Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galenciara

odnosnie dziewictwa

Polecane posty

Gość galenciara

mam pytanie do mezczyzn... czy kiedy dziewczyna jest dziewica to to was w jakis sposob kreci czy wrecz odpycha???

wiesz moim zdanie facetów to przyciąga pozniewaz nie raz sie chwala ile to dziewic przedooopczylii

wszystko sprowadzacie do jednego ;-).Nie wszyscy faceci chcą tylko jednego i nie wszystkim błona dziewicza kojarzy się tylko z ..Jak to powiedziałaś-dupczeniem;-)

wiesz ja w przeciwienstwie do ciebie mam kolegów i przyjaciól:P hahaahah i czasem jak sa napici to mowia niektore rzeczy

opowiadają takie bajki jak i ty;-).Chcesz być dorosłą i to zaraz już dziś;-)

Gość lubiany
jak ktoś sprowaca (w tym przypadku) wszytkich facetów do modelu dupzyka to znaczy ze sam ma taki problem albo ktoś sie nim bawił a co do tematu to dziewictwo jest zajebiste, gdyż aczkolwiek mozna z taka osóbką wszytko od początku zacząc i zasmakowac

teraz podobno dziewczyny przychodzą na świat bez błon dziewiczych ;-),więc jak mogli ci się przechwalać ;-)

zgadzam się z moim przedmówcą ,masz racje .A Agatka to niby skąd może wiedzieć ilu to mam kolegów i koleżanek;-).Jak na obecny czas ,na brak towarzystwa nie narzekam;-)

a ty niby co porabiasz pomiędzy tymi napitymi koleżkami ?Nie masz normalnego towarzystwa?;-)

ale ty wnioski wyciagasz masakra.... no co ty nie pijesz od czasu do czasu? \i co cie intetesuje moje towarzystwo? to jest normalne towarzystwo bo ty uwazasz ze jak ktos sie napije to co juz jakis nie normalny? hahaha:D zal...

od czasu do czasu ,to ja nie pije;-).Widze ,że mnie nie znasz .Potrafie zapić się na śmierć .Pewnego razu ,gdy zerwałem z dziewczyną potrafiłem przez dwa tygodnie non stop ciągnąć z kumplami ;-)

"troche się napije" i zaczyna się przechwalać ;-).Ciekawe i inspirujące do myślenia ;-).

To co porabiasz w pijącym towarzystwie ?;-). Nie wiesz co tracisz Agatko,miła Agatko . Żeby ktoś mógł spokojnie spać,ktoś inny musi pracować ;-)nara

jestem xy- słuchasz Swee Noise\'a? :P Odnosnie tematu- tylko debil sprowadza kobiete do pochwy,no ale zdarzają się i tacy.