Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc 111

Seriale ,które Was wnerwiają ... i dlaczego?

Polecane posty

Gość abc 111

Jakie seriale Was wnerwiają i dlaczego ,jakie postaci doprowadzają Was do szewskiej pasji? W moim wypadku np. w serialu "Klan" wnerwiają mnie te "lubiczowskie" śniadania i ich żenujące dialogi.Poza tym jeszcze wkurza mnie Michał ,rodzina "Ryśków" ,ciocia Stasia ,gadka pani Steni itp. kolejnym serialem jest "M jak Miłość" - tu to też można się nieźle rozpisać postać Hanki jest wkurzająca ,jej wygląd ,dalej cała ta młodzież z Deszczowej ,siebie warci nawzajem ,i żadnego uporządkowania w życiu itp. ...

Gość padaka
wszystkie polskie tasiemce i te z serii: "polska też może - podpierdolmy pomysł amerykańcom", czyli brzydula, niania srania, czy inne gówna. nienawidzę ściągania, chamskiego podpierdalania i pokazywania, że nas nie stać na własny serial. a tasiemce mówią same za siebie, mam własne problemy niż 123987 dylemat i dramat lubiczów czy mostowiaków 😴

Mnie też wnerwia klan taka rzekoma, kochająca się rodzinka :D :D :D :O :P Ubaw na sali, tak samo m jak miłosc :O :O gadają głupie dialogi :O :O już z tego wszystkiego to najbardziej lubie mode na sukces, tak to przy najmniej ciągle jest jakaś walka :)

Gość Elektryk z Łodzi
1.Moda na sukces - już tracę nadzieję, że kiedykolwiek się skończy :( 2. Nania - Jak mogą bawić takie bzdury 3. Doręczyciel - a co kooorwa jest ? komedia czy dramat :D a poza tym 4. Klan, 5. k jak ketchup 6. Barwy nieszczęścia 7. Na wspólnie posuwanej :D 8. Tancerze - buhahah :D itd.... itp...