Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtfhbgvhb

Mam dosc!! mam 25 lat...

Polecane posty

Gość Naomi_84
Bo wlasnie szukaja takich naiwniakow co beda za taka kaszane jak woly pracowaly! Szczyt wszystkiego, trzeba bylo powiedziec ze niech sobie tylek podetrze taka kaszana, ja tam nie mam problemu z wyrazaniem swojego niezadowolenia, tez mi probonowali 500, 600 zl i odmowilam, wiem ze nie miec pracy to porazka ale charowac na pelnym etacie za takie pieniadze tez porazka

Gość butelka pusta.
wiesz ja sie zaczelam smiac a pan do mnie: z czego sie smieje tu nie anglia i takie sa zarobki w Pl i dodal ze zawsze moge wrocic do UK:O ale cwel

Gość Naomi_84
A nie myslalas o pracy w banku w angli z twoim wyksztalceniem ekonomicznym? Tez takie mam, i choc pracowalam w roznego rodzaju firmach mialam kolezanki polki ktore pracowaly w bankach, i tam bym za bardzo sie nie martwila tym ze nie masz doswiadczenia, jak im sie spodobasz i uznaja ze masz predyspozycje to cie biora a pozniej szkola, nie jak u nas ze zadaja magistra z 5 letnim doswiadczeniem, smutne to

Gość Naomi_84
He he skad ja to znam! Mi zawsze mowia jak pytaja sie o moje oczekiwania finansowe, tylko prosimy pamietac ze placimy w zlotowkach nie w funtach! zalosne

Gość butelka pusta.
ojj w banku tzreba chyba znac biegle jezyk

Gość butelka pusta.
ta firma to byla piekarnia a on do mnie ze jak chce moge wypiekac chleb to zarobie wiecej:O hahaha

Gość Naomi_84
Jak to mowia czlowiek sie uczy na bledach;) zapomnij o tym cwelu

Gość butelka pusta.
ale takich pracodawcow-cwelow u nas jest mnostwo:(

Gość butelka pusta.
raz bylam na rozmowie o prace ws. sekretarki pan: zna pani anglelski? w jakim stopniu? ja: komunikatywnym pan:nie wydaje mi sie :O:O:O:O

Gość Naomi_84
To trzeba bylo zaczac z nim gadac po angielsku, pewnie sam nie zna a udaje wielki umysl!

Gość butelka pusta.
Ah ci polscy pracodawcy: ok ja zmykam, oczy juz mnie bola od tego siedzenia przy kompie🖐️