Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konto ipko

mam pytanko

Polecane posty

Gość konto ipko

zakupiłam ciuchy na allegro i chce zapłacic przez iPKO kiedy kwota dojdzie do odbiorcy i czy odbiorca bedzie wiedział ze to ode mnie jak nie podaje tam swojego adresu???

Gość konto ipko
proszę o pomoc

w tytule przelewu musisz cos napisac - to co kupujacy wskazal, jesli nic nie napisal to podaj nick i nr aukcji. do kupoujacego przychodzi meil z Twoim adresem i na ten wysyla, chyba ze wyslesz meila z innym a kiedy przejdzie przelew to zalezy od tego w jakim banku ma sprzedajacy i o ktorej u ciebie ksieguja przelewu

Gość Miska1989
wystarczy ze w tytule wpiszesz nick z allegro :) kasa dojdzie tego samego dnia :)

kto nie podaje adresu .... i gdzie .... są ogólne zasady wysyłania przelewów ... przeczytaj , co pisał na aukcji ...

jeśli ma konto w pko to kasa będzie od razu po przelewie u niego a jeśli w innym banku to tez powinna byc tego samego dnia a w tyt przelewu wpisujesz swoj nick z allegro bądz nr aukcji chyba,ze sprzedający zaznaczył inaczej

Gość konto ipko
dziękuje bardzo!!! nigdy nie płaciłam przez ipko i nie wiedziałam

Gość kur
ja ostatnio też pierwszy raz płaciłam przez iPKO i w tytule podałam nick z allegro i następnego dnia napisałam że dokonałam już przelwu, facet potwierdził bodajże za godzinę od mojego maila, więc przelew szedł dzień, a jak z konta PKO na PKO to odrazu są pieniądze