Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciuuuniax3

ODCHUDZANIE od 18.05!!! Zrzucić zbędne kilogramy! Damy Radę!

Polecane posty

Gość marchewka12
przyłączam się do Was. Schudłam już 10 kg ale jeszcze mi mało. . 2 tygodnie i chce zobaczyć 5 z przodu. dzisiaj zjadłam : jogurcik z błonnikiem i 2 żytnie z serkiem wiejskim i warzywkami, weszłam tu bo już od 20 min krążę wokół lodówki ale musze sie powstrzymać. Jeśli chodzi o ćwiczenia to jak narazie 15 min na orbitreku i 15 min na rolkach. Może jeszcze coś poćwicze ale teraz mi sie nie chce:)

nie wiem, czy przymiecie nieco grubszą od Was :) 160cm, 62kg :( 1. MŻ 2. Zero słodyczy, fast foodow, wysokokalorycznych potraw itd. 3. Skakanka, rowerek stacjonarny, rower, basen. 4. Więcej warzyw, koktajli, wody, herbat. 5. Pozytywne myślenie :D Powodzenia. :P

Oo ;) jestem mile zaskoczona, ze aż tyle was tutaj dołączyło ;) Bardzo się cieszę. Ja zazwyczaj kończe jeśc ok 19.30, bo chcę jeść regularnie mniej więcej co 3 godziny więc jem po tej 19 i to dlatego też, bo późno chodzę spać, niestety :( ale ważne, że jem 3-4 godziny przed snem :) Jak narazie poniedziałek mija w miare dobrze, obiad miałam niestety nie zbyt zdrowy, bo makaron z sosem ;///////////////////// załamka, no ale jutro oczywiście zdrowiej. Nie dam się ;) około 20 ide ćwiczyć, codziennie tak półgodzinki ;) Jeździłam kiedyś na rowerku stacionarnym, ale przestałam, bo był dla mnie zbyt nudny, męczący i wogóle nie widziałam po nim rezultatów :( No nic, idę pomyśleć co by tu zjeść na tą kolację... 3majcie się i niech nie umiera topic ;D ;*

na fitness nie chodzę, - moja mama chodzi :) ja raczej praktykuje orbitrek w domu i rolki samej lub z przyjaciolmi, i sport głownie dla przyjemnosci - więc niestety nie. a teraz jestem po 25 minutach na orbitrze, nawet glodna nie jestem , planuje wypić jeszcze sporo wody i herbatkę z róży przed snem .

żaba a czemu nie :) wcale tak duzo nie wazysz, tzn wazylam podobnie i wcale nie jakas tragedia, razem raźniej :)

a dziewczyny powiedzcie mi co myslicie o omlecie ale takim z lyzką mąki i orobiną jakiegos kefiru z twarozkiem na sniadanie? i jeszcze do tego lubię łyzeczke konfitury ze sliwek babci.. wiem ze to kaloryczne. a moje pytanie- ostatnio posypywalam sobie brokuly serem zółtym i roztapialam w mikrofali - nie wiem czy nadaje się to na obiad. jak myslicie?

wiesz co? ;> myślę, żeby odchudzanie było przyjemne, nie odmawiaj sobie tak dużo, poprostu staraj się jeść mniejsze porcje i ograniczać... tak to można jeść wsyztko, ale w małych ilościach ;) poprostu nie jeść fast foodów, słodyczy i nie pić napojów gazowanych itp... tak też można schudnąć, i wcale nie zajmie to wieków. Przynajmniej ja tak sądzę ;)) ...idę ćwiczyć dziewczyny ;D

Gość kasiulka 67
olamanola mysle ze na obiadek jak najbardziej:)byle nie dorzucac masla i niepotzrebnych tluszczow:)a co myslicie o makaronie pelnoziarnistym??

Gość kasiulka 67
a yslicie dziewczeta otym zebysmy zrobily nasze "forum'owskie" postanowienie ze np bedziemy robily co wieczor 50 brzuszkow za nasze forum:)a pozniej oczywiscie zglaszaly odrobione "lekcje" ;p wyjdzie na zdrowie naszym faldkom czekam na opinie:)

a ja znowu brzuszków nie robię, wiecie co pomysł dobry ale nie jest indywidualny do kazdego :) Dziewczyny koniec dnia ! ja dzisiejszy dzien oceniam bardzo na plus, tylko humor jakos byl kiepski... co macie w planach na sniadanko ?:)

Gość kasiulka 67
ja planuje jajko i twrożek z rzodkiewka:)postaram sie "bezchlebowo"

Gość ariretka
A JA CO....HM.... Zaczynam dietke ponieważ lekko się utuczyłam. nie waze jakis ogromnych ilosci bo dzis dobiłam do 62 kg ale to juz dla mnie duzo. mam 164 wzrostu i niestety pamietne czasy z numeru 34 przed ciaza a teraz 38 wiec.... jakos nie moge sie zaakceptowac. Dlatego wesprzyjcie. Dzis zaczełam- bez wieksej diety. zero chleba, słodyczy i ziemniaków. reszta normalnie:) moze macie jakis srodek przyspieszajacy doradzic???no nie wiem . czas operacyjny 3 miesiące. Mysle ze dam rade. ktos ze mna?

przeczyszczajacymi sobie zrobisz więcej krzywdy. ja piję \"regulan ulga dla jelit\" , to jest taki produkt z blonnikiem naturalny, do kupienia w aptece, pomaga

Gość kasiulka 67
ariretka nie ma sensu przeczyszczajacych..po pierwsze odwodnienie,po drugie zaburzasz perystaltyke jelit i jak odstawisz to przez tydzien sie sie wytegujesz ;p a pozniej bedzie sie to za toba ciagnelo wiec nie ma sensu sobie krzywdy robic:)a co do twojego planu to moze jeszcze zrezygnujesz z podjadania na 4 godz. przed snem:)wspieram i pozdrawiam

Mozna sie jeszcze podlaczyc? Musze wrocic do swojej dawnej wagi bo juz nie wytrzymuje z tymi boczkami:( wiec od dzisiaj zaczynam! - 6kg:) Teraz jestem juz po sniadaniu- platki z mlekiem po drodze na uczelnie kupie sobie jablko do przegryzienia no a obiad zjem kolo 15 warzywa z patelni:)

Witam dziewczynki:)Ja z wczorajszego dnia jestem zadowolona.Zjadłam 1200kcal.i nic nie było słodkiego!Dzisiaj zjadłam na śniadanko jogurt jagodowy mały i to na razie tyle.Dostałam @@@ i boli mnie brzuch,tak więc zobaczymy, czy dam rade ćwiczyć.:(Z tymi brzuszkami to fajny pomysł,ja jestem na tak.Dobra idę zrobić sobie wielki dzbanek wody z cytryną:) udanego dnia życzę(bez słodyczy!)

hej Wam. ja dzis troszku zjadłam ale z głowa no i zero słodyczy. juz sobie zastrzegłam nicka bo pewnie sie tu bede pojawiac. mam dzis straszna ochote pocwiczyc wierze w regularne cwiczenia wiec dzis obiecuje 45 minut steperku ale to pozniej bo na razie nie mam jak. wczoraj wytrzymałam bez słodkiego ale wieczorem mnie juz brało.mysle ze najgorsze pierwsze 2 tygodnie. pozniej juz sie przywyknie. razem łatwiej:)

aha no macie racje. moze lepiej naturalnie ale i tak mysle ze jakas figurke wypije bo ja tak czy siak mam spaprany metabolizm wiec zazwyczaj zalegam:(

ja właśnie jem na obiad zupę ogórkową ;) oczywiście bez śmietany ;D myśle, że dzień dzisiaj będzie dobry ;) Chociaż nie chcę zapeszyć... trzymajmy się! ;)

ja sobie teraz przygotowuje warzywka z patelni z ryzem:) a kolo 13 zjadlam zielone jabluszko Tak myslalam zeby sobie zrobic na podwieczorek budyn a na kolacje jogurt naturalny- co o tym myslicie? A co do cwiczen to jestem chetna zeby to bylo nasze zadanie domowe:)

witam dziewczynki :) Ja dzisiaj bardzo pozywne sniadanie - omlet z bananem na to serek chudy i łyzka dzemu :) do tego troche kefiru z otrębami i łyżką kakao :) oraz kolo poludnia jedna cząstka bounty- ale nie mam specjalnych wyrzutow sumienia bo spacerowalam dwie godziny :) Teraz piję kawkę bez cukru i mleka z cynamonem :) Na obiad rybka z warzywami :) Kolacja - jakis gorący kubek :) Nie mam ochoty na cwiczenia kiedy taka pogoda.. i tyle nauki.. ale oglądnełam dziś anioły i demony, polecam :D

Gość pożeraczka
ja chce się odchudzać... codziennie mówie sobie że od jutra ale dość tego.... od wczoraj nie pale fajek, nie chciałam jednego i drugiero za jednym zamachem ciągnąć bo ciężko... głód tytoniowy troche sie zajada;) ale mój mąż też rzucił to będzie raźniej:) więc swoje w życiu ćwiczyłam i nie mam najmniejszego zamiaru znowu zaczynać.... i tak codziennie jestem na dworze to zakupy to jeszcze coś tam sie załatwia...a ćwiczenia to najlepiej łóżkowe;) wszystkie partie mięśni podobno si8e ćwiczy i sporo ckal sie traci:) i to w tak przyjemny sposób:) cóż zrobiłam sobie spis rzeczy które nie moge jeść...i spis tych co moge.... i tego sie bede trzymać. I tak pewnie schudniecie szybciej... ja mam powolną przemiane materi bo zbyt często i zbyt głupio sie kiedyś odchudzałam.... a mam do zrzucenia 12kg, może do października sie uda... moge z wami

Gość kasiulka 67
ja tez mam 12 do zrzucenia wiec jak najbardziej:)bedzie mi razniej:)mysle ze na sierpien bedziemy jak zloto;)zatem zapraszam baaardzo jak cos to moj mail podany wczesniej mozna pisac:)proponuje brak chleba i nie jedzenie po 18..z doswiadczenia to najlepszy sposob (no i oczywiscie brak slodkosci)

Gość kasiulka 67
ja na sniadanie lyzka serka z rzodkiewka i jajko + herbatka slim figura(gdzies mi sie ostala) obiad kapustka z pomidorkami i cebulka jablko i kawa(bez cukru z mlekiem) i poki co 50 brzuszkow za forum :)i godzinny spacer z psem(w szybkim tepie)jeszcze sie zapowiada 30 min na air walkerze ale potwierdzam ze w taka pogode sie nie chce wiec nie obiecuje ;p;p a u Was jak dziewczynki??

widzę że ja tu najwięcej pożeram :D ale to chyba dlatego ze nie zalezy mi na jak najszybszym czasie tylko na trwałych efektach, ja chwilowo popijam wodę i czytam sobie na kafeterii rozne takie :)

Ja chce glownie schudnac za pomoca mz i daje sobie czas do konca czerwca czyli 1kg na tydzien:) Chyba zaraz zrobie ten budyn:P

Gość kasiulka 67
no mnie wlasnie tez nabardziej zalezy na trwalosci i nie dabam o szybkosc:)tyle bylam gruba to co mi tam;p a musze wam powiedziec ze dlatego tak przytylam bo nic nie jadlam..noj pierwszy posilek potrafil byc ok 16-17...a potem maz jeszcze przychodzi to kolo 21 jakas kolacja nalepiej szybka i w domu czyt. pizza i do 17 nastepnego dnia znowu nic....wiec chyba maja racje ci ktorzy mowia zeby sie na noc nie objadac...na takim "stylu" w rok 12 kg...wiec nic dodac nic ujac

ja tez tak potrafilam rano nic nie jesc a obzerac sie wieczxorem z ukochanym i no 6kg od pazdziernika:/ ja chce sobie tez ladnie urzezbic sylwetke poprzec cwiczenia:) Dzisiaj juz jestem po 1,5godzinnej gimnastyce i w domu jeszcze porobie brzuszki i cwiczenia na nogi moje:( Bo je mam najgorsze 55cm w udzie bleeh, jestem niestety gruszka i mam problem z dolnymi partiami ciala