Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle mysli mam

chyba chce umrzeć

Polecane posty

Gość zle mysli mam

Mam dośc chyba nie chce już życ.. mam dość.. jestem do niczego..:((((

Gość lacuna
a co sie stalo? nawet nie mysl o smierci, zawsze mozna wszystko odwrocic na lepsze :)

Gość jiiiiimiiii
ee tam swiata nie zmienisz

Gość zle mysli mam
chyba nie.. w zyciu uczuciowym jest do dupy.. niby pieknie na wszystkich liniach, praca znajomi.. ale co z tego kiedy ktoś kogo bardzo kochalam, on zreszta dawniej tez kochal..odszedl.. lecze się juz tyle czasu ok. rok z tej milości i nic. Byłam z nim w ciązy.. ale usunelismy.. nie wiem czemu.. ze strachu.. żaluje:((Myslę każdego dnia jaka suka jestem.. nie daje już rady..

Gość roki500
no to witaj w klubie. Też mam wszystkiego dość

Gość zle mysli mam
tak bardzo żaluje.. kurcze zepsulam wsyztsko.. zepsulismy.. nie mam siły życ.. nie mam już nic.. staralam się od tego wydarzenia minal już ponad rok.. on zerwania prawie rok.. ciągle mysle, rozpamietuje.. dusze w sobie.. a On zyje..sobie..

Gość krytyk1111
\"Byłam z nim w ciązy.. ale usunelismy.. nie wiem czemu.. ze strachu\" Kurwa jakby wszyscy ludzie z tego powodu dokonywali aborcji to chyba nikt by sie nie rodzil. Niedojrzala emocjonalnie jestes, twoj dawny chlopak tez.

Gość zle mysli mam
Kurcze balam się.. a on chyba też.. nie okazywal radości.. widział jak bardzo Go potrzebuje..a dla niego po latach zwiąkzu w momencie kiedy wpadlismy (chodz liczyl się z tym.. robilismy to bez-to wiec byla naturalna kolej rzeczy) wogole się nie cieszyl. niby mowil o slubie, ale odsuwal się.. zajmowal sie wszytskim tylko nie mną.. chodz widział jak bardzo Go potrzebuje..powiedzial mi wtedy ze powiemy w domu dopiero jak rozwiąże sie jego taki problem ..(bo chce miec spokoj w domu.. i spokojnie rooziwązac ten problem)... bolało..

Gość krytyk1
No i czego chcez od ludzi tutaj. Maja cie pochwalic ? Usunelas ciaze to teraz ciesz sie ta twoja wolnoscia, rob kariere, mysl o sobie. Taki cel przeciesz wam przswiecal. Kurwa tyle jest matek lub ojcow wychowujacych samotnie dzieci. Nie wypowiadam sie juz bo wkurzylem sie.