Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolsss

Pytanie do dziewczyn proszę o poważną odp.

Polecane posty

Gość Carolsss

HEj! Mam takie pytanko bo pierwszy raz jestem z dziewczyną, która jest dziewicą. Nie chcemy jeszcze uprawiać seksu, ale chciałbym jej dać trochu rozkoszy. Moje pytanie brzmi czy można wkładać paluszki do pochwy dziewicy by nie uszkodzić jej błony dziewiczej?? Wiem, że w błonie jest otwór, jak głęboko można wkładać palce żeby ją masturbować a nie uszkodzić błony?? I czy ona podczas tego nie będzie czuć bólu??

Gość po pierwsze to nic nie wiesz
nie kazda blona jest taka sama... niektore w ogole sa szczatkowe, a niektore maja tak maly otwor i sa tak cienkie, ze zlatwoscia mozna je przerwac poza tym...jesli juz cos jej wsadzisz do malej, to dziewczyna przestanie byc dziewica, mimo wszytsko wolalabym stracic dziewictwo z ukochanym i jego penisem a nie palcem:O

Gość kaka łofy
wsadz jej w dupe to bedzie miala rozkosz i nigdy cie nie oopusci

Gość dziecko ile Ty masz lat
ze zadajesz takie pytanie? zakladajac, ze laska chce stracic z Toba dziewictwo, to wez zrob to normalnie, a nie palcami stracic dziewictwo z palcem...swietny motyw:p

Ale mi dziewictwo! Kurde, człowieku - seks to seks, a że oralny, to nie ma znaczenia. I dziewicą już nie będzie. Nawet z błoną dziewiczą. To tak jakbyś jej wsadził w odbyt penisa, bo ona chce zachować cnotę. Śmieszne.

Gość wez nie sluchaj ich
nie martw sie mozesz jej spokojnie wsadzac;p tylko cala reke 1 albo 2;p

Gość wez nie sluchaj ich
mialo byc tylko nie cala reke hehe

Gość ewelina123445
niech poszuka w ksiazkach, oni tam maja na wszsytko rade, moze w rekawiczkach silikonowych niech to zrobi?

Gość smiesza mnie laski
ktore nie chca stracic dziewictwa, i dlatego pozwalaja sobie wsadzac wszytsko z awyjatkiem penisa, a ja sie pytam jaka jest roznica? moze ona jest wlasnie taka dziewica,?? tzn ktos juz ja tak zadowolil, a wtedy nie martw sie, zadna z niej dziewica i rob co chcesz

Gość no co wy
przeciez penis jest wiekszy od 2 czy 3 palcow!

Gość no co wy
a czego

Gość a moze wlasnie
koles ma pewnie palec wielkosci penisa, czy tam na odwrot...

Gość Carlosss
Wy jesteście pierdolnięci!! Uważacie mnie za dziecko a sami sie tak zachowujecie ma 24 lata spałem już z 3 dziewczynami ale one nie były dziewicami wiec nie miałem problemu. Teraz jest inaczej nie chcę z nią uprawiać seksu bo jesteśmy dopiero 3 miechy i nie mogę powiedzieć że chcę z nią być wiec po co ma za mną tracić dziewictwo!! Ale chciałbym jej sprawić przyjemność dlatego pytam czy mogę włożyć palec czy nie??

Gość no co wy
mozesz

Gość kochana nie chce
wiesz ja sie masturbowlam robiac sobie palcowki a dziewicwo i tak straciłam podczas pierwszego seksu:)

Gość no co wy
przeciez calkowicie blone mozna przebic podczas pelnego stosunku

Gość Carlosss
No i właśnie o to mi chodzi jak to z tą błoną, bo wiem że można skutecznie masturbować dziewczynę wkładając dwa palce i poruszając nimi szybko w górą i w dół tzn nie że do środka i spowrotem tylko w góre czyli w stronę brzucha i w dół czyli w stroną pupci w poziomie a nie w pionie. Czy przez coś takiego można uszkodzić błonę??

Gość Carlosss
co nikt nie odpowie??

Gość ja odpowiem
skad wiesz do cholery jaka laska ma blone?? jak ktos tu zauwazyl blona moze byc albo szczatkowa, albo dosyc gruba i "zabudowana" ze tak sie wyraze wiec skad wiesz, ze akurat jej w ten sposob nie przerwiesz? z reszta o czym mowa? w momencie w ktorym wsadzisz jej palucha badz cokolwiek innego, to chyba logiczne ze laska dziewica przestanie byc, niezaleznie od tego czy blona zostanie przerwana czy nie bycie dziwica nie jest zalezne od blony i to, ze sadzisz inaczej swiadczy chyba jednak o tym, ze jestes nidojrzaly a gadki w stylu mialem trzy laski? maja swiadczyc o twojej dojrzalosci?? wow! szok w trampkach zapytaj sie jej najpierw czy chce stracic dziewictwo( nie mowie o blonie, ona z dziewictwem czesto nie ma nic wspolnego) wtedy jesli bedzie chciala stracic uprawiajcie seks normalnie, a nie jakimis paluchami i tak efekt bedzie ten sam.. laska dziewica nie bedzie, niezaleznie czy przerwiesz blone czy nie

Gość nie rozumiem Twojego
rozumowania autorze :O "nie chcę z nią uprawiać seksu bo jesteśmy dopiero 3 miechy i nie mogę powiedzieć że chcę z nią być wiec po co ma za mną tracić dziewictwo" a przy tym pytanie "czy można wkładać paluszki do pochwy" A czy seks to dla Ciebie tylko penis w pochwie? :O Ty bys sie nie przyznawal, ze nie jestes prawiczkiem. Bo to normalnie wstyd dla doswiadczonego (a za takiego sie masz) faceta :O

Gość Carlosss
Nadal was nie mogę pojąć. Jak można mówić, że dziewczyna straciła dziewictwo tylko dlatego, że się tam trochu popieściła z kimś. Utrata dziewictwa to odbycie pełnego stosunku seksualnego z partnerem. Dla mnie utrata dziewictwa to bardzo ważny moment dla dziewczyny i powinno się to odbywać przez normalny stosunek, ale my nie chcemy po 3 miesiącach już sie kochać właśnie przez to, że chciałbym aby to dla niej był wspaniały moment i żeby była na niego gotowa. Co nie znaczy, że nie mamy ochoty się popieścić dlatego to moje pytanie?? Czy włożenie 2 palców do połowy może przebić błonę?? Po co mam ją pozbawiać dziewictwa, a co w przypadku gdybyśmy się rozeszli i co jak będzie pamietać ten pierwszy raz, że potraktowałem ją jak przygode.

Gość nie rozumiem Twojego
moze ja jestem inna... Ale dla mnie np sex oralny to po pierwsze tez sex, a po drugie nawet wyzszy stopien wtajemniczenia jakby... Wg mnie zaczynac od tego to jakby sie zabierac od dupy strony... Potrzebowlaam duuuuuzo czasu, by moc sie w ten sposob kochac. A zaczynalam wlasnie od tego wg Ciebie "pelnego stosunku"... Nie rozumiem tego, jak ktos mowi, ze dziweczya nie bedzie gotowa do seksu, z ktorym wiaze sie przerwanie blony, a bedzie gotowa do sexu oralnego. Nie pojme tego nigdy ;)

Gość Carlosss
No raczej z tobą jest coś nie tak nie możesz pojąć to nie pojmuj. Poza tym zauważ, że może takie pierwszy stosunek chcielibyśmy odbyć na luzie bez strachu o zajście w ciąże i bez kondomów, a na razie ona nie ma tabletek. Więc dlatego wolimy petting.

Gość jaka taka ognista
a wieesz że nawet podczas stosunku błona może sie nie przerwać i co wtedy laska będzie dziewicą do końca życia\???:D

Gość Carlosss
Nie, jeśli już odbyła stosunek to nie jest dziewicą, ale jest różnica pomiędzy stosunkiem, a pieszczotami oralnymi pochwy czy drażnienie jej palcem. Pochwa to taka sama część ciała jak np. usta i nikt nie mówi że dziewczyna traci dziewictwo poprzez pocałunek więc dlaczego dotykanie czy całowanie pochwy to według was już utrata dziewictwa?

Gość jaka taka ognista
dla mnie dziewica to dziewczyna która nie tylko nie współżyła z chłopakiem ale też taka która nie zaznała żadnych pieszczot, ale panienka która kochać sie nie chce ale chętnie obciągnie to żadna dziewica i tyle

Gość nic tam nie wkładaj
ochota sie popiescic to ok, popieram. całuj ją, liż. Palce odpadają. konstrukcja błony jest u kazdej dziewczyny inna. Ja straciłam dziewictwo w podobny sposób więc nie rób nic na pół gwizdka. Jeśli już coś tam chcesz pogmerać to popieść ją czubkiem fiutka po łechtaczce. Będziecie oboje mieli ochote na więcej.. to wasza sprawa. Chore porównanie- porównaj koszyk w tesco w wózkiem. To ze do koszyka włozysz mniej wcale nie znaczy że za zakupy nie zapłacisz

Gość jaka taka ognista
seks to seks nie ważne jaki