Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieChcęTracićKobiecości

zdesperowana, chora, pomóżcie pogodzić się z tym, co mnie czeka

Polecane posty

Gość ddssdsdsd
zacznij jeść tylko warzywa i owoce, pic czysta wode

Gość do nie chce tracic kobiecosci
Idz do dobreg fryzjera i tyle... Będzie widac przeswity to trudno- moja przyjaciolka ma tak i zupelnie sie nie przejmuje. A jaki masz kolor wlosow? Bo przy ciemnych bardziej widac ;/

vilemka nie obrażaj się. to było do tych, którzy twierdza, ze mój problem, to nie problem. a przeciez każdy odczuwa to inaczej. A farbujesz włosy teraz?? jak z ich gęstościa??

znam taka dziewczyne, której właśnie przez nerwy zaczeły wypadać włosy...i to wszystkie, nie ma nawet rzęs i brwi, wogóle zero.i ma 17lat.nosi peruke i sztuczne rzęsy i w sumie trzeba sie mocno przypatrzeć, żeby sie skapnąc że to jest peruka. Dziewczyna miała ciężką sytuacje w domu, rodzice alkocholicy, awantury itp...teraz już gdzies indziej mieszka, ale włosy jeszcze nie odrastają. ale tak ogólnie, to jest szczęśliwa, ma chłopaka, którego nie obchodzi, że nie ma włosów:) trzymaj się:)

to brzmi nawet pocieszająco,czyli nie jestem w takiej strasznej sytuacji jeszcze. fakt, trzeba przestac myslec o tym i sie zadreczac. a co do jedzenia owoców tylko i warzyw i tych wskazówek, to stosuje sie do wskazówek Tombaka, któ je zna, wie ze odżywiam sie zdrowo, poza tym moje wyniki badań sa dobre:) dziewczyna ja mykam, dziękuję za wszelkie rady i pocieszenie, wszytskiego dobrego i oby wam włos z głowy nie spadł:) dosłownie i w przenośni

do autorki.te moje wlosy jakos nigdy nie byly szalenie geste.choruje czesto na nerki.od paru dobrych lat farbuje wlosy bo musze.a ty n ie zamartwiaj sie,obetnij wloski i o efektach napisz za jakis czas.pozdrawiam i zycze gestych wloskow!=*