak dzieci, albo wolaja "e! lala!" hahahha wies tanczuy i spiewa! a najczesciej siedza oni w golfie 3 albo w calibrze i sie tylko rozgladaja na boki zeby sie scigac, tylko jak 100koni pod maska to z czym do ludzi...

w 100% nie przypadł ;) Ja lubię jak mężczyzna się stara, sobą coś reprezentuje, w ciekawy sposób potrafi zagadać, a nie żeby tę robotę miał odwalić za niego samochód.

Gość taaaaaaaaaakaaa jednaa
ja czasami z chlopakiem jezdze bez celu ale to przewaznie wieczorem

Gość ten sam co kiedyś
Powiem wam ze jezdze bez celu ale tylko pod warunkiem ze moge sluchac muzyki bo inaczej to nudna taka jazda na cichacza:)

ja mam do pracy dosyć daleko, i jak z jednego krańca miasta mam sie przebic przez te korki na drugi, to już nie potrzebuje wiecej jeździc:P No, chyba że wypad poza miasto, aby podziwiać piekne widoki. Ale po co wy tak jeździcie bez celu? Przecież muzyki mozna posłuchać w domu, w clubie, u znajomych. Bo jedynym logicznym wyjasnieniem to jest szpan :P

Gość z chlopakiem jezdze
wieczorem, najczesciej piatek sobota z chlopem tak jezdzimy bez celu, no w sumie on ma cel bo szuka kozaka do scigania i sie wkurza bo nie ma z kim bo same kapcie hehehhe :) ale fajnie tak popatrzyc co sie dzieje na miescie noca:)

Gość ten sam co kiedyś
W domu sąsiedzi by mnie skrzyczeli za glosna muze a w samochodzie praktycznie nikt nie moze mi uwagi zwrocic i to jest piekne ta wolnosc wyboru zarowno drogi jak i glosnosci odtwarzanej piesni:)

jak kupię nowe auto, a juz mam upatrzony model :), to pewnie też się tak będę wozić po całych nocach z radości :D

Gość ten sam co kiedyś
Kup Chevroleta Camaro albo Opla Insignia takie auta zapewnią Tobie wzorcowe doznania choć każdy może mieć inne wybory:)