Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffe latte

dzis znajoma powiedziala mi ze nienawidzi dzieci

Polecane posty

Gość kaffe latte

i tak sie zastanawiam ze czlowiek ktory tak mowi to chyba niema serca !! jestem w szoku

Gość no i co z tego//
? ja też nienawidzę :o

Gość wiosenny powiew
można nie lubić dzieci można ich nie chcieć mieć i należy to uszanować.... ale słowo nienawiść źle mi się kojarzy ...

Gość no i co z tego//
ja nienawidzę dzieci i nigdy nie będę ich miała. Jak widzę te wszystkie bachory to rzygać mi się chcę. Nic tylko wyją, srają, śmierdzą i mamuśki uważają że jeszcze trzeba ich lepiej traktować. Nie mój bachor, nie moja sprawa 🖐️

Gość kaffe latte
moim zdaniem jak kobieta tak mowi to musi cos z nia byc nietak

Gość ajrony
To z tobą jest coś nie tak, skoro nie porafisz uszanować czyjegoś zdania, tym bardziej że nie robi ci tym krzywdy.

Gość kaffe latte
ale jak mozna mowic ze sie kogos nienawidzi, szczegolnie bezbronnego dziecka ktore jej nic nie zrobiło? trzeba byc kompletnie niedojrzałym zeby tak mowic,i to jeszcze zeby kobieta tak mowila o dzieciach, przyszła matka

Gość ale dlaczego piszesz że
przyszła matka? A może ona nie chce mieć dzieci? Nie wszystkie kobiety pragna spełniać się w roli szczęśliwej matki

a skąd wiesz, że będzie matką? Chyba nie chce mieć dzieci skoro ich nienawidzi :o Zajmij się sobą.

Gość no to może
no i co z tego//Ty byłas odrazu dorosła?Też byłas bachorem,wyłaś,srałas i śmierdziałas a Twoja mamuśka uwazała........itd.

Gość niektorzy nienawidza
kotów prawda? jesli ktos tylko nienawidzi a nie robi krzywdy to o co chodzi?

Przyszla matka? A skąd przyszło Ci to do głowy? Nie sądzę, aby z takim nastawieniem chciała byc matką

Gość no ludzie
ja tez nie znosze, ok, moze byc nienawidze cudzych dzieci, nie pilnuje, nie rozmawiam, nie zagaduje, nie slodze i nie napinam sie nad kazdym spotkanym bobasem. I co z tego? Swoje lubię.

Gość A co myślicie o tej
tak nie powie dobry człowiek... po prostu. Można nie lubić, nie przepadać, nie wiedziec, jak się nimi zajmować, nie chciec mieć dzieci. Ale nienawidzić to b. duze słowo. Myślę, ze twoja znajoma po prostu nie jest dobrym człowiekiem.

Czy każda kobieta musi być matką? :o Nie rozumiem Waszego nastawienia. Niektóre kobiety wolą zająć się sobą, nie lubią dzieci i nie chcą ich mieć. Nie każda musi siedzieć przy kupkach i garach, być kurą domową :o

Gość kaffe latte
no wlasnie, dlatego mi smuto i zastanawiam sie czemu ona tak powiedziala

Powiedziała tak bo po prostu nienawidzi i co? oj bardzo zła z niej kobieta, bardzo :o

twoja znajoma pewnie naduzyła tego słowa. Pewnie nie lubi dzieci a nie nienawidzi. Ludzie często mówią, ze nienawidzą ale tak naprawdę chodzi tylko o dużą niechęć. A gdzie jest powiedziane, że aby być dobrym człowiekiem trzeba lubić dzieci? Najważniejsze to nie krzywdzić chyba.

Gość ale masz problemy
widac ze życia normalnego nie masz i wolna jestes od problemow pewnie gówniara i tyle szkoda slow na tych popieprzonych ludzi w naszym kraju ktorzy wpieprzaja sie tam gdzie nie trzeba bo sami sa zerami

Gość kaffe latte
ale ja zawsze myslałam ze ona lubi dzieci. a moze to z zazdrosci, bo ja juz mam dwojke

Tak, na pewno każda kobieta zazdrości nawiedzonej mamuśce, która nic w życiu nie osiągnęła oprócz dzieci i jeszcze wpieprza się do cudzego życia 🖐️

Gość kaffe latte
osiognełam wszystko co mialam osiognac, a dzieci to najwieksze szczescie,kiedys to zrozumiesz,jak dojrzejesz

a ja lubie fajne dzieci, swoich nie mam i nie wiem czy chce mieć ale wcale nie zazdroszczę ci bo niby czego? Żadnej z moich znajomych nie zazdroszczę dzieci, bo naprawdę nie ma czego zazdrościć póki co.

Gość ale masz problemy
ty jestes jakas powalona myslisz ze kazdy jedyne co chce osiagnac to porod ?

Gość pfy
dzieci to największy kłopot jaki może być ! Uszanuj idiotko to, że ktoś nie chce rujnować sobie życia dla jakichś wstrętnych bachorów, którymi trzeba się zajmować dniami i nocami a które gdy dorosną kopną cię w doopę na do widzenia!

Gość frelka18
Nienawidze to mocne slowo, ale ja rownie nie lubie dzieci, kompletnie mnie nie rozczulaja i jestem normalna🖐️