Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FORUMOWICZKAA1992

No i zaczełam...

Polecane posty

Gość majowy bez

Gość majowy bez
dobra zaczynam z Wami :P ale od poniedziałku bo do ptk jestem poza domem, a w weekend czekaja mnie urodziny przyjaciółki ( i nie bd jesc duzo ale pic :P) dlatego od 25 mówię sobie BASTA a juz teraz zaczne się coś ruszać by pozniej nie mieć zakwasów ;)

Powinnam dzisiaj napisac 3 dzień diety, ale... dziś był dzień bez diety;) Postanowiłam że od jutra zmienię jej warunki.... naczytałam się trochę o dietach 500 kcal i głodówkach, co prawda mozna na nich wiele schudnąć i wcale po tym nie przytyć ale póki co to nie dla mnie;/ nie żebym nie wytrzymała takiej diety, problem polega na tym że ja nie wiem kiedy przestać. Wczesnie chyba nie wspominałam że jakieś 4 miesiące temu wazyłam 40 kg, i byłam o krok od anoreksji, na szczeście (albo moze i na pecha zaczęłam się objadać no i przytyłam te 30 kg). Myslałam że teraz będę na tej ale głodowce ale nie będę przesadzać...ale boję się że zwowu wrócę do nawyków chowania jedzenia itd... No więc od jutra przechodze na dietę MŻ;) i dodatkowo duzo sportu, schudnę wolniej ale zdrowiej ;)

Z mojej diety tez nic nie wyszlo.... Dzisiaj moj chlopak zaprosil mnie do kina na \"anioly i demony\" i niestety zjadlam longera.... Hmm wlasciwie po co te odchudzanie jak i tak nie ma sie z czego;)