Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia87

brak orgazmu

Polecane posty

Gość Andzia87

ludzie pomóżcie mi!! Miałam w życiu wiele partnerów i żaden kmnie nigdy nie umiała doprowadzić do orgazmu!! czyżbym była taka zimna?? jaka może być tego przyczyna?? prowadze aktywne życie sexualne od 5 lat(mam 22) i nic??? żadne wymyślne pozycje,żadne kremy... poprostu nic!!!

Gość leśny
A słyszałaś kiedyś o tym że przyjemności trzeba się nauczyć? Nie wystarczy skakać z łóżka do łóżka z transparentem : żądam orgazmu! Bo wtedy nici.....

ale ja mam od 3 lat tego samego partnera i nic!!! i nie skacze z łóżka do łóżka!!!

nie... bo nawet nie próbowałam... ale dzięki... nikt mi niechce pomóc:(((

sprobuj sama. Mowe powaznie. Wtedy poznasz co lubisz czego nie. Jakie miejsce trzeba dotykac, w jaki sposob. Jak juz sie sama dowiesz to wtedy porozmawiasz z partnerem.

no to spróbuje choćmnie takie coś nie bawi-ale warto spróbować. Napisze jutro jak mi poszło...

Gość onon
połóż sie na brzuchu i zacznij draznic łechtaczke a twoj niech cie posuwa od tyłu orgazm gwarantowany

Gość onon
dziewczyny co jest z wami!!!!

Ciasteczko, ty tez "bez" o ile dobrze zrozumiałem?

Gość Baśkaaa
ja tez mam taki problem. wspolzyje z chlopakiem od 4 lat i mialam orgazm tylko raz, gdy pomoglam sobie sama drazniac lechtaczke.... tez zastanawialam sie czy jest ze mna cos nie tak:(

Gość monicz..ka20
Ja tez niemiałam wogole orgazmu.Moze za bardzo myśle o tym,zeby miec orgazm i dlatego nic z tego,albo poprostu moj facet za szybko dochodzi ;//

wiecie co... próbowałam tak jak mi radziliście czyli od tyłu i drażniłam sobie łechtaczke i nic!!! normalnie jak zawsze:(( a stosunek cały trwał chyba z pół godziny albo i lepiej,no cóż może trzeba szukać przyczyny w psychice bo naprawde przestaje mieć powoli ochote na sex skoro nie mam z tego przyjemności. Ludzie co może być tego przyczyną?? czyżbym była mało kobieca?? albo aż taka zimna??

Gość witam w klubie
też mam tak jak ty, chyba wiele kobitek ma problem z orgazmem tylko nie chce się do tego przyznać ja się już przyzwyczaiłam i odpuściłam sobie bo chyba by mnie stresicho zżarło, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, co nie znaczy , że nie pracujemy nad tym, ale nikt nie powiedział , że życie jest łatwe ach.....

Gość ISCUN
a mi sie wydaje ze poprostu nie mozecie sie dokonca wyluzowac pewnie myslicie o 1000 rzeczach zamiast nie myslec o niczym i oddac sie uniesieniu jezeli sie nie myle przyczyna moze tkwic albo w partnerze ktory ewidentnie robi cos zle albo uzyjcie jakis dopalaczy na rozluznienie typu troche % albo cos w tym stylu,a tak na marginesie to jak sie jest 4 lata w zwiazku bez orgazmu to z waszymi facetami cos chyba nie halo...

Gość witam w klubie
nie wychodzi o wiele więcej przyjemności jak facet mnie dotyka

no właśnie,jak sie samemu dotykam to jakoś tak nie halo... zero przyjemności a wręcz jakieś chore uczucie(nie polecam) bo jest o 100% przyjemności więcej jak to robi chłopak. Ja to już nie wiem chyba faktycznie pozostaje przezwyczajić sie do tej sytuacji bo nie widze dla siebie żadnej nadzieji ale może zdaży się cud:)) ale tak na serio to ze mną jest coś nie tak bo nikt mnie nie potrafi \"uszczęśliwić\" a i wspomagacze też nie pomagają-żadnego rodzaju. Przyznaje że są czasami takie sytuacj że zaczynam odczuwać przyjemność ale to tylko sekunde i po chwili wszystko miaja,ale to nie jest to o czym mowa:((

wiecie co!!?? wyczytałam właśnie że na taką dolegliwość pomaga mucha hiszpańska i podobno efekt jest gwarantowany!! produkt do zdobycia w necie!! trzeba tylko zamówić!! ja już to zrobiłam:))

Gość witam w klubie
to koniecznie napisz czy działa , jak się sprawdzi to kupię 3 kg hihi

Hiszpańska mucha poprawia chyba raczej ogólny popęd, np jak panienka nie ma chęci, i trzeba ją u niej spowodować :classic_cool: Chociaz nie wiem czy to skuteczne, róznie twierdzą. Nie wiem, czy na sam orgazm cos ci pomoże.. ale pewnie, spróbować zawsze można.

Andzia jezeli sama nie bedziesz stymulowac ruchów swoich i partnera to nici z orgazmu..musisz sama sie ruszac jak partner jest w Tobie..sama musisz swoim ciałem, ruchami i dotykiem doprowadzic do tego ze zacznisz szczytowac..Głownie rozchodzi mi sie o to zebys sciskała miesnie pochwy jak facet robi ruch w góre..potem jak poczujesz napływ ciepła..rób to cały czas..mimiowolnie..gwarantuje ze dojdziesz nie raz..Skup sie głownie na swoich ruchach a nie na tym jak dostac..to samo przyjdzie:-) pozdrawiam

Gość witam w klubie
rady są cudowne , ale główny problem tkwi w tym , że my same nawet bez faceta nie możemy dojść i tu jest największy ból

niewiem co z tą muchą ale pisało że faktycznie działa to na popęd ale jak popęd jest większy to i orgazm gwarantowany... zobaczymy-spróbować nie zaszkodzi... właśnie-każdy może radzić ale jak sam nie ma takiego problemu to nie wie jak to jest... no chyba że go miał i go przezwyciężył, to czekamy na rady

Gość kiciaaaaaaa
witam ja rowniez mam ten problem:( wspolzyje od 6 lat bylam w tym czasie w 3 zwiazkach i niestety nigdy nie doszlam do orgazmu w czasie seksu:( jednak sama potrafie dojsc bez problemu i to zawsze kilka razy z rzedu

to jak ci sę to udaje?? bo ja sama jakoś nie ptrafie się tak dotykać,czuje się tak nie swojo... ale jak tobie się to udaje to może i mi też się uda bo naprawde jestem ciekawa jak to jest mieć ten orgazm... chce go w końcu pżerzyć!!!

Gość tak bywa niestety
za bardzo Ci na tym zalezy, dlatego nie mozesz tego przezyc.... ale odprez sie i skupiaj na swoich odczuciach i baw sie soba. tylko nie patrz na czas-spokojnie i bez nerwow a uda sie :)

@ larwka Twoje opisy są bardzo.. przekonujace :D Jak będę miał pytania to na pewno się odezwę.. ;) @ Andzia87 "jak popęd jest większy to i orgazm gwarantowany..." - niestety, niezawsze :( Jest grupa kobiet, która po prostu nie ma, mimo dużego podniecenia. Nie wiadomo, czy się nie skupiaja na tyle, czy maja tak specyficznie zbudowane łęchtaczki, ze nei jest to przyjemne, czy że nie odpręzają się wystarczająco (a wtedy czasem boli). Ostatnio czytałem w Angorze o chirurgu, który "wydobywa" łechtaczki "na wierzch, bo czasem tkanka tłuszczowa powoduje, ze sa osadzone za głęboko, i przez to mało odczuwają. Gorsze jest to, że nie mozesz (nie masz ochoty) dochodzic sama. Zwykle to są optymalne warunki dla kobiety. Skoro nie możesz ręką z łechtaczki, to moze prysznicem? Był tu ktoś, kto tez nie mógł ręką, za to prysznicem zawsze. Chyba chodzi o typ pobudzania - nie za mocne ale ciągłe, zamiast silniejszego ale szarpanego /ręką ;)/ A może dogłębnie? Wibratorem? Odczuwasz fajnie jak jest tam głęboko?