Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FORUMOWICZKAA1992

No i zaczełam...

Polecane posty

Dzisiaj pierwszy dzień diety;) Moje postanowienia: *jeść mniej i głównie warzywa *pic czerwoną herbatę *duużo wody No idzisiaj zjadłam trochę szpinaku i maly jogurt naturalny, a potem pół ogórka;) dodatkowo 0,5 litra wody i 2 kubki herbaty;) wiem że troche mało, ale jakoś nie jestem głodna;) przeważnie będę się starała jadać normalne obiady (tylko w mniejszych porcjach) Moze ktos sie przyłączy?

w sumie z 20 kg;) i chciala bym do wakacji schudnąć przynajmniej 10 kg... a chcesz stosować jakąś konkretną dietę czy poprostu ograniczyc jedzenie?

drugi dzień diety, zjadłam dzisiaj trochę sałaty i wypiłam herbatę... raczej już nic nie zjem, no chyba że rodzinka wmusi we mnie pierogi;) a wczoraj stanęłam na wadze i było 69.9 a dzisiaj 68.2 wiem, że ten spadek to pewnie woda itp ale wywołało to w moim przypadku ogromny skok motywacji;))))

Gość Facetzklasom
To woda i miesnie, tluszcz jak byl - tak jest.

a ile masz wzrostu ze taka gruba sie czujesz.bo wiesz dla siebie mozesz byc wielorybem a dla kogos szkieletem z anoreksja

Dziewczyny a nie lepiej sobie postanowic ze np od 17 juz nic nie zjem? I na 100% szybciej schudniesz. A w dzien bedziesz jadla na co masz ochote. Na takiej zasadzie ja moge sie dolaczyc do odchudzaina:D

hmmm..problem polega że ja o tej porze wracam ze szkoły;p a wczesniej tylko o 6 rano cos;)) więc to raczej odpada;) ale jak chcesz to możesz sie przyłaczyć- na swoich zasadach

jak ja sie odchudzalam to kolacje jadlam najpozniej o 17;30.a w ciagu calego dnia bylo tak;sniadanie kolo -7;30-8 rano normalna kanapka z czym kto tam lubi,obiad 12-13,tez co kto lubi i jakos schudlam...aha i nie odmawialam sobie owocow i slodyczy.pilam duzo wody niegazowanej.nie pytajcie o cwiczenia bo jak sie jest na wozku inwalidzkim to chyba wiadomo ze sie ruszasz.

no oczywiscie przestalam slodzic herbate.kawe nie-bo gorzkiej niezniose.

Gość Toss_and_Turn
Białka jedzcie, bo od warzyw nie schudniecie. Trzymam kciuki za konsekwencję. No i ruch i picie wody!

villemka gratuluje, ale dla mnie taki sposób na schudniecie jest za wolny;) jak nie widze szybkich efektów to mi sie odechciewa dietować;p

I Villemka ma racje. Zawsze jak mowie mamie ze bede sie odchudzac to ona mi przytacza slowa H. Bielickiej: "bo trzeba jesc moje drogie panie a nie zrec". Cos w tym jest. Ok wiec podpisuje sie pod tym tematem.

a w jakim czasie chcialabys schudnac?ja schudlam w 9-10 miesiecy.

mowie ze w 9-10 miesiecy bo znajoma z dzialki widziala mnie we wrzesniu ostatni raz a spotkalysmy sie w czerwcu, i zauwazyla roznice mowiac;dziewczyno jak ty schudlas!co ty zrobilas ze tak schudlas!a zaznacze ze mimo iz jestem drobna koscista nie jestem i nigdy nie bylam!

wiec od 17 nIc nie bede jadla i codziennie piling kawowy na nogi:D do tego kremy itd itp. Jutro klade sie plackiem na tarasie i sie opalam. A jak nie bedzie pogody to ide do solarium -moje postanowienia.

9-10 miesięcy to dla mnie zdecydowanie za dużo;) ja chce zrzucić przynajmniej 10 kg w miesiąc...a w sumie z 20;) ( tylko później będę się odchudzać na zasadzie zdrowej diety)

nie polecam.moja mama schudla w pol roku 16 kilogramow.nie dlatego ze tak sobie chciala.to bylo spowodowane stresem.w tamtym czasie moj ojciec ciezko chorowal a ona to bardzo przezywala.

Gość Facetzklasom
Pozniej to bedziesz jadlaaaaaaaaaaaa ... na zasadzie jojo :) No, ale widac, ze wiesz najlepiej :o :P

Wiecie co? Cos Wam opisze. Rok temu mialam poiekna figure, plaski brzuch, super nogi itd. Ale cos mi sie w glowie uroilo ze jestem gruba i zaczelam cwiczyc i sie odchudzac. Moj chlopak mnie przekonywal ze nie mam po co. No i po 2 mies odchudzania jak pojechalismy do znajomych;przy stole wszyscy zaczeli wchodzic na temat mojego odchudzania. "aaa nie ma po co, no co" itp. Wiec sobie pomyslalam ze maja racje. Przestalam sie odchudzac i dwa razy bardziej przytylam!!!! Nie powiem ze jestem teraz gruba ale moj plaski brzuch i zgrabne nogi odeszly w zapomnienie. Wiec nie wiem czy na dobre Ci wyjdzie jak tak szybko schudniesz.

mozesz sobie wyobrazic jak bedziesz wygladac.jak bedzie ci skora na brzuchu wisiala...przepraszam nie polecam.

postaw lepiej na to zeby na noc sie nie najadac. Ale jak wolisz. Zobaczymy jak nam to wyjdzie. Bede pisac codziennie;D