Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu mnie zdradzil...

glupia idiotka

Polecane posty

Gość znowu mnie zdradzil...

ktory to juz raz... ja jestem idiotka ze z nim dalej sie zadaje, ale nie moge zrozumiec tego czlowieka za nic na swiecie. skoro nie daje mu tego czego on potrzebuje to po co ze mna jest? nie jestesmy malzenstwem wiec nie ma zadnego problemu. mnie jest z nim dobrze (gdyby nie te zdrady) ale skoro on sypia z innymi to znaczy ze ja mu nie wystarczam, wiec po jakiego grzyba ciagnie ten teatrzyk. jak juz wczesniej powiedzialam jestem glupia, uzalezniona od tego faceta i nie potrafie z nim zerwac. jesli on zrobilby to za mnie to nie szukalabym aby do niego wrocic. dlaczego on mi nie ulatwi i nie skonczy tej meczarni. nie mam za grosz godnosci i jestem ostatnia sciera do podlogi. on oczywiscie nie zdaje sobie sprawy ze ja o tym wszstkim wiem i udaje ze wszystko jest ok. dowody sa niezbite i niepodwazalne. Do piachu z facetami, ktorzy tak postepuja!!!!!!!!!

Wybacz ale nie wystarczy wiedza o sobie, jesli masz takiego faceta. Sztuka jest odejsc od niego i miec nieco godnosci dla siebie i przyszlych pokolen :D 🖐️

ohoho dobrze że chociaż zdajesz sobie sprawę z tego że powinnać się z nim rozstać. Przecież z tego nic nie będzie!! Dziweczyno weź się w garść! Ja w takich przyadkach ubierałambluzke z dekoldem, szpilki, zabieralam kumpele i szłyśmy na impreze; i jak tak się obejżałam wokolo ile fajnych facetów jest to odrazu zapominałam o jakis tam durnych gno*jkach.