Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam duzy zarost 163

pomocy dlugie wlosy lonowe

Polecane posty

Gość Mam duzy zarost 163

Mam bardzo mocno owlosione miejsca bikini... w odbycie na jajach i nad penisem nawet mierzylem niktore wloski maja 5 cm, i jak uprawiam seks to wchodza mojej kobiecvie do pochwy... co radzicie licze na szczere odp... probowalem to ogolic ale rasna duzsze i twardsze ... Ogolnie mam 17 lat ;/ moje zycue seksulanie jeszcze nie rozkwitlo do owocu. PROSZE JAKIES METODY JAK TO USTROJSTWO WYWALIC na wypalanie laserowe mnie nie stac ... wosk nie jestem na to gotowy a jak zetne to mowilem wszczescnie wole tego juz nie robic ...

Ja tez mam bujne i grube włoski i czesto je depiluje..to jedyna rada:-)

Używaj po prostu kremu do depilacji.

Gość kikikaka
bron boze do depilacji kremu, bo moze podraznic, tzn poparzyc. Ja mojemu chlopakowi nalozylam krem do depilacji na jaja, taki jak na moje nogi byl krem i mial bardzo bolesne rany, no chyba ze sa specjalne kremy na wlosy lonowe w miejsca intymne

Gość dlugie wlosy lonowe
JESTEŚMY !! CO SIĘ STAŁO ??

kikikaka- to oczywiste,że nie taki jak do nóg :o Są specjalne do miejsc bikini.Ja używam ultradelikatny firmy Eveline, do miejsc bikini,pach i przedramion.Wiadomo,że jest delikatniejszy niż ten do nóg.U kobiet trzeba uważać,żeby nie dostał się do pochwy,no ale w przypadku depilacji jaj obaw nie ma.Mój facet też używa,sporadycznie,i żadnych podrażnień nie ma.