Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afrodyta znakomita

zrobiłam pranie a sąsiad powiedział że nie wypada wieszać bielizny

Polecane posty

>>>Ale ty nie rozumiesz. Mi chodzi o to, ze niektórzy wieszają te sprane pantalony centralnie na widoku. Moja sąsiadka ma np. sznurki na pranie przy płocie od ulicy. I na tym pierwszym sznurku od chodnika zawsze wiszą te uniformy wielkości namiotu jedynki. Jak nazbiera je z tygodnia to cały sznurek tym zawiesi, aż się rzygać chce.<<< x Może przestań przyglądać się jej majtkom :D ? x Jakoś nigdy nie zwracałem uwagi na cudze pranie. To czyjaś intymna sprawa. x Mnie wkurza, gdy sąsiad z balkonu obok, wychodzi na papieroska, a wiatr wciska jego dym w moje otwarte okno :(. I to jest konkretny problem, a nie podglądanie: co komu wisi na balkonie :).

Ja jestem ciekawa jak byś zareagował, wychodzisz sobie z poranną kawą na balkon, a tam dyndają u sąsiadki babcine sprane gacie. Ja na bank bym tej kawy nie przełknęła.

Może przestań przyglądać się jej majtkom smiech.gif ? Ja nie muszę się przyglądać. To mimowolnie samo się w oczy rzuca, taki element krajobrazu:)

>>>Ja nie muszę się przyglądać. To mimowolnie samo się w oczy rzuca, taki element krajobrazu<<< Eeee tam :D. Z okna mam piękny widok na całe miasto. Czasami gdy widzę jakiegoś obszczymurka, to zwyczajnie przenoszę wzrok gdzie indziej :). x Tylko raz wybitnie obrzydzały mnie damskie majtki: nowa pracownica, przychodziła w wybitnie krótkich mini i wystawały jej spod nich wyraźnie DZIURAWE majty. To było OBRZYDLIWE :(.

Gość gość
Nikt nic nikomu nie podgląda. Są takie osiedla i balkony, ze widać fruwajacą bieliznę ze 100 metrów. Tez jestem zdania, to oczywiste, ze wysuszone na powietrzu pranie jest przyjemne. Ale... nikt go nie ogląda:)

Gość gość
Moum zdaniem kazdy na wlasnym balkonie moze robic i wieszac co mu sie podoba i nic nam do tego. Po drugie czego sie interesujesz co inni maja? Patrz na.swoj balkon

Gość gość
gadajcie sobie co chcecie, ja tam jestem za osłoną balkonu, wtedy sąsiedzi nie widzą moich gaci i ja ich wścibskiego wzroku

Gość gość
Ja sie nie przejmuje co wieszam i gdzie,jestem u siebie, nawet na balkon wychodze nago i w nosie mam czy komus sie to podoba czy nie.

To idąc tym tokiem myslenia to można palić papierosy, grille itd Jeśli każdy na swoim balkonie ma prawo w/g ciebie robić co mu się podoba:(

Gość gość
No dokladnie! Ja pale papierosy,mam tam warsztat,schowek, pralnie i wszystko co akurat jest potrzebne. Grila akurat nie ale uwazam,ze to srednia przyjemnosc Grill w bloku:-D

Gość gość
Mnie nie obchodzi czyjs balkon, ale idąc przez osiedle, trudno nie zauwazyc czyjchs gaci fruwajacych pod sufitem balkonu. Wydaje mi się, ze nie o to chodzi, zeby nie suszyc, tylko suszyć..na poziomie.

Gość gość
no szkoda bardzo,żebym jeszcze na swoim balkonie papierosa zapalić nie mogła, zawsze palę na balkonie

Gość gość
Pranie wieszam na strychu, ale nigdy nie zanoszę tam bielizny - suszę w domu. Kiedy miałam balkon, bieliznę wieszałam na dolnych sznurkach, poniżej poziomu barierki. Małymi prześwitami się nie przejmowałam, ktoś musiałby mocno się wpatrywać, żeby dojrzeć, co tam wieszam, a to już jego problem.

mizogin jak się patrzy ;-) a orientacja nie ma tu nic do rzeczy - równie dobrze może być hetero ;-P

świetny temat:) Na pewno mógłby się pojawić w chwili dla Ciebie. Byłby ubaw po pachy.

no szkoda bardzo,żebym jeszcze na swoim balkonie papierosa zapalić nie mogła, zawsze palę na balkonie kultura na wsi:)

Gość gość
akurat mieszkam w Warszawie :)

>>>i było nie zaglądać<<< Musiałbym myć zupełnym ślepcem :D. x Jej dziurawe majtki robiły antyreklamę sklepu :(. Dlatego zwracałem na to uwagę :).

>>>no szkoda bardzo,żebym jeszcze na swoim balkonie papierosa zapalić nie mogła, zawsze palę na balkonie kultura na wsi<<< A niby gdzie mają te papierosy palić :D ? x Ja też wyganiałem swoją byłą z papierochem na balkon. x Dlatego toleruję palenie sąsiada.

Gość gość
Jak Ci nie wstyd to sobie wieszaj. Mi by bylo wstyd, bo z jakiej racji ktos obcy nie chodzi mi tylko o sasiadow ale o przechodniow ma widziec jakie ja majty i stanik nosze. Mi sie wydaje, ze tak robia tylko panie ktore nie maja do siebie szacunku.

Gość gość
Ale przecież ta bielizna nie zwisa do samego balkonu sąsiada-więc o co chodzi???????? rozumiem gdyby to były długie zasłony, firany koce itp które zasłaniają - to o.k. ale w takim przypadku nikt mu nie każe spoglądać do góry (a nawet jedząc śniadanie to można się zadławić hahahahaah) i wielce kulturalni ludzie na kafe nie uczcie nikogo co jest eleganckie a co nie, bo balkon jest mój i mogę wieszać co chcę...

Gość gość
Ludzie nie przesadzajcie - ja rozumiem że jeśli się mieszka na parterze od ulicy - to jest widać, ale w przypadku wyższych pięter nie widać nic więc nie pieprzcie głupot że ludzie chodzą i zadzierają głowy do góry aby oglądać wasze pranie.