Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratatataaaaaaaaaaaaaaaaaa

był tu kiedyś temat o grupach krwi

Polecane posty

Gość tratatataaaaaaaaaaaaaaaaaa

był tu taki temat o grupach krwi i ktos podał link zeby obliczyc sobie jaka grupe krwi po rodzicach może miec dziecko plis podajcie ten link

Gość pupa77
Ja słyszałam że to nieprawda, z tymi grupami i ich dzidziczeniem, sama jestem tez zaprzeczeniem...

Gość do pupy
pewnie twoj ojciec nie jest twoim biologicznym a z grupami to prawda

Gość tym jestes co jesz...
Heh,masz pewnie ten sam problem co ja niegdys....... biologiczny ;-) ojciec dziecka miał AB (papierowy B) , ja "O" i ...udało sie :D dziecko mogło miec A lub B. urodziło sie z B.......................ufffffffff

Gość pupa77
Mój ojciec miał AB, matka O a ja mam O. Wiem że wg tabel to niemożliwe, ale jestem strasznie podobna do ojca, matka go nie zdradzała...

Gość fifkaaaa
i co ty uważasz, ze matka przyzna ci się do zdrady.

Moj tata ma O rh+ moja mama ma A rh+ a ja mam 0 rh - i co wy na to,jestem jedyna w rodzinie z minusem i jestem corka tatusia bo jestem do niego podobna i mam jego znamoiona :D Do maleo wyjasnienia sa takie male podgrupy w krwi i moja mama ja ma i z tego sie zrobil minus;)

Gość fretka83 a dlaczego sie dziwi
wisz? wstukaj grupy krwi rodziców i wyskoczy Ci że możesz mież A+, - 0+,- najnormalniej w świecie, u nas jest taki sam układ w małrzenstwie jak u Twoich rodziców i synek moze miec + lub - normalka :D

ja mam 0 Rh- a mój mąż 0 Rh+ i bałam się, że może być konflikt-lekarz mi powiedział abym nie sugerowała się aż tak bardzo grupą męża ale dziadków-bo geny przechodzą co drugie pokolenie-mój tato ma B Rh- a teść AB Rh- i moje dziecko ma O Rh-

a ja mam 20 lat i nie wiem jaką mam grupę krwi :P mama mówi że rh+ albo rh- ale nie pamiętam nawet. Chyba pora się przebadać :P

Gość do pupy
chcialam ci powidziec ze to z grupa krwi sie zgadza i to nie sa zadne zabobony tylko wyniki kombinacji biologicznej wiec twoj ojciec nie jest ojcem biologicznym a co do rh+ lub rh- to moze byc taka kominacja ze oboje rodzice maja rh+ a dziecko rh- wystarczy wpisac w kombinacje

Gość bukaa
Jeżeli oboje rodzice mają Rh+Rh- (w badaniu wychodzi Rh+) to dziecko może mieć Rh-, nie ma tu nic niezgodnego z prawami dziedziczenia.