Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siapppjigffghfgh

jesteś hujem jesteś najgorszym złem jakie mnie spotkało!

Polecane posty

Gość siapppjigffghfgh

spotkalismy sie dawno temu podobno zakochałęs sie od pierwszego wejrzenia...3 lata cudowne plany na przyszłosc ..mała kłotnia i koniec..a ty po tyg znajdujesz sobie ja..podobno to ona cie poderwała,..nie obchodzi mnie to..teraz chcez przyjazni po 2 miesiacach kiedy ja zaczynam zyc ty chcez utrzymywac kontakt..mowisz ze kochasz ale jestes chuju z nia.. ale ja ciebie nie chce... tylko nienzawidze tego telefonu kty mi przypomina o tobie..bo dzwonisz i piszesz..jak jebany pies ogrodnika.. wole byc sama przez całę zycie niz z toba nie kocham chyba juz nie ufam ty masz ja a j kłamie ci jak z nut ze kogos mam i zebys sie odpieprzył powiedziałm ci ze sie wyprowadzam 50 km stad.... człowieku odczep sie nie chce twojej przyjazni bo zygam tym co zrobiłes podobno kochałes mnie i kochasz cały casa a jestes z nia...tyo sobie badz tylko nie przypominaj mi o sobie skurwysynie

Jakie to romantyczne ;) A swoja droga, po co Ty to dziewczyno napisalas ?

Gość ranyjulek
Dobrze,że Cie rzucił.Kto by chcial taką wulgarna kobite, która przy dzieciach by klęła.A kysz !!!

Gość zezloscila sie i tyle ma racje

Gość siapppjigffghfgh
bo nie umiem mu tego powidziec.bo boli mnie jak skurwysyn..bo musze sie wygadac.bo nic nie potrafi ukoic mojego bólu..zamniast lepiej jest coraz gorzej...nienawidze go

Gość zezloscila sie i tyle ma racje
ja tez nienawidze pewnego fiuta ,wygadaj sie moze ci to pomoze

lepiej ze to tu napisała niż miałaby trzymać w sobie..a póxniej pójść skoczyć z mostu albo jeszcze coś gorszego :P brawo :D świetny opis faceta..

Gość siapppjigffghfgh
klne bo nie mam innych słów na to co on robi z moja psychika..zaczełam sie spotykac z kims,...fajny boski,cudowny ale spieprzyłam to przez byłego..i teraz znowu jestem sama jak palec .jak kołek..

Gość ranyjulek
Mozna byc wsciekłym, a uzywać słow o wiele łagodniejszych, które oddadzą jej złosc w tym samym stopniu .Na to trzeba jednak miec klase:)

Gość siapppjigffghfgh
dąłam ci wszystko .dąłam ci to co mam najlepsze..moja miłosc.jebancu pokochałam całym sercem..a ty to zdeptałes i jeszcze niechcez odczepic sie do konca tylko rozszarpujesz ta rane.. jak mi nie dasz spokoju to sie zniszcze..człowieku..odejdz nich zostana chociaz te dobre tylko chwile...nie chcez zebym to zrobiła do czego mnie doprowadzasz...uwierz mi .. wybrałes ja ..to z nia sobie badz i nei pisz /...nie dzwon ..

Watpie zeby Ci to pomoglo. Przede wszystkim musisz zrozumiec, ze jesli ktos krzywdzi w ten sposob nie jest wart ani jednego slowa. Wez wiec gleboki oddech i olej dziada, a sama zaopiekuj sie swoja zraniona dusza.

Gość siapppjigffghfgh
mam klase nie przeklinam na codzien.tylko teraz i tutaj..bo to oddaje to co teraz czuje do człowieka z którym głupia chciałam spedzic całe zycie

Gość Pfffffff
Faceci to chuje. I O! ;)

Gość a poklnij sobie
tak od serca .Wyrzuć z przeklenstwami całą złość .

Gość a dlaczego zaraz
Ulżyj sobie jeszcze, a co tam. Ja cię rozumiem. I wal tego wała, znajdziesz lepszego, zobaczysz. :)

Gość eryk śnięty
Jaka typowa banalna historia. Ziewam z nudów.

Gość siapppjigffghfgh
tak historia jak wszsytkie inn..tylko ja wolałabym w tym momencie go nigdsy nie spotkac..bo przez niego juz nie wierze w miłosc..i w facetów..w ogóle..w tym momencie wszyscy jestescia tacy sami..beznadziejni

Gość Aisha759
:) Mam identyczną sytuacje. gg 7590259 jakbyś chciała pogadać. Opowiem Ci co było dalej z moim wspaniałym skurwiałym ex