Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiecccccccc

DLACZEGO MEZCZYZNA MUSI UTRZYMYWAC KOBIETE??

Polecane posty

Gość samiecccccccc

CO TO ZA POPIEPRZONY POMYSL Z TYMI EMERYTURAMI MALZENSKIMI? CZY ONI NIE MAJA NIC DO WYMYSLANIA?? CZEMU Z MOJEJ EMERYTURY MA ISC NA BABE A JA MAM MIEC WTEDY SWIADCZENIE MNIEJSZE NAWET O 20%? JAK CHCE MIEC EMERYTURE TO NIECH IDZIE DO ROBOTY A NIE SIE OBIJA!!!!!

Gość ladyyyyyyyyyyyyydddddddd
no :o a ty se sam pierz gacie i śmierdzące skarpety :o

Gość ladyyyyyyyyyyyyydddddddd
kobieta rówiez wykonuje harówke w domu:( nikt i tak tego nie doceni:o

musi ale to tylko na rusi :P Kobiety są samowystarczalne coraz częściej :D i zaden samiec nie jest im do niczego potrzebny :P, no chyba ze nabawić się klopotów :/

utrzymujecie nas, bo jestescie wspaniali, silni, zaradni i mądrzy, a my biedne, słabe i potrzebujace silnego ramienia.w zamian jednak potrafimy sie odplacic:)

Gość Ale bzduryy
Zacznijmy od tego, że każdy powinien odprowadzać SWOJĄ składkę NA SIEBIE SAMEGO- a nie obcą osobą. Zlikwidować ten ZUS, przymus ubezpieczeń i inne wymysły "solidarności społecznej" a będzie okey 🖐️

Gość popieramautora
ja pracuję na swoją emeryturkę sama a gacie męzowi i tak muszę prac i dbać o dom itd więc uwazam ,ze kazda kobieta powinna zapracowac na siebie samą i oburza mnie fakt kiedy babska ,które cale życie siedziały w domu czasem dostają większą emeryture po męzach niz te ,które pracowały po 30-40 lat zawodowo nie zaniedbując swoich obowiazków gospodyni domowej!!! tak nie powinno być!!!!!!

Gość emerytka za 32 lat
rozumiem ze autor jest malzonkiem i jesli pojawia sie dzieci to zostanie w domu na tacierzynskim (jak juz w koncu w polsce bedzie) i ewentualnie na wychowawczym a potem jak dziecko zachoruje pojdzie tez na chorobowe. sadze ze autor piszac takie bzdury ze wzgledu na powyzsze zgodzi sie pracowac na pol etatu? bo wlasnie dlatego najczesciej ZONY maja nizsze emerytury. a jak stary wikiwa po 25 lat malzenstwa to budza sie z reka w nocniku.

Gość emerytka za 32 lat
oczywiscie pisze tyko o ZONACH pracujacych. w innym wypadku zgadzam sie z powyzszym. choc czasami facec tez nie chca aby kobieta pracowala.....

Gość bo sa leniwei wola sie obijac

Gość dzadzudzi
coz, moim zdaniem mezczyzna wcale nie musi utrzymywac kobiety. ja bym na to w zyciu sie nie zgodzila, zeby siedziec w domu i zeby mezczyzna wszystko finansowal. to bylaby plana na honorze dla mnie ;) oczywiscie nie mowie tu o krotkich, przejsciowych sytuacjach jak np. choroba, zmiana pracy itp. OBOJE PARTNERZY POWINNI PRACOWAC i wspolfinansowac dom!!! bo na utrzymywanie faceta tez bym sie nie zgodzila :P

Gość djakdarmozjad
a czemu kobieta ma rodzic twoje dziecko? mozesz sobie zapłodnić hipopotama hahahahahaa

Gość echo davidoff
bo do niczego innego sie nie nadajecie oprocz zarabiania kasy, dajcie sobie to powiedziec i bedzie git :D