Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomoze mi ktos wybrac

Jaki stroj kapielowy bedzie odpowiedni dla moich piersi?

Polecane posty

Mam duze piersi (70E czasem nawet 70F) i chcialabym je wyeksponowac w stroju kapielowym. Mozecie mi doradzic jaki powinnam kupic? Mam 18 lat.

A mozecie mi wklejac jakies linki z allegro na przyklad? Jak chcecie zobaczyc moje piersi moge wkleic zdjecie, moze wtedy bedzie lepiej wybrac?

Gość Duzy XD
bez zdjęcia ani rusz;p

Gość 70H
ja tez mam duże piersi (70H)...i mam takie strój jak opisany wyżej...trójkąty zawiązywany na szyi..tylko te trójkąty dość duże są z wiadomych przyczyn :P...zeby mi bokami nic nie wychodziło ;)

Gość Posiadaczka duzego cyca
No ja mam biust 75K i nosze przescieradlo. A i ono nie zawsze wystarcza i czasami cycek zrobi hopla :-(

Gość ja piechdole
:D ten ostatni post... poplułam się "cycek zrobi hopla":D

Przy mniejszych i średnich piersiach trójkąty spisują się wystarczająco dobrze, jeśli biust jest średni-większy, to brałabym trójkąty szersze u wiązania http://imgs.inkfrog.com/pix/hongkong_watch/SS032A-XL-0.JPG coś takiego, tylko koniecznie wiązane na plecach, bo większość zapięć jest dość luźna. Noszę na codzień 60G i całkiem nieźle taki zwykły kostium z H&M się spisuje. http://upload.ecvv.com/upload/Product/20086/China_Mens_swimming_struns_bathing_suits_bathing_trunks_bikini_manufacturer__sandals_thong_sandals2008681905299.jpg takich natomiast nie polecam, podtrzymają tylko naprawdę niewielki biust. Przy sporo większych piersiach (GG+) zastanawiałabym się jednak na zainwestowanie w kostium z porządnym stanikiem, Panache albo Freyi. Trochę szkoda kasy z drugiej strony, bo jednak w słonej wodzie kostiumy się szybko niszczą.

Gość antonetka
mialam podobny problem - taki sam rozmiar stanika jak Ty. chodzilam kilka dni po sklepach, i jak juz udalo mi sie znalezc cos fajnego to bylo to w kwocie 400-500 zł. poszlam w koncu do triumpha (bez wiekszej nadzieji, ale pracuje niedaleko i mialam po drodze) i kupilam sobie sliczny komplecik za 170 zł. stanik taki klasyczny, miseczka 75 F, i do tego takie male szorciki. mozna bylo klasyczne majtki do tego wybrac albo koszulke na gore, ogolnie "pomixowac". i bylo tam kilka innych modeli w tym rozmiarze :) z doswiadczenia nie polecam wiazanych na szyje. uparlam sie na taki, nawet przymierzalam (tez w triumphie, za 119 zl). za pierwszym razem myslalam ze jest idealny, poprosilam o odlozenie na nastepny dzien i sie juz cieszylam na niego. a nastepnego dnia przymierzylam jeszcze raz ... i nie jest stabilny, jestli tylko do opalania jak najbardziej, ale do plywania czy spacerowania to sie srednio nadaje, opada i nie do konca ladnie to wyglada. cos w tym jest ze w tym rozmiarze nie produkuja raczej wiazanych :(

Gość stylista
żaden- wyjdź toples :classic_cool:

mamy wybierac tak bez patrzenia? :O :classic_cool:

Gość chyba raczej 2 spadochrony
na takie wymiona, bo piersi to nie są :o

Gość Robert 2121
napewno powinien byc ze stringami:))))

Gość Hot Lady
-Konieczne będą podtrzymujące fiszbiny -Dekolt kostiumu nie może być zbyt mały,ale również przesadnie duży -Najlepsze będą szerokie ramiączka -Panie z dużym biustem muszą idealnie dobrać rozmiar miseczki -Odpowiednie dla dużych piersi jest wiązanie na szyi -Najlepszy będzie kostium w stonowanym ,jednym kolorze lub drobny wzorek -Nie noś kostiumu na cienkich ramiączkach,miseczek z wypełnieniem -Duże wzory,aplikacje powiększą biust -Trójkąty nie są dla Ciebie

Gość primavera z gazem
zdecydowanie coś dla dużych piersi. najlepsze są kostiumy, które z pewnością będą pasować na twój biust. http://www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea/46///4 drogie, ale świetnie leżą. moze czarny: http://www.bradea.pl/na_plaze/kostium_panache_sorrento_top_czarny-1 albo w urocze kropki ? : http://www.bradea.pl/biustonosze/kostium_panache_monroe_gora_bandeau z tak dużym biustem, warto zainwestować w porządny strój. będzie ci służył przez lata, a biust będzie wyglądał bardzo ładnie.

Gość primavera z gazem
nie zwracaj uwagi na napalonych prawiczków :D

Gość mążmojejżony
szkoda ze moja żona nie ma takich problemów a ma "jedyni" 75D.

meryyyyyyyyyy a mogła byś zamieścić swoje zdjęcie, tzn biustu w kostiumie? moja żona ma 75E i nie chce się przekonać do śmiałego kostiumu, może gdyby Ciebie zobaczyła to by pomogło