Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 89 cm w pasie

Mam 89 cm w pasie i 92 cm w biuscie , ratunku

Polecane posty

Gość 89 cm w pasie
czy Tobie lekarz dał jakies rady co z tym zrobic?

Gość delia123
Jedyny plus to taki że biust jakby trochę większy był ale za wielki to on i tak nie jest ;( z boku jak stoję to biustu prawie nie widac bo zlewa się z linią brzucha ;(

Gość delia123
Ja biore tabletki na tarczyce, miałam po lekach tracic na wadze ale nie widze rezultatow. Lekarz mi powiedział ze mam zrezygnowac ze slodyczy, więcej się ruszać, ćwiczyć, dużo chodzić.

Gość 89 cm w pasie
moze jeszcze zadziałaja , tylko trzeba dlugo czekac ja planuje zacząc chodzic na aerobik , mam nadzieje , ze pomoze

Gość delia123
Ja mam zamiar ograniczyć słodycze bo jem codziennie ;( no i więcej ćwiczyć wiem że basen by mi pomógł ale nie umiem pływać sylwetka się świetnie wtedy modeluje ;)

jesli nie masz nadwagi to pozostaje tylko i wylacznie sport: brzuszki - codziennie bez wymowek i przez dlugi czas, pamietaj o brzuszkach na boczne miesnie, moja przyjaciolka robi brzuszki od ok. 5 lat, codziennie, doszla chyba do 3000 sklonow!!! brzuch ma lepszy niz Arnold, do tego jest tak zawzieta, ze robi je nawet jak wroci z imprezy o 4 nad ranem!! jesli pojdziesz jej sladem to z pewnoscia niedlugo staniesz sie posiadaczka talii osy! powodzenia

Gość 89 cm w pasie
tylko moim problemem jest takze skrzywienie kregosłupa w kierunku brzucha , co sprawia , ze mój brzuch jest jeszcze wiekszy i nie wszystkie cwiczenia są zalecane , aby nie obciazac kręgosłupa Gdzie powinnam sie zgłosic , aby ktos mi doradzil jak zwiczyc w takim przypadku.

Gość 89 cm w pasie
i jak sie robi cwiczenia na miesnie boczne?

Gość grabarka
pij wodę zuber, reguluje trawienie ostatnio czytałam ,żeby dużo chodzić , to pomaga na spalanie tłuszczu z brzucha...minimum tak ok. 20 min

Gość grabarka
Zapomnij o tradycyjnych brzuszkach. Jeżeli naprawdę chcesz wyszczuplić talię, ubieraj buty i zacznij pracować nogami. Badania udowodniły, iż chodzenie jest najlepszą metodą na zlikwidowanie brzusznej tkanki tłuszczowej w krótszym czasie niż możesz się spodziewać. Po analizie ponad 40 letnich obserwacji i badań nad najlepszymi treningami, naukowcy dowiedli, że zaledwie 2,5 godziny szybkiego marszu tygodniowo (20 minut dziennie) pozwala zmniejszyć obwód pasa o prawie 3 cm. Dlaczego chodzenie jest takie skuteczne? Wygląda na to, że dociera aż do głębokich pokładów brzusznej tkanki tłuszczowej- tłumaczy dr Tim Chuch z Pennington Biomedical Research Center na Uniwersytecie Stanowym Luizjany. Wystarczy 20 minut szybkiego marszu dziennie, zgodnie z zaproponowanym przesz nas planem treningowym, by stracić około 3 centymetrów w ciągu miesiąca. jeżeli zdecydujesz się na 40 minut dziennie, podwoisz efekt.

Gość 89 cm w pasie
kurcze ale ja chodze codziennie do pracy pól godziny w jedną stronę

na miesnie tzw. skosne robi sie brzuszki skretne, czyli unosisz sie i prawa czesc ciala skrecasz ku lewej stronie tak jakbys chciala dotknac prawym lokciem do lewego kolana, to samo tez w druga strone