Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w sukni

zakochalam sie

Polecane posty

Gość tez bym sie bala
ale suknia faktycznie ladna na zgrabna figure

Gość jak z madonny
tylko 10 razy tansza :D

faktycznie ladna - a przymierzalas jakas podobna?? bo ja tez sobie wybralam model jaki bym chciala ale jak go przymierzylam to sie okazalo porazka. a najleoiej mi w sukniach, o ktorych nawet nie pomyslalam - trzeba przymierzyc i zobaczyc

Gość zakochana w sukni
nie mierzylam...ale mysle ze by pasowala bo jestem wysoka i szczupla,biust tez niczego sobie...ehhh...moja wymarzona ale jaka pewnosc ze przyszlaby taka jak na zdj?jakos mi sie nie wydaje-chyba poszukam gdzie indziej podobnej ale z tego co widzialam w salonach to ciezko kupic cos podobnego a juz zwlaszcza w rozsadnej cenie!

Gość sesetaaaaaaa
a ja widziałam gdzie identyczna.. ale gdzie?:( ... to nie mam pojecia:( ale ja sama tez czasem kupuje na e-bay'u:) i jak dotad nie nacelam sie!:) zreszta widze tu cena wywolawcza to 1E! wiec nie zastanwiam sie! bedziesz miala stersa jesli cena dojdzie do 150E!:) a sukiena faktycznie lada.. delikatna:) ja jak sama kieys ogladalam taka w realu faktycznie na wieszaku wygladala pieknie.. gozej jak ja zalozyłam.. TRAGEDIA:) ... mam 170cm wzrostu wymiary 98-75- 98 .. wiec chyba mialam za duzy tyłek!:) ...

Gość sesetaaaaaaaa
poza tym nawet jak dasz to 120E bo tle pweni wyjdzie ( z ubezpieczenim i przyslka) to i tak warto... to Ci nawet 600zł nie wyjdzie! liczac przy kursie 4,60! co jest raczej maloprawdopodobne:) ja bym kupiła NAPEWNO!

Gość zakochana w sukni
watpie ze ta suma pojdzie do gory bo od chinczykow zadko kto zamawia a zwroc uwage ze przesylka jest 99€ wiec to taki myk-zarabiaja na przesylce...nie zamowie u nic ale sprobuj sobie przypomniec gdzie ja widzialas...plisss....piekna jest!

Gość sesetaaaaaaaaa
.. kurcze wlasnie przegrzebuje int ... i poprostu za nic w siecie nie wiem:( ... a mowie bo sama sie zachwycalam tego typu sukniami! :) ... sa naparwde sliczne... :) jak tylko znajde odrazu dam linka!:)

Gość ja upatrzyłam sobie
mori lee nr 4508 przymierzyłam jako pierwszą w poszukiwaniach nie zwracając uwagi na detale , zakochałam sie w niej na zabój , następne które mierzyłam nie umywały się do niej , pojechałam kupić tą, mierzę a tu masakra , materiał cienki , widac pepek , wszelkie fałdki , nawet gume od majtek hahaahaa no i przez to nakrecenie , nastawienie psychiczne miałam problem z kupieniem czego innego

wpierw idz do Maggie Sottero (to na pewno ich suknia - poznaję po modelce) i ją przymierz czy ci pasuje :) A pozniej się zastanawiaj czy kupować od chinczyków czy nie