Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzala

PILNE

Polecane posty

Gość dojrzala

NIE MAM OKRESU OD DWU LAT.WESZLAM W OKRES MENOPAUZY.GINEKOLOG PRZEPISAL MI WLASNIE ABOTHYL,ZEWZGLEDU ZE STOPIEN CZYSTOSCI MAM III..ORAZ ZE NA SZYJCE MACICY COS SIE POJAWILO.TWIERDZIL ZE LEK JEST DOBRY.ALE JESLI PRZECZYTALAM ULOTKE TOI ZDEBIALAM...TAM NAPISANE JEST JAK {BYK}ZE KOBIETOM W OKRESIE MENOPAUZY LEKU NIE STOSOWAC..PROSZE POMOC MI>CZY JA MAM GO STOSOWAC NIE ZWRACAJAC UWAGI NA TO CO TAM PISZE???? DZWONILAM DO LEKARZA I MU TO POWIEDZIALAM A ON NA TO..>ZE JESLI PANI BEDZIE CZYTALA WSZYSTKO ODDESKI DO DESKI CO TAM PISZE...NIGDY PANI ZADNEGO LEKU NIE ZAZYJE...teraz ti juz nie wiem....PROSZE O ODPOWIEDZ mieszkam za granica......a z lekarzami ginekologami jest katastrofa

Gość sialala1111
radzę, skonsultować się jeszcze z innym lekarzem, bo ten to chyba jakiś konował jest. Powodzenia.

Gość joojjjjjjjj
ja też bym radziła innego lekarza - jeśli jesteś za granica itd to może masz jakąś koleżanke albo siostre ktora zna jakiegoś gina albo poszłaby i zapytała o ciebie i twoje wątpliwości

Gość dojrzala
DZieki bardzo...juz wlasnie umowilam sie z drugim i w innym miescie..A do tego dzwonilam co mi przepisal ten lek,nawet telefonu niechce teraz odbierac,wiec wyslalam mu smsa tez cisza.Widac ze chyba sie nie zna.pozdrawiam