Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 needhelper

Pomocy !!ktokolwiek kto zna sie na modzie!!!

Polecane posty

Go艣膰 needhelper

Mam ogromny problem bo nie mam pojecia jakie dodatki mam kupic do turkusowej sukienki!?Jakie kolory! !buty?? ?akcesoria! !!fryzura !!! makijaz i ca艂a reszta .Je偶eli mozecie mi pomuc bede wam bardzo wdzieczna [url=http://www.fotoszok.pl][IMG]http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/DSC00001_%5B%5D.JPG[/IMG][/url] to zdjecie sukienki !!! wielkie dzieki czekam na odpowiedzi!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nio i cio
bardzo ladna sukienka,mysle ze jakas bransoletka w podobnym kolorze,najlepiej w ciemniejszym albo jaksniejszym,ewentualnie w takim samym tez moze byc.nie ubieraj napewno but贸w niebieskich ,za duzo bedzie.wlosy ja bym wziela rozpuszczone w zaleznowci jeszcze jaka masz d艂ugosc.na czubku g艂owy moze jakis wymys艂 fryzjerki.entualnie rozpuszczone z czarna opaska.buty na srednim obcasie koloru czarnego,moze z jakimis ozdobami.to moja wizja:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maturka4
Hmmm, je偶eli ty ten kolor uwa偶asz za turkusowy... Jak najmniej bi偶uterii. A reszta w zale偶no艣ci od okazji, na co chcesz to co艣 w艂o偶y膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 needhelper
na zdjeciu jest bardziej jak niebieska ale na realu jest bardziej turkusowa !! nio i cio mam w艂osy coloru jasnego br膮zy do rami膮n :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 needhelper
a sukienka na 艣lub kuzynki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koszmarna ta sukienka
mo偶e na turniej ta艅ca by przesz艂a, ale na 艣lub? do ko艣cio艂a te偶 w niej p贸jdziesz?

Udost臋pnij ten post

zajebista sukienka. Czarny do wszystkiego pasuje. A co makijazu. Zaraz poszukam i link wkleje. Nie slchaj krytyki. Fajne kobitki musza miec fajne ciuchy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
czarny tak, srebrny tak, ale jesli nie chcesz jej tonowa膰 to fajnie b臋dzie wygl膮da艂 zielony i z贸艂ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 needhelper
dzi臋ki za wszystkie porady:) jeszcze zastanawiam sie czy buty na obcasie a tak to na jakim?

Udost臋pnij ten post