Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dymna77

mój dwulatrek ostatnio codziennie ogląda kreskówki

Polecane posty

Gość dymna77

przesadziłam? :((( jestem w ciąży - końcówka i mam niewiele siły.. Ratuję się tak, żeby mieć chociaż chwilę na ugotowanie obiadu, czy odpoczynek. Po porodzie pewnie będzie to samo - bajki, żebym mogła zająć się bratem :((( mam straszne wyrzuty sumienia :(

Gość do dymna
dzieci lubia bajki i jak twoj dwulatek nie moze sie zajac na dluzej niczym innym niech sobie patrzy.Tylko pamietaj zeby nie robil tego caly dzien.

ja to bym czasem chciała żeby moja choc przez 5min popatrzyła na bajkę a tu zapomnij........

Gość dymna77
:( czuje sie jak wyrodna... max ogladal (z kilkoma przerwami) 3 godziny przez caly dzien. To juz straaasznie duzo jak na takiego malucha. :( oglada krecika, teletubisie itd

Gość do dymna
3 godziny to duzo przez caly dzien??? Cos ty ,moj dwu latek tez tyle ogladal a tym bardziej ze ma starszego brata a ten to by caly dzien bez przerwy bajki ogladal. Nie patrzy przeciesz na Cartoon network gdzie sie zabijaja tylko na dostosowane do wieku bajki.Nie jestes wyrodna w zadnym wypadku i przestan tak myslec... Nie tylko twoje dziecko patrzy... Moj wlasnie jak ja sobie tu klikam (za miesiac bedzie mial 3 latka) patrzy na bajke;) Cliforda;)

Gość gdasad
U mmnie jest telwizor ciągle włączony. Bajka leci non stop. Dzieci ( 3lata, 18 mies ) 0bawią się, rysują, układaja klocki itd ale zerkają na bajkę. Wiem, ze to jest nienormalne ale nie mogę nic poradzić. Jestem w ciąży zagrożonej i cały czas leżę. Już 4 miesiąc. Nie mam jak się z nimi bawić, organizować zabawy. Dopiero jak Mąza wraca o 17 to wyłączamy tv. Gotować, sprzątać itd przychodzi codziennie moja mama ale też jest od rana góra 2-3 godz i w tym czasie wykonuje wszystkie obowiązki które ja powinnam. Mam dość wszystkiego, odechciewa mi się ale wiem że muszę zrobić wszystko by utrzymać ciąże !!!

Gość ciekawaa dziewczynaa
Mój dwulatek także w ciągu dnia ogląda dużo bajek, jak u poprzedniczki tv jest włączony praktycznie cały czas i mały bawi się, je, rysuje, ale w między czasie zagląda co się dzieje i przyznam szczerze, że nie mam wyrzutów sumienia. W tym czasie spokojnie mogę sobie posprzątać, zrobić obiad. Poza tym syn od września idzie do przedszkola, także skończą mu się fory :)