Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulamatulenka

Kochane mamy co byscie zrobiły?

Polecane posty

Gość tulamatulenka

Co byście zrobily majac córke 18nasto latnia , która powiadamia was , że jest w ciąży?

Gość yyyhy
Zajebałabym suke !

Gość sdssds
jak to co trzeba cos poradzić ale od razu mówię nie każ się się chajtać, poprostu pomóż jej, pokaż że może na ciebie liczyć

hmmm..łatwo by nie było ale jakoś ja na pewno bym jej pomogła zeby mogła sie dalej uczyć.Ale nie chce byc w takiej sytuacji chciaz naraie corki nie mam ale kto wie co bedzie kiedyś?/ a ty jestes w takiej sytuacji czy tylko pytasz z ciekawości :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nic.przyjelabym to do wiadomosci.na pewno nie drzyj sie na nia nie warcz nie szturchaj nie bij...ona teraz potrzebuje twego wsparcia

Gość szlag by mnie trafił ale
starałabym sie jej pomóc jakoś wspierac :O :O Nie powiem zeby mnie to ucieszyło ale stało sie ...bardzo łatwo oceniac i oskarżac ale mysle ze dla mojej córki byłby to juz wystarczający szok więc po co dokładac do pieca?

Gość szlag by mnie trafił ale
to całe ...yyyhy to przeciez dziecko jakies i chyba chłystek :O i sam pewnie ma ze 16 lat :O :O

Gość drty
zależy jaka osobą jest.Znam takie które świadomie już wtedy zakładały rodziny i zachodziły w ciążę,kończyły studia itp. Jeśli to nieodpowiedzialna gówniara to bym sie wkurzyła ale jeśli świadomy dorosły człowiek to pogratulowała i pomogła.18 lat to nie 15!!!

Gość yyyhy
pierdolcie sie :classic_cool:

Gość tulamatulenka
Nie jestem w takiej sytuacji , ale moja córka ma 18 lat i wczoraj przy obiedzie po szkole powiedziala , ze jej koleżanka jest w ciąży i ja sama zaczełam sie zastanawiac co bym zrobila w takiej styuacji.

Gość no właśnie zależy jak jest wyc
wychowana, ja pomimo szkoły pracowałam i szykowałam się do mieszkania z chłopakiem on był starszy i akurat kupował mieszkanie na kredyt w którym swoją drogą mieszkamy już 7 rok i po 3 latach prób powiększymy rodzinę a chłopak to już mąż zależy jaka ta 18 - mądra czy pusty matoł

Gość tulamatulenka
Ja ...wlasnie trudn powiedziec, bardzo kocham córke ale wiem , ze bylabym bardzo zawiedziona. Z tego co córka mowila to ta dziewczyna jakas dziwna jest. Dowiedziala sie o ciazy i juz na nastepny dzien powiedziala calej klasie. Córka mówiła, że zachowuje sie ta dziewczyna jak obłożnie chora i myśli , ze wszystko sie jej nalezy. Tak mysle , ze jakby moja córka tak robiła to by szybko została sprowadzona na ziemie.

Gość Ciężarna 18stka
Witam. Do tematu. Mam 18,5 lat i jestem w 5 miesiacu ciąży. Bardzo bałam sie powiedziec mamie. Powiedzialam 1.5miesiąca temu. Sytuacja jest o tyle gorsza ze mama nie lubi mojego chłopaka. Byla w szoku ze dwa dni, pozniej poszła na usg ze mna i zobaczyła wnuka. Cieszy sie ze bedzie babcia :) z chlopakiem bede wynajmować mieszkanie za pare miesięcy. Pracuje. Po porodzie jego mama pomorze nam przy synku. Koncze szkole.

Gość tulamatulenka
ciężarna 18bastko- gratuluje dzidziusia:)Ja tak sobie mysle ze chyba juz w takiej sytuacji najwazniejsze jast to aby córka wraz z chłopakiem sie kochali i byli w stanie ta milosc zapewnic dziecku.

Gość bassssa
no i co jej gratulować, że dała dupy, to najprostsze co może być. Pogratulowałabym jej jakby przyniosła świadectwo z paskiem na zakończenie roku szkolnego zaczęła kolejny. Pieprzyć się to każdy głupek umie.

Gość Ciężarna
Do Bassssa: Myslisz ze jestem Glupia 15latka ktora dała sie zrobic na dyskotece i dziecko podrzuci matce do opieki? Szczerze mówiąc, jest zupełnie inaczej. Z partnerem jestem ponad rok. Myslimy nad mieszkaniem, wynajęciem zeby nikomu na glowie nie siedziec. Chcemy zapewnic mu milosc i dobre życie. Fakt, powinnam moze poczekać i skończyć szkole, został mi jeszcze rok bo jestem w technikum. Z tym nie bedzie problemu bo babcię oferują pomoc poza tym postaram sie o tymczasowe nauczanie indywidualne. Dbam o siebie i dziecko. Regularnie chodze do ginekologa i poloznej. Szykuje wyprawke. Pisze to wszystko tylko dlatego zeby Ci udowodnić, ze nie każdy przez te chwile zapomnienia ma byc gnojony. Teraz wiele spraw stalo sie dla mnie priorytetem np Szkola, zeby ja skończyć i zapewnic dziecku byt bo różne sa sytuację losowe.

Gość do tych co piszą abyć
dać w pysk dziewczynie no ale co to da?????? Wiadomo zrobiła głupstwo ale sama pewnie jest w szoku. Moja siostra miała podobnie. Ja już byłam na swoim a ona mieszkała z mamą. Mama jej pomagała na ile mogła w każdym razie na tyle że siorka mogła spokojnie skończyć szkoły, znaleść dobrą pracę. Z ojcem dziecka po kilku latach nic nie wyszło. Poprostu nie dorósł do zycia w rodzinie. Zaczął ja bić, kontrolować itp. Dlatego się rozstali. Mały ma teraz 6 lat i cudowny kontakt z ojcem i matką.

Gość ale szloneeee
18 lat i z chłopakiem jest ponad rok, to mając 30 lat będziesz już stara baba i chłopak wymieni ciebie na nowszy model.

Gość kajlsjfhs
albo ona jego wymieni:P

Gość wrfgrwefwr
Wpadłabym w histerię.

Gość gfg
powinien ja ruchac w dupe

Gość no i nastąpiła
ależ 18 latka jest tylko 12 lat młodsza od 30 latki. Jaka stara baba ? Pojeebało cie ostatecznie pokurczu w dupe pierrdolony ?

Gość gruszkakula
Trudno powiedzieć. Na pewno nie byłabym szczęsliwa z tego powodu, ale starałabym się ją wesprzeć, pomóc. Takie rzeczy się zdarzają i niekoniecznie muszą świadczyć o nieodpowiedzialności nastolatki. Osiemnastka to już nie taki wczesny wiek na seks, a antykoncepcja czasem zawodzi... No i byłabym młodą, energiczną babcią ;-)

Gość gruszkakula
Aha, mamą jeszcze nie jestem, ale już się staram i właśnie chciałabym bardzo córkę;-) Tak że mogę pogdybać;-)

A co mialabym zrobic?Pomoglabym,zeby szkole skonczyla.Sama wczesniej urodzilam:P Na szczescie mam syna:)

Gość erfvevc
no co? pomoc w opiece nad dzieckiem dopuki nie skonczy szkoly chlopak niech pomaga i finansowo i przy opiece i jakos to by bylo