Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...help

ja 15 kilo mniej a kto ze mną

Polecane posty

Gość ...help

mam 14 lat i 15 kilo nadwagi od jutra sie odchudzam zaraz napisze diete jaką będe stosowac, ale najpierw kto ze mną nieważne czy to 2 czy 20 kilo nadwagi i czy ktoś kto ma 15 czy 40 lat każdy jest na tym topiku mile widziany

ja waze 62 kg przy 160 cm, chce schudnac do ok 55 kg, a powodem schudniecia sa moje grube nogi- lydki 38 cm ;(

Gość ...help
cześć sylwia a ile masz nadwagi ??

Gość ...help
aha ja znalazłam se taką diete: ŚNIADANIE I KOLACJA (do wyboru); - jogurt z musli i pokrojonymi różnymi owocami (truskawki, maliny, jagody, mandarynki, jabłka, banan {ale banana tylko pół}… itp.) - jeśli wybierzemy to na kolacje to bez musli, same owoce z jogurtem - jajecznica z 2 jajek lub jajka w jakiejś innej formie z 1 kromką chleba normalnego-ciemnego lub 2 kromkami chrupkimi + pomidor lub ogórek - ser biały z jogurtem naturalnym i cebulą , rzodkiewką, rzeżuchą... z 1 kromką chleba normalnego-ciemnego lub 2 kromkami chrupkimi - 2 kanapki z normalnego chleba lub 4 chrupkie z czymkolwiek z jakimś serem lub wędlina i pomidorem, ogórkiem... - sałatka z tuńczykiem lub fetą OBIAD; - to co jest na obiad w domu oczywiście bez przesady z ilością, a najlepiej to połowę mniej tego co normalnie by się zjadło lub na małym talerzyku - jeśli nie ma obiadu w domu to 3 kanapki z normalnego chleba lub 6 chrupkich z wędliną lub serkami i warzywami + 1 owoc - sałatka z fetą lub tuńczykiem + 1 owoc UWAGA BARDZO, BARDZO, BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!! 1.Między tymi posiłkami można zjeść tylko 1 owoc!!!!!! A poza tym absolutnie nic nie można jeść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet 1 gryza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! N I C !!!!!!!!!!!!!! 2.Ostatni posiłek o godzinie 17. Nawet jak się nie zjadło w ciągu dnia tego co można to po 17 już i tak nie wolno!!!!!!!!!!!! Ewentualnie można ostatni posiłek o 18 lub 3 godziny przed snem. Ja jadłam ostatni o 17. 3.Wypijać co najmniej 1,5 litra wody + herbata czerwona lub zielona (co najmniej 3 kubki), kawy góra 3 kubki 4.Ćwiczyłam 5 razy w tygodniu po co najmniej 60 min. Ćwiczyłam na orbitreku i brzuszki 5.Raz w tygodniu można zjeść więcej i o późniejszej godzinie, np. na jakiejś imprezie, grillu… (ale bez przesady z ilością), alkohol też raz w tyg. 6.Raz w tygodniu można zjeść coś słodkiego, ale małą ilość!!!

ja nie mam czasu na posiłki, rano o 6 jem sniadanie- jedna lub dwie kanapki, do 16 jestem w szkole, chodze do szkoły 40 km od mojej miejscowosci i dlatego w domu jestem dopiero po 17, - ok. 17.05 od razu po powrocie jem obiado kolacje tzn cos gotowanego, troche pozno, wiem

Gość ...help
no to jedz normalnie lecz jak będziesz miała czas to troszkę poćwicz

Gość ...help
ja musze sie odchudzić bo niedość że mam głupią klase co sie ze mnie wyśmiewa i wogóle na wakacje chce choć troszke schudnąć

Gość maria11
..to dołączę juz 3 kg zrzuciłam wróciły 4 a tak z 3 musze w ciagu 3 tyg....bo mam weseleeee...

Gość ...help
nie ty masz w większości problem to tylko łytki a ja grube nogi ręce brzuch wszystko oprócz twarzy bo to jedyne jest szczupłe

Gość ...help
cześć maria a co robiłaś że schudłaś te 3 kilo jakaś dieta czy jakieś cudne ćwiczenia

Gość wcale nie taka mała
hej dziewczyny :) ja też się do Was przyłączam. Ostatnio miałam zbyt dużo wolnego czasu i zanadto sobie pofolgowałam...rezultat 10 kg do stracenia :( :(:(

Gość ...help
ee to nie jest tak źle ja myślałam że zakładam ten topik bezsensu a tutaj są takie dziewczyny z problemem takim jak ja no to jak odchudzacie sie też od jutra ??

Gość maria11
na mnie juz żadne diety nie działąja mało jem trochę ćwiczę zastosowałam głodówke, bo tylko na tym chudnę

Gość wcale nie taka mała
Ja postanowiłam zacząć od jutra, dziś jeszcze sobie pozwoliłam na szarlotkę (była taka kusząca, że po prostu nie było sposobu żeby się jej oprzeć) : ) Ale jutra basta! :)

Gość ...help
aha a ja będe stosować diete taką jak wcześcneij napisałam

Gość ewewewewe
ja odchudzam się z wami mam 15 lat

Gość ...help
wcale nie taka mała-ja też jeszzce dzisiaj robie se luż ale szykuje sie psychicznie do diety bo ja nie mam silnej woli więc musze se wciąż powtarzać że od jutra dieta jutro jak sie obudzze będzie to dla mnie normą i będe gotowa do diety

Gość ...help
ewewewewe -a ile masz kilo nadwagi i jaką diete będziesz sotsować czy idziesz na żywioł

Gość wcale nie taka mała
Ja postanowiłam napisać sobie menu na cały jutrzejszy dzień i powiesić to na lodówce...mam nadzieję, że pomoże :) Tylko nie wiem jeszcze jakie to ma być menu...

Gość ...help
wcale nie taka mała-znam ten ból ja jak miałam se robić takei menu to i tak nic nie wymyśliłam:)

Gość ewewewewe
raczej idę na żywioł mam własne zasady teraz mam 20 kg nadwagi miałam 30 ale już 10 za mną i postanawiam od jutra znów się odchudzać

Gość ewewewewe
help a może popiszemy na gg o odchudzaniu itp.

Gość ...help
a jak to zrobiąłś ze tylko schudzłaś i w jakim czasie??;)

Gość ...help
ewewewewe-ok zaraz ci podam mój nr na gg

Gość ...help
2942155 i jak ktoś z forumowiczów bedzie chciał to niech też pisze

Gość ewewewewe
OKI, CZEKAM

Gość ewewewewe
9844465

przyłączam się ;) waże 56kg, wzrost 166cm, do 14 czerwca chcę ważyć 52 kg ;) Uda się ? ;>>>>>> ;**