Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia119

koleżanka została prostytutką z braku pieniędzy

Polecane posty

Gość kicia119

Moja koleżanka, która ma męża i synka, straciła pracę. Wpadła w jakieś długi typu czynsz za mieszkanie, rata karty kredytowej, rachunki itp. Kiedy pracowała w knajpie dostała propozycję zrobienia rozbieranej sesji. Po tym jak ją zwolnili zgodziła się na sesje. Płacili ok.700zł. Następna była już sesja z partnerem czyli zdjęcia z uprawiania sexu. Później sex w więcej osób. Myślałam, że z zarobionych pieniedzy pospłacała długi, ale się myliłam. Któregoś dnia zakomunikowała, że znalazła ogłoszenie domu publicznego w W-awie. Teraz tam jeździ na 3-4 dni w tyg. Nikt oprócz mnie o tym nie wie. Co o tym myślicie?

Gość coz wpadają w dlugi na ogol
ludzie bez wyobrazni, nie myslacy z gory, co bedzie dalej. I tego typu tez dziewczyny zostaja prostytutkami - o konsekwencjach nie mysla. Rozne sa charaktery. Nie zostaje sie prostytutka z braku pieniedzy tylko z braku umiekjetnosci swnsownego rozwiazywania problemow.

Gość zlosliwiec ponury
wszystkie baby to koorwy w pewnym sensie. A ta szmata poszla na latwizne

Gość kicia119
A nie sądzicie, że robiac to się zeszmaciła? Ja bym tego nigdy nie zrobiła. Myśle, że zawsze jest jakieś wyjście. Sama też mam z 2000zł. długu i jakoś nie przyszło mi to do głowy. Czy warto dalej kumplować się z tą dziewczyną?

Gość były gupek
jestem były, więc też piszę o sobie jako o koledze, nikt się nie domyśla że to chodzi o moją duupę :D🖐️

Kiciu, jasne że warto nadal się z nią kumplować. Jeżeli jest dobrą koleżanką, to nie powinnaś jej zostawiać. Mam nadzieję że ona spłaci w końcu swoje długi.

Gość sfetr z Biedronki
Florek, odpowiedz mi na pytanie które zadałem odnosnie twoich kompetencjina założonym przez ciebie topiku. nie chowaj głowy w piasek...

Gość kicia119
chce mnie wciagnac w ten interes i sama nie wiem co robic, blogi mam a kasy brak

Gość kicia119
miło, że się pode mnie podszywasz....aż tak się nudzisz?

Kicia brak słow na ten twoj temat..wez sie lepiej za porzadkowanie swoich spraw finansowych i nie wypisuj durnowatych postów.. Jestes przykładem zakłamanej kolezanki:-(

nie ma co owijac w bawelne,gdybym miala kolosalny dlug do splacenia to napewno nie siedzialabym w kacie i nie ryczala tylko staralabym sie z niego wykaraskac wszystkimi mozliwymi sposobami. Jezeli okazaloby sie ,ze jedynym sposobem jest praca w agencji to nie ma sie co oszukiwac - pewnie skorzystalabym z niego i w doopie mam czy komus sie to podoba czy nie 🖐️

To TYLKO JA ... .. ja właśnie tak zrobiłam, gdy posypało mi się życie w takich sytuacjach się nie myśli - co z psychiką, co z doopą.. zajechana czy nie- nieważne! problem polega na tym, ze to są szybko zarobione duże pieniądze- a to wciąga.. i może już tak wciągnąć.. to tylko taka jedyna pułapka...

pulapka nazwalabym sytuacje w ktorej dziewczyna zmuszona jest do swiadczenia tego rodzaju uslug niezaleznie od wlasnej woli. Jezeli robi to... bo sprawia jej przyjemnosc to tylko pozazdroscic :)

Larwka, nie uważam, żeby ten temat był głupi! Dla mnie jest ważny. Chcę poznać opinie innych ludzi na ten temat. A co z mężem koleżanki!? On nic nie wie. Może to jest fair?

No właśnie mąż koleżanki nic nie wie. Ja nie uważam, że to fair. On myśli, że ona pracuje w hotelu. I jak mi się wydaje - szybki zarobek wciągnął moją koleżanke... Miała to robić tylko na chwilę, do czasu spłaty długów, a to już trwa pół roku.

Ja też mam faceta i dziecko i też tak pracuje i to od 6 lat. Nie miałam długów tylko to był jedyny sposób by moje dziecko miało lepiej niż ja miałam kiedyś. Nie oceniajcie jak nie znacie osoby. Niby co jest złego że facet chce spełnić swoją potrzebę i robi to akurat ze mną?

Gość to powiedzjej i innym kurwom
żeby odkładała kasę na lekarza od depresji, i na leki antydepresyjne, albo na odwyk z alkoholizmu i narkomanii. W przyrodzie nie ma nic za darmo ani za frico , głupie pisdy

i dostalas juz te pieniadze od C.Govermentu???? tak z ciekawosci pytam..... pozdrawiam

Sexi Paula, jak podjęłaś taką decyzje? To musiało być bardzo trudne. Czy Twój mąż wie o tym? Moja koleżanka robi to właśnie dlatego, żeby utrzymać synka, tak mi się wydaje. Ona nie lubi tej pracy, tylko dużo tam zarabia i chyba ją to wciągnęło...

Gość Damski Krawiec
Kicia, nie zostawiaj koleżanki, która nie ma się komu wygadac prócz ciebie. A co do spróbowania... są kobiety które robią to z przyjemnością, nawet za wiedzą i zgodą męża! Jakiś Krzyśko opisywał na tym forum, jak jego żona - nimfomanka utrzymuje rodzinę i zaspokaja swoje wybujałe potrzeby, pracując w agencji na dzień - wychodzi "do biura". Są też kobiety które robią to ze wstrętem i muszą się zagłuszyć alkoholem lub prochami. I jednym i drugim - trudno przestac, bo nigdzie nie zarobią takiej kaski. Ale jest takie porzekadło dziwek: "Pieniądze z dupy nie trzymaną sie kupy". Jak chcesz - to wyjedż na taką jedną turę "Do hotelu" z tą koeżanką. Jesteś pełnoletnia, a jak ci się to spodoba i będziesz rozsądna - przez pare lat ustawisz się finansowo.

Gość jak sie nic nie umie
to sie dupą zarabia:D oj Paula ja juz moge powiedziec że leń jestes i nierób, praciwac sie cięzko nie chce i na łatwy pieniądz leci.

Gość a fujjjj brzydze sie facetami
ktorzy korzystaja z usług dziwek. Bo seks to wyrazanie uczucia drugiej osobie. A to co Wy robicie to kłamstwo za kasę. Lepiej niech konia wali jak ma potzrebę.

Gość Bylam skonczylam
kicia! mam wrazenie ze nie pytasz o kolezanke tylko szukasz na forum porady. moze nie masz kasy i zaslaniasz sie kumpela bo to niby robi.... czy warto, czy nie? ja uwazam ze nie warto! spedzilam 6 lat w burdelach, kase przepilam, stawialam zmajomym weekendy w gorach. kac moralny pozostal, niepewnosc jutra.... odkad zaczelam uczciwie pracowac to znajomi dali nogę. poradzilam sobie bez psychologa, ale juz nigdy nie bede taką jaką byłam. Sorry ale jesli to kolezanka..... a jak myslisz, kto mnie wciagnal w biznes? najlepsza kolezanka? reszte rozmyslen zostawiam tobie

A niby gdzie bym zarobiła tyle nie mając matury? Robiłam kiedyś po 12 godzin dziennie w sklepie za 1000 złotych i powiedziałam nigdy więcej. Kicia na początku było trudno nie powiem. Ale mój facet był przy mnie cały czas i o wszystkim wiedział. Chciałam się wreszcie odbić z kasa i to był jedyny sposób żeby było lepiej niż u moich rodziców. Moja decyzja z czasem można się przyzwyczaić i jest ok. To tylko fizjologia nic wiecej.

Współczuję, ale naprawdę nic innego nie może znaleźć?

Gość że sie tak zapytam
a co robi Twoj facet? pracuje?