Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakura_hanami

Cesarka - gdzie w Krakowie?

Polecane posty

Gość sakura_hanami

mam silne wskazania medyczne do porodu na drodze cesarskiego cięcia, trochę boję się tej cesarki. Lekarza prowadzącego mam z Ujastek i wcześniej byłam zdecydowana na ten szpital, ale dotarło do mnie kilka opowieści o tym, że nie wygląda to tak różowo jak kiedyś, bo jest za dużo porodów, spadła jakość opieki poporodowej i neonatpologicznej. Mam masę wątpliwości i waham się. Zastanawiam się nad innym szpitalem. Macie może własne doświadczenia z cesarkami i lekarzami wykonującymi cesarki, którymi chciałybyście się podzielić?

Gość na ujanustku

Gość sakura_hanami
dzieki za odpowiedz! szkoda tylko ze tak malo napisalas/es :(

Gość nie w pl
To zalezy - jezeli cesarka bedzie w terminie tzn dzidzius donoszony to w sumie nie ma to wiekszego znaczenia. Jezeli byłby wczesniak to ja wybrałabym Kopernika - i jezeli Twoje problemy zdrowotne byłyby powazne to tez tam. Jezeli natomiast masz cc bez powaznych wskazań (okulistyczne na Kopernika sie nie liczą) to wybierz inny szpital. Ja jedynie wybrałabym do cc własnego lekarza. Na Ujastku podobno jest kilku niezlych (Juszczyka mi nie polecano). Ponadto cc moga zrobic wszędzie i ja trzymalabym sie lekarza któremu ufam i który ma dobra opinię.