Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie jest niesprawidliwe

Czemu jestem taka ohydna???

Polecane posty

"Bardziej boli -gdy mąż powie ,że jesteś beznadziejna i gruba , niż gdy powie to przypadkowy prostak w autobusie " Nagatywna opinia osób zaczących oczywiscie bardziej się liczy, bo to oznacza, że jest już z Tobą fatalnie. :P🖐️ Ale takie opinie z ich ust to naprawde rzadkość. Nie mówimy tu o relacji pomiedzy partnerami, gdyż tu sytuacja jest nieco inna, a poza tym jezeli autorka jest brzydka to faceta mieć nie będzie co też jest jednak dowodem na to, że atrakcyjna nie jest, gdyż facet żeby stać się facetem kobiety najpierw jest dla niej obcą osobą(w wiekszosci przypadków). :P🖐️

Prawiczek -czy tylko atrakcyjne kobiety znajdują partnerów ? bzdura :P

Oczywiście dodam także ,że masz też dużo racji w tym ,o czym piszesz :)

Masz rację -na imprezach atrakcyjne ,ale życie to nie tylko impreza :P Ja tam wolę brzydala z dobrym charakterem ,niż przystojniaka -bufona ;) :) Dzięki za rozmowę ( choć słowa '' bzdura " nie lubię :P )

Gość moja droga autorko
powiem ci coś...jest na szczęście jeszcze coś więcej niż wygląd...bo np w moim wypadku gdyby chodziło tylko o wygląd,żaden facet by chyba nie spojrzał ;) ponieważ też ma sporo wad których nie znoszę u siebie np niski wzrost,duże uszka,sińce pod oczkami,pupcia płaska jak patelnia,mały biust itp ogólnie do D... ale wierz lub nie...faceci potrafią oglądać się za mną na ulicy (np dzisiaj hehe) i nie chodzi tu o to,że ubieram mini i robię ekstra makijaż...otóż nie,nie chadzam w mini i nie mam mocnego makijażu aczkolwiek taki bardziej naturalny...ale bardzo często słyszę od facetów,że mam seksapeal,innymi słowy ,że jestem seksowna i pociągająca ...bo tak naprawdę liczy się wypadkowa wszystkiego po trosze...zachowania,osobowości,poczucia humoru,inteligencji...feromonów także ;) tak,że uszka do góry...poćwicz troszkę uśmiech i nie chodź załamana po ulicach,powodzenia:)

Moja droga autorko --w tym właśnie rzecz :)

"Ja tam wolę brzydala z dobrym charakterem ,niż przystojniaka -bufona " Na męża pewnie tak ale na kochanka wybierzesz tego drugiego. :P🖐️ A każdy mąż chciałby być również kochankiem dla swojej żony. :classic_cool:🖐️ Poza tym bedąc brzydką dziewczyną ma sie szanse jedynie na brzydkich i chamskich lub brzydkich i mameje. :classic_cool:🖐️

Gość ale marudzisz
kobieto nie gledz! najwazniejsze ze jestes zdrowa!ja tez mam krzywe zeby, worki i cienie pod oczami, do tego tradzik ktorego nie moge sie pozbyc i ostatnio inne problemy ze skora... ale beczec nie bede tylko lecze to wszystko i bedzie dobrze!

".ale bardzo często słyszę od facetów,że mam seksapeal,innymi słowy ,że jestem seksowna i pociągająca ...bo tak naprawdę liczy się wypadkowa wszystkiego po trosze...zachowania,osobowości,poczucia humoru,inteligencji...feromonów także " Ale jak to ma się do autorki? Za nią się nie oglądają, a zatem nie ma ani fizyczności, ani osobowości, ani inteligencji, ani fermowonów. To ją pocieszyłąś. :o:D🖐️

Prawiczek -ale z Ciebie pesymista :P Pewnie odpowiesz -realista :P

Gość a dlaczego zaraz
A ja ci powiem, ze doskonale cię rozumiem. I niech tu inni nie ględzą o polubieniu siebie itp. Niemozliwe do wykonania. Ale mozesz cos zrobic, ja to zrobiłam i jeszcze mam zamiar, fakt, ze długo zeszło :D Zainwestuj w siebbie tak, żebyś miała dobra pracę, dobra praca rózna się dobre zarobki, a potem zrobisz co zechcesz. i nie słuchaj innych, jak ci cos przeszkadza to to zmień. Moze nie teraz jak nie masz kasy ale chociażby za 10 lat nawet. Warto.

Wybierając męża wybrałam i kochanka ( dla mnie to całość pakietu :P )

"ale z Ciebie pesymista Pewnie odpowiesz -realista " Po prostu nie lubie mydlenia oczu. :P🖐️ Trzeba się pogodzic z faktami, a fakty sa takie, że na nikogo nic samo nie czeka poza śmiercią. :o🖐️ Sa tacy co mają wszystko i są tacy co nie mają nic. Jedyne co można zrobić to próbowac zdobyć w życiu to co się chce. :P🖐️

Autorko daj fote a nie fanzol 🖐️ napewno nie jest z Toba tak zle jak piszesz

Prawiczek i ostatnie zdanie jest światełkiem w tunelu :P

Owszem ale trzeba sobie zdawać sprawe ze swoich ograniczeń. 🖐️ Jezeli ktoś chce być atrakcyjny, a jest brzydki to musi zarobić pieniądze na operacje plastyczne, a nie wmawiac sobie, że to co widzi w lustrze nie ejst prawdą. :o:P🖐️

"Wybierając męża wybrałam i kochanka ( dla mnie to całość pakietu ) " Bo miałaś wybór. :P🖐️ Autorka takiego szerokiego mieć nie będize. 🖐️

Prawiczek --mąż i kochanek w jednym :P ( to taki pakiet )

Gość hehehe dobrze wam tak
wdając się w dyskusję z prawikiem można dostać oczopląsu od tych jego łapek

Prawiczek -ale dla kobiety seks zaczyna się w glowie i ja wierzę ,że można mieć cudownego kochanka , który nie wygląda jak Pitt ;)

Pierwszy raz rozmawiam z Prawiczkiem i naprawdę dużo tych znaczków :P

Gość hahehe
niech prawiczek o znalezieniu kochanka się nie wypowiada :P

Chyba za bardzo odeszliśmy od tematu :( Nie wiem ,gdzie jest Autorka .

Gość hahehe
schowała się w kącie i płacze bo nic jej już nie pomoże - tak to wszystko przez prawiczka

Mam nadzieję ,że nie płacze i że wróci :)

" Prawiczek -ale dla kobiety seks zaczyna się w glowie i ja wierzę ,że można mieć cudownego kochanka , który nie wygląda jak Pitt " oczywiście. Bo tych Pittów nie starczy dla każdej na wyłącznośc. :classic_cool:🖐️ Co nie znaczy, że chcą być z tymi z którym isa aktualnie. :P🖐️ Po prostu nie mają wyjścia. 🖐️

A ewentualnym wyjściem ma być piękny kochanek ? :P Jak kocham i on kocha mnie to wszystko jest dla mnie piękne i nie potrzebuję żadnego awaryjnego wyjścia :P