Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała kobieta

niech mi ktos pomoze!!!ile jeszcze łez będe musiała wylac !!!!!

Polecane posty

mój mnie zostawił dla innej, to była taka szybka decyzja, ona albo ja, wolał z nią zaryzykować, mimo że ze mną już był, potem ona z nim zerwała, spotkaliśmy się, powiedział, że nie chce narazie z nikim być, musi z rok odpocząć, przemyśleć co i jak... w sierpniu minie rok od tamtej pory, wiele razy się całowaliśmy, obściskiwalićmy, parę razy mało brakowało abyśmy wylądowali w łóżku, ale nigdy mu na sex nie pozwoliłam mimo że jest jedyną osobą z którą bym mogła... oboje jesteśmy wolni, myślicie że coś z tego może jeszcze być? :( cudna mała, ten Twój to kompletny drań :o co za Typek...

Gość moj czas liczy sie w latach
wcale nie jest latwiej...bo wiem, ze moge miec przy sobie, ale NIGDY tak naprawde nie bedziemy razem (zeby bylo zabawniej NIE jest zonaty). czuje sie jakbym wiecznie walczyla z sama soba - cos jakbys widziala przed soba cudwony owoc, wiesz jak jest pyszny, ze mozesz w kazdej chwili go zerwac ale wiesz, ze jest zatruty :o

Gość zapomienie222
mój mnie zostawił bo uznał ze go mecze, ciagle cos chce i wymagam. Świerza sprawa dlatego nie wiem sama co będzie ale jużraz byłam w takiej sytuacji i było strasznie bo jużkiedyś się rozstwalismy. Dlatego piszcie co czujecie i myslicie! ZAWSZE BĘDZIE LŻEJ!

Gość zapomienie222
tyle że teraz mam zamiar wytrwać i już nie wracać do przeszłości czyli niego...

Gość gość
Bardzo mi przykro jestem w podobnej sytuacji Pozdrawiam

natalia24.85 - uwierz, że czasem tak lepiej, pocałunkami i resztą swojego zachowania robił mi nieznośną nadzieję, i wciąż robi... lepiej by było zapomnieć smak jego ust...

Gość mała kobieta
boze dziewczyny jak ja chce przestac juz cierpiec..kosuje jego numer gg i przywracam..dzis znowu usunełam i obiecuje ze na zawsze chce zapomniec...tak bardzo a on szczęsliwy nowe zdjęcia na nk usmiechy imprezy ze taki szczęsliwy.....jak bym miała odwage to bym się zabiła byle nie myslec nie płakac juz..nie nawidze tych samotnych wieczorów tej pustki.....zawsze co rano powtarzam sobie ze musze byc silna ze dam rade,ze lepiej mi bez niego..czuje się taka samotna....

Z tego co przeczytałam, wnioskuje iż musiałaś być w Nim bardzo zakochana. Postaraj sie gdzieś wyjść ze znajomymi, może na jakies dicho, może na jakąś imprez. Organizuj sobie czas tak abyś miała gojak najmniej na myślenie !wiem że nie będzie to proste, ale daj z siebie wszytsko! Pozdrawiam.

odbierając sobie zycie nicnie zyskasz,on sie raczej tym nie przejmie a skrzywdzisz tylko bliskich ci ludzi,główka do góry, nie można pokazać mu jak sie cierpi,podejrzewam,ze on te fotki i opisy daje specjalnie, ustaw sobie optymistyczny opis na gg, a go na nk usuń z listy znajomych, zdziwi sie

dziewczyny mają rację, nie dawaj mu tej satysfakcji, pokaż mu, że jesteś silna i bez niego dasz sobie radę, dasz radę :)

Gość jestem pograzona
witam was wszystkie nie potrafie zapomniec o facecie ktory mnie zostawil 4 lata temu. zyje w jakims amoku, niby jest juz lepiej i nagle przychodzi dzien, ze znow dopada mnie ten straszny bol i cierpienie. mysle, ze inny facet bylby dla mnie lekarstwem, tylko, ze nie moge nikogo spotkac... a moze jestem za stara. mam 29 lat

Gość mala kobieta
myslicie ze specyjalnie umieszcza te fotki i wogule ale przeciez on ma dziewczyne nową ,i jej imie w opisach gg poprostu ból nie do opisania...najfajniejsze ze nigdy nie umieszczał takich zdjęc i opisów np.z moim imieniem mimo ze bylismy razem 5lat..moze się zmienił moze z tą obecną jest szczęsliwy....

jeżeli bawił się Tobą przez ten cały czas kiedy byliście razem, to nie wart żadnej Twojej łzy palant :o i nie ważne czy jest teraz szczęśliwy czy nie, nie powinien się tak z tym wszystkim obnosić, nie usprawiedliwiaj go, nie myśli facet w ogóle :(