Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomożćie proszę.....

jakie konto bankowe najlepsze dla nieśmiałej? pomożcie kochani

Polecane posty

Gość pomożćie proszę.....

Chodzi o to, żebym nie musiała chodzić po bankach ani nigdzie dzownić, bo jestem dość nieśmiała. Tak, że by wszystko zalatwiać online. Jaki byłby dobry bank dla mnie? Dodam, że dochody mam bardzo małe i nieregularne, dlatego dobrze by było, żeby opłata za prowadzenie konta była bardzo mała jesli już musi być Głownie chcę robić przelewy przez internet, np. jak coś kupię na allegro, to żebym potem mogła przelać pieniądze na konto. To jak myślicie jakie bank najlepszy? proszę o pomoc bo bardzo mi zależy mieć swoje własne konto , do tej pory korzystałam z konta taty ale jednak te jego złośliwe uwagi o moich zarobkach są bardzo denerwujące, dlatego chcę mieć swoje własne konto

Gość ulka82
Mam mbank i konto zalozylam przez neta. Jedynie bedziesz musiala sie spotkac z kims kto przyniesie ci papiery do podpisania, bo inaczej zalozyc konta sie nie da. A potem juz nie masz z nikim kontaktu.

Gość dziwne pyt
obecnie prawie we wszystkich bankach mozesz robic przelewy przez net...

Gość sasanka_25
ing konto direct 0 zł za prowadzenie rachunku 0 zł - za przelewy 5 zł za kartę, chyba że doknasz płatności kartą w ciągu msc na kwotę 100 zł kontaktu z bankiem prawie żadnego aha wypłata ZE WSZYSTKICH BANKOMATÓW BEZ PROWIZJI jestem pracownikiem innego banku, ale konto mam w ing i szczerze polecam