Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balsam do wlosow-help

balsam do wlosow-ulatwiajacy max rozczesywanie-JAKI-ratunku jaki

Polecane posty

mam wlosy za ramiona i olbrzymie problemy z rozczesywaniem myje wlosy codziennie podczas prysznicu jaki balsam polecicie do slpukiwania, ktory ulatwi mi max rozczesywanie wlosow uzywa elsev, pantin, gliskury...nostwo a za kazdym razem mam potwoerny koltun na glowie rozczesujac urywam wlosy, wyrywam-porazka

dobrz spisuje sie pantin ale musze niesamowicie duzo nalozyc go na wlosy zeby bylo ok-opakowanie mam na tydzien

Gość grenadina
balsam? a odzywka nie wystarczy? myjesz samym szamponem, czy odzywki tez uzywasz?

Gość jedwab do wlosow

Gość wwrrr
Rozczesywanie wlosow na mokro chyba nie jest najlepszym pomyslem, anyway. uzywasz odzywek do splukiwania, czy nie? jesli tak, moze sprobuj takiej, ktora zostawiasz na wlosach

mam przetluszczajace sie wlosy wiec stosuje do splukiwania balsamy odzywki nie mam problemow z rozdwajajcymi sie koncowkami czy tez zuchymi wlosymi..tylko to cholerne rozczesywanie uzywam codziennie

ach i jeszcze gliiiiiikur do spryskania juz umytych wlosow pomaga mi chyba zregenerowac na co dzien wlosy-bo po takim szaarpanym rozczesywaniu kiedy go nie uzyje mam siano oj jesli zostawie do wyschniecia to z pewnoscia ich nie rozczesxze

Gość wwrrr
podejrzewam, ze problemy z rozczesywaniem spowodowane sa zniszczeniem wlosow. moze dobrym pomyslem byloby nie mycie wlosow codziennie, ale tego pewnie nei bedziesz chciala sporobowac. moze kup sobie grzebien o bardzo szeroko rozstawionych zebach, i czesz nim wlosy przed splukaniem, po nalozeniu odzywki, a potem wyplucz je i lekko wytrzyj recznikeim tak, zeby nie splatac. czytalam ostatnio ze mgielka do wlosow Radical jest dobra na rozczesywanie, ja nie mam z tym problemow, ale nawet sobie ja chwale ogolnie, nie jest droga, wiec mozesz sprobowac

Gość w Luboniu F-16 czwórkami
rozczesuj najpierw końcówki włosów a dopiero później wlosy u nasady po końce

Gość jestes gggfffaaa
ja rozczesuje grzebieniem o szerokich zebach,innym nie rozczesze, mam przetluszczajce wlosy wiec myje je tylko szamponem na koniec plucze chlodna woda to ulatwia rozczesywanie a potem delikatnie wycieram wlosy i stosuje odzywke w mgielce wtedy rozczesuje wlossy. stosowal gliskur z jedwabiem i byla super bo teraz mam jaks ze skrzypem chyba farmony i nie jest dobra,wlosy po niej nierozczesuja sie tak dobrze

Gość mirellia
też sobie wyrywam masę włosów podczas rozczesywania, a jednocześnie nie mogę używać odżywek i balsamów, bo mam przetłuszczające się włosy (a raczej tłustą czy tam łojotokową skórę głowy) i po tych odżywakach natychmiast po wysuszeniu mam już włosy obciążone, tłuste. w ogóle miałam olbrzymi porblem ze znalezieniem szamponu do takich włosów, dopiero w aptece znalazłam - pharmaceris H ("Codzienna pielęgnacja włosów osłabionych, z tendencją do wypadania, normalnych i przetłuszczających się" - opis ze strony www). i dobrze mi się po samym tym szamponie włosy rozczesują, a jednocześnie nie są obciążone i wytrzymują świeże cały dzień. do tego polecam do rozczesywania grzebień o szeroko rozstawionych zębach - wiele ułatwia.

Gość michalinciunia
dzięki za info o tym szamponie Pharmaceris, bo też walczę s podobnym problemem - przetłuszczającymi się włosami i wyrywaniem podczas czesania. na pewno wypróbuję.pozdrawiam!

Gość gość
Wiele renomowanych marek znajdziesz w sklepie Twoja Uroda 24. Oni właśnie sprzedają salonowe kosmetyki do włosów, typowo profesjonalne. Dostępna jest np. bardzo dobra pianka Loreal, ampułka Goldwell, maska Wella. Mają też preparaty Wella SP, Tigi, Londa, Matrix. Przejrzyj sobie ofertę na TwojaUroda24.pl.

Gość gość
Ja Ci mogę polecić ofertę sklepu Twoja Uroda 24 (www.TwojaUroda24.pl). Znajdziesz tam duży wybór salonowych kosmetyków w naprawdę niskich cenach. Szczególnie warto polecenia jest np. farba Loreal czy serum Matrix. Mają też kosmetyki Wella, Goldwell, Londa i innych marek.