Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miastowe chamstwo

wszyscy ludzie z miasta są tacy?

Polecane posty

Gość miastowe chamstwo

pojechałam do Wrocka na weekend, do szkoły. nocowałam u siostry. w sobotę ze szkoły wyszłam po 21, jeszcze z dziewczynami poszłam na soczek, do baru, u siostry byłam grubo po 23. ona mieszka w bloku. jedyne miejsce jakie było pod blokiem to tuż obok koszy na śmieci. stał znak - nie zastawiać. nie zastawiłam. no może odrobinkę dupa mi wystawała, ale to odrobinkę, jak bum cyk cyk! ale z drugiej strony pomyślałam sobie: jest już prawie północ, ja po 5 rano już będę jechać wieć luz, nikt przecież w nocy z soboty na niedzielę nie będzie śmieci wywoził, tym bardziej, że pytałam siostrę, mówiła, że tylko we wtorki i piątki śmieciara jeździ. postawiłam więc sobie auto i poszłam spać. rano wstaję, przed piątą idę do auta, a tam kartka za wycieraczką: "WYPAD Z TYM ZŁOMEM. TO NIE WIEŚ, ŻE KROWA SRA TAM GDZIE STANIE" :o

Gość wszędzie są ludzie i ludziska
akurat tobie trafił się jakiś furiat. Może z żoną się pokłócił i na kimś msiał sie wyładować

Gość słaba prowokacja.......
2/10 na zachętę

Gość miastowe chamstwo
jaka znowu prowokacja? kurwa nic napisać nie można, bo zaraz prowokacja...

Gość fdgvswgfrgteh
ja to ogólnie uważam, że wieśniaki w ogóle nie powinny mieć wstępu do miasta

nie wszyscy sa tacy ale jak napisane zeby nie zastwaiac to sie tego nie robi nie wazne o ktorej

Gość miastowe chamstwo
poszłam z tą kartką do siostry, pokazać jej, jakich mam sympatycznych sąsiadów, a ona mi na to, że już nie pierwszy raz słyszy, że ludzie z bloków takie rzeczy robią. słoiki pod koła podkładają, rury wydechowe zapychają szmatami... pojebani :O

Gość może zapytaj inaczej
czy wszyscy ludzie ze wsi nie potrafią się zachować? niedawno na moim osiedlu wybudowano nowy blok, do którego wprowadzili się dotychczasowi mieszkańcy okolicznych wiosek i mniejszych miejscowości - i zaczęło się: - rozjeżdżanie trawnika - parkowanie na trawniku - wrzaski - szczekające przez cały dzień psy trzymane na balkonie - ogóne hałasy i o czym to świadczy?

Gość miastowe chamstwo
To człowiek ciężko robi w polu, aby miastowi mieli co żryć i tu taka wdzieczność. Do kościoła oczywiście w miescie nie chodzita, bo po co ?

Gość pogonini
nie pomyślałaś, ze może ktoś tam mieszka i mu wjazd na chatę zastawiłaś???

Gość miastowe chamstwo
przecież napisałam, że nie zastawiłam. wjazd do smietników był wolny, lekko dupa mi wystawała, ale śmieciara spokojnie by się zmieściła. a prawda jest taka, że cham zawsze sobie powód znajdzie, by się przyczepić. mieszczuchy zasrane :O

Gość fdgvswgfrgteh
wdzięczność??? jesteście ludźmi gorszej kategorii i dlatego zapierdalacie w polu, a nie z łaski.

jak to mieszka? W śmietniku? A jeśli nawet, to niczym stamtąd nie wyjeżdżał przecież... :)

Gość miastowe chamstwo
weź Ty wyżej nauczy się najpierw podszywy odróżniać...

Gość fdgvswgfrgteh
zamiast się cieszyć, że cie do miasta wpuściliśmy brudasie to jeszcze narzekasz....

wiesz, mieszkam w niewielkim miescie ale jak ktos ze wsi przyjezdza i widze jak parkuja to od razu widac, ze z wioski na zakupy przyjechali, zero kultury!!!! Naprawde, parkuja gdzie tylko sie da i nie patrza, czy komus brame zastawia czy nie:O Mam wjazd do garazu akurat w takim miejscu, gdzie codziennie mase samochodow parkuje, no ale chyba to normalne, ze sie nie zastawia komus wjazdu:O Ostatnio jechalam do lekarza na usg ciazy i jakis burak mi zastawil wyjazd z domu i cekalam godzine! az wroci i oczywiscie spoznilam sie na badanie! Wezwalam policje, koles dostal mandat a ten burak do mnie ze paniusia niech sie nie rzuca, ja tylko po kartofle poszedlem na targ!!!!!! I o czym to swiadczy?????

oj chyba zbytnio się frustrujesz. Napisali ci kartkę i tyle. Ciesz się, że nie przebili opon, nie wybili szyby, albo urwali lusterka. Twoja złość nie jest współmierna do szkody

Gość miastowe chamstwo
no spoko, ale jak im cos nie pasowało to można było spokojne o tym napisać, a nie z takim tekstem. i to ma być kultura niby?

Gość pomysl o sobie
napisane zeby nie zastawiac to nie zastawiac.Sama sie najpierw kultury naucz!

Gość zgadzam sie ze mieszczuchy
to chamy i świnie. Zachowują się gorzej niż ludzie ze wsi, brudasy, ich psy srają po chodnikach, uważają się za nie wiadomo kogo a słoma z butów im wystaje

Gość miastowe chamstwo
a Ty się czytać naucz!! nie zastawiłam! kurwa!!!!!!!!!!!! po jakiemu mam to napisać??!!

Gość jak jest zakaz to zakaz
tak trudno zrozumieć, że jak jest jakieś większe skupisko ludzi to MUSZĄ PANOWAĆ JAKIEŚ REGUŁY? ...a miejsce wywozu śmieci, jest też bardzo często DROGĄ PRZECIWPOŻAROWĄ.... więc nie mów, ze tak nic się nie stało, jakby wybuchł pożar i wóz strażacki nie miał gdzie podjechać w nocy przez twoje auto, to byś miała za swoje :P

Gość miastowe chamstwo
taaaak, teraz to brudasy, ale na wakacje to wszystkich na wieś ciągnie. bo jakoś nie słyszałam, by ktoś na wakacje do miasta jechał.

Gość ascsasdssf
:-D psy srają po chodnikach???a wu was na wiosce to co??? krowy srają gdzie popadnie, co ty porównujesz wiejska szmato??? w całej wsi śmierdzi gównem, od wieśniaków capi tym zapachem!!!! autorko, masz rację!mogli spokojnie napisać....spray'em na szybie!!!!

Gość ascsasdssf
na wieś?????????? a kto jeździ na wieś??? chyba tylko wieśniaki rodzinę odwiedzać...

Gość pomysl o sobie
Te "kulturalna" z tymi kurwami to na swoje, wiejskie podworko :D Zastawianie nie oznacza tylko i wylacznie zatarasowania pelnego wjazdu to rowniez utrudnienie w dostepie do wjazdu - a to zrobilas!

Gość ascsasdssf
z resztą chyba nikt nie jeździ na wieś żeby obcować z jej mieszkańcami!!! także nie "teraz to brudasy" ale ZAWSZE BRUDASY

Gość na wakacje to się jeździ do
Chorwacji albo Egiptu :P

Gość zgadzam sie ze mieszczuchy
Teraz widać waszą miejską kulturę 😴 Akurat u mnie na wsi NIKT już nie ma krowy a psy srają na terenie właściciela a nie na chodniku gdzie wszyscy chodzą tak jak u was :o Nie śmierdzi spalinami i miastowym syfem jak u was 🖐️