Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsjfhj hgfhu

************ jak to jest z mierzeniem sukni??? *****

Polecane posty

Gość dsjfhj hgfhu

W przymierzalni same mierzycie czy ktoś pomaga Wam ją załozyc?? Bo się wstydzę :(

Gość jasne ze pomaga
sama nie dalabym rady zalozyc:) Zaplątałabyś sie w tych wszystkich tiulach i koronkach, pani wchodzi z toba Ty sie rozbierasz do bielizny, w niektorych sklepach daja ci taka hakby halke do ubrania, i pani pomaga ci zalozyc kazda suknie

Gość dsjfhj hgfhu
o nie :( wstydze sie :(

Gość jasne ze pomaga
nie ma czego :) przeciez to kobieta i na codzien sie naoglada babek w bieliznie, a poza tym mowi dostajesz taka jakby haleczke zeby sykeinki sie dobrze ukladaly

Gość dsjfhj hgfhu
ale mam straszne kompleksy, pomimo ze nie jestem jakos bardzo gruba :(

Gość czarna koala
kochana, daj spokój. one się naoglądały tyle "towaru" że naprawde nic na nich wrażenia nie zrobi. poza tym mozesz wziąć halkę i poprosić żeby pani wyszła. wtedy sie rozbierzesz i myk w haleczkę, i dopiero wtedy babka wejdzie nakładać Ci suknie. ja tak zresztą miałam, babka wpuściła mnie do rpzymierzalni, dała halkę i poszła po suknię, jak wóciła to już tylko na mnie ją narzuciła i over. sama z kiecką nei dasz rady na pewno. zresztą anwet Ci raczej nie pozwolą, to jednak drogie rzeczy, jak się zahaczysz o coś i podrzesz to bedzie lipa.

Gość monika_7
ja tez sie wstydzilam bo nie mam super figury , najpierw zakladasz halke a pozniej pani z toba wchodzi do przymiezalni i pomaga ci zalozyc suknie, sama nie masz szans jej zalozyc

No co ty, przecież te babki tyle się na co dzień klientek naoglądają, że nie ma się czego wstydzić. Zrób sobie depilację (pachy itd), załóż ładną bieliznę, a nie jakieś powyciągane majty, i ruszaj śmiało:) pamiętam że ja nawet komplemety zbierałam, że biustonosz mam ładny:-D

Gość mammamiapomidore
Do ginekologa tez się wstydzisz chodzić? ;) Bo wizyta w salonie jest duuuużo przyjemniejsza.