Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justa_m

Dziewczyny z Katowic odezwijcie sie!

Polecane posty

Witajcie! Chciałabym sie dowiedzieć,czy są na tym forum kobietki z Katowic albo okolic? Czy któraś z was rodziła w Klinice na Ligocie - CSP? Ja mam lekarza prowadzącego z tego szpitala,dlatego tam będę rodzić. Aktualnie jestem w 10 tygodniu ciąży,lekarz podejrzewa bliźniaki,choć kolejne badania wykażą,czy tak będzie. To moja pierwsza ciąża,mam wiele obaw i pytań,a z kimś zawsze raźniej podzielić się uwagami,czy doświadczeniami :) Piszcie czekam na wasze wypowiedzi :)

Ja jestem z okolic katowic aczkolwiek z Ligota miałam wiele wspólnego. Ogolnie to bardzo dobre szpitale, jak wiesz, Maja swoja akademie medyczna wiec.. mozesz miec przy porodzie studentów. ale mozesz sie nie zgodzic wiec tak tylko uprzedzam. Ogolnie szpitale ok, Ale bardziej polecam Bytom- szpital na ul. Batorego. Jest tam super lekarka, wogole kierownikiem całego bloku położniczego, Dg Habilitowany, nauk med i ona sporo tytulów ma , wizyta u niej prywatnie kosztuje 200,300 zł a przyjezdzaja do niej ludzie z całej polski (ostatnio spotkałam pania z tarnowa) Wiec gdybys miała wybór no to ja osobiscie wybrabym bytom Ale co do ligoty, nic wiecej nie moge powiedziec bo nie rodziłam tam ani nic takiego Głowa do góry, wszystko bedzie ok Pozdrawiam

Gość przyszła mami
hej:) jestem z okolic katowic.....w kliniką na ligocie miałam wiele wspólnego...trafiłam tam po poronieniu, gdyż nie spadało mi Beta i było podejrzenie ciąży pozamacicznej... ogólnie zajęli się mną bardzo dobrze...szereg badań, laparoskopia, czyszczenie....potem żadnych komplikacji:) Lekarze naprawdę różni, na obchodzie trudno było się czekgokolwiek dowiedzieć, nawet jak pytałam....mąż biegał za lekarzami i teściowa (pracuje na tamtejszej izbie przyjęć na szczęście) niestety obecności studentów nie można odmówić, bo to szpital Akademii Medycznej :) A co do porodu to pewnie co pacjentka to opinia....znajmone i nawet pracownice kliniki polecają bardziej szpital kolejowy na ligocie niż samą klinikę :) Odwiedź najlepiej obydwa (są bliziutko siebie) i napewno dobrze wybierzesz:) Powodzenia:)