Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się___

jaki portfel dla mężczyzny

Polecane posty

Nie uznaję portfeli. Miałem parę.. , ale ich nie używałem. :classic_cool:

Gość zastanawiam się___
a macie jakieś sprawdzone? :) marki co się nie rozleci od razu i w średniej cenie?

Ważne żeby było miejsce na Twoje zdjęcie :D Najładniejszy czarny

Gość zastanawiam się___
nikt nie doradzi???

mi osobiście ten pierwszy się podoba :) sporo miejsca w nim na karty i wizytówki, ładny czekoladowy kolor i przede wszystkim dobrze, że z naturalnej skóry :)

Gość roztargniona zakupowa
Nie będę zakładała nowego tematu, skoro znalazłem ten. Wygrałam bon rabatowy do sklepu: http://portfelik.pl/ i postanowiłam kupić mojemu facetowi portfel. Mają spory wybór, a ja się nie mogę zdecydować. Pomożecie mi coś wybrać?

Hejka :) Odwiedź sklep amiche.pl ja polecam te dwa modele portfeli : amiche.pl/czarny_sanchez-produkt-138.html amiche.pl/may_granatowy_sanchez-produkt-140.html Mam i używam na co dzień produktów z ich sklepu i jestem bardzo zadowolony : )

Gość wolss
Na pewno coś skórzanego. Ja z portfelami nie ryzykuje i kupuje coś ze sprawdzonych światowych marek: Moschino, Hugo Boss, Galapagos albo Wittchen

Gość Iwona332
Pamiętaj też żeby zwrócić uwagę na to, co Twój facet nosi w portfelu. Jeśli np nosi dużo kart, to nie dawaj mu jakiegoś małego z małą liczbą przegródek. Jeśli szukasz czegoś eleganckiego, to spójrz na tę stronę: http://supergalanteria.pl/on-produkty-dla-mezczyzn/portfele-meskie Mają fajne zestawy jeszcze dodatkowo z paskiem, na prezent jak znalazł!

Proponuję niewielki brązowy portfelik wykonany ze skóry. Bardzo piękny i stylowy. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco zapoznać się z ofertą, przeczytać dokładny opis oraz dokonać zamówienia.

Gość olga44w
Również polecam portfele slim głównie dla tego, że zajmują zdecydowanie mniej miejsca i spokojnie można je włożyć do kieszeni. Portfele dostępne na solier są świetne jakościowo a do tego w dobrych cenach.

Gość elaaa1221
Najlepiej jakiś tradycyjny, ale dobrej jakości. U nas bardzo fajnie się sprawdzają portfele ze sklepu solier.pl polecam zajrzeć

Gość KamilZajac

Ja mam portfel od https://sklep.solier.pl/ i mogę polecić sklep. Jest to Polska marka, wykonująca głównie rzeczy ze skóry. Jakość wykonania portfela jest bardzo dobra, portfel się nie wyciera, a używam go już pół roku.