Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie cwierc wieku

czy to ma sens ?

Polecane posty

Gość prawie cwierc wieku

chodze z nim prawie 3 lata, na poczatku zwiazku chcial mi sie oswiadczac (po 3 miesiacach) a ja nei chcialam a teraz wymysla rozne wymowki zeby sie nei zareczyc i twierdzi ze cos powaznie bedziemy myslec jak on i ja znajdzieemy porzadne dobrze paltne prace. a ja zaczynam sie zastanawiac czy to milośc czy przyzwyczajenie... i czy chce byc nim bo obiecywal niewiadomo co a teraz wszystko odwleka bo aby kasa i nic wiecej potrzebne. doprowadzil do tego ze jak slysze teksty gowniarzy ze milosc jest nawazniejsza to mnie skreca... i utwierdzam sie w przekonaniu ze to nieprawda bo za milosc domu nie wybuduje.najgorsze jest to ze mysle o innych facetach :( wkurza mnie to wszystko. sama nie weim co robić być z nim i czekac do usranej smeirci az sie pan zdeklaruje ze sie chajtniemy czy moze zerwac i poszukac powazniejszego partnera? ostatnio zapytalam go czy cche byc ze mną do konca zycia odp niby w zartach ze oczywiscie ze nie, przelknelam to bo wiedzialm ze zartuje ale zrobilo mi sie smutno i przez takie jego glupie odzywki zaczynam watpic czy on faktycznie chce ze mną byc. nie wiem po co to pisze, moze zeby sie wygadac. co powinnam zrobic zeby zaczal traktowac mnie powaznie i z szaunkiem? ja dla niego zrezygnowal z wielu rzeczy ktore lubie, pozrywalam wiele znajomości a on mnei tak traktuje :(

Gość porsche kup mala
"ja dla niego zrezygnowal z wielu rzeczy ktore lubie, pozrywalam wiele znajomości a on mnei tak traktuje " wlasnie dlatego cie kurwa tak traktuje;/ szanujsie dzioucha. nie zmieniaj sie dla faceta :/

Gość bijak
bo zle rozumiesz co znaczy zmieniac sie dla kogos, w zwiazku trzeba byc elastycznym, ale nie moze byc tak ze tylko jedna osoba ma wymagania, no chyba ze ewidentnie jedna z nich odstaje. Np. jedna osoba pozwala sobie na glebszy flirt z innymi a druga jest wierna. Zmieniac sie JAK NAJBARDZIEJ! Ale nie poswiecac bezmyslnie.

Gość prawie cwierc wieku
na poczatku bylam zakochana bez opamietania a teraz wiem ze wielu rzeczy bym nie zrobila co 3 lata temu (wiele rzeczy mi zabranial a ja sie godzialm, nawet szantazowal ze jak np pojde z kolezankami na impr to mnei zostawi bo on nie swoich dzieci wychowywac nie bedzie), chyba mi sie dopiero teraz klapki otworzyly a on na zbyt wiele sobie pozwolil :( teraz jedynym rozwiazaniem jakiegos nieporozumienia jest foch bo rozmowa nic nie daje tylko pogarsza sytuacje ;/ kiedys gdy mial focha to bardzo to przezywalam balam sie ze nie pasujemy ze mnie zostawi a teraz gdy sie obrazi mysle sobie" i dobrze przynajmniej kilka dni odpoczynku od ciebie"... to chyba nie jest normalne? czasem mu mowie ze wczesniej byl mily czuly itd a teraz nic z tych rzeczy to mi odp ze po co ma sie starac skotro mnie zdobyl. ale chyab jakos trzeba utrzymac ta milość. kuwa sama nie wiem czy ten zwiazek ma sens... :( jesli to zwiazkiem mozna nazwac.

Gość kropla.bez.kitu
zacznij go gtroche oolewać,troche się oddal zajmij sobą może się otrząśnie a jak nie to trudno będzie inny który cie pokocha może on potrzebuje szoku potrzebuje zobaczyc ze nie jestes od niego uzależniona,znajduj wymówki i wazniejsze od niego sprawy

Gość prawie cwierc wieku
kropla.bez.kitu dzięki, zaczne tak robic, tylko czy bede umiala :/